Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סטארט אפ,

מסתבר שיש לאנשים קטע לרכוש רכב ואחרי 5000 קמ לגלות שלא בא להם עליו

הייתי בסוכנות של צ'מפיון ופולו TSI חדה עולה 120 אלף, פולו 2015 עם 8000 ק"מ עולה בערך 90.

אשמח לדעת מה אני מפספס ולשמוע אם זה באמת כדאי או שאני הוזה...

בנוסף, אשמח להמלצות על רכבי סופר מיני יד 1 עד 90 אל"שח כפי המתואר למעלה, אני מתלבט בין פולו 1.2 TSI לקיה ריאו אשמח להצעות רלוונטיות לרכבים חזקים, אמינים, חסכונים ועם כח מתפרץ סביר לפחות כמו הפולו

תודה

ברק

פורסם

לקיה ריו מנוע אטמוספרי ישן עם גיר 4 הילוכים פלנטרי. שום כח מתפרץ . מה שכן אמין מפה ועד להודעה חדשה . היבואן נותן 7 שנים אחריות. זה אותו רכב כמו יונדאי I20.

אין הרבה רכבים המקבילים לפולו (לטוב ולרע ). לחיוב ניתן לציין הרבה כח זמין בכל טווח הסלד. לשלילה יש לציין את הבעיות בגיר שעדיין לא נפתרו ב 100%.

לשיקולך.

לגבי מה שראיתה ב 90K במקום 120K , תוודא שמדובר באותם דגמים. לא הגיוני שרכב ב 120K אחרי שנה על הכביש איבד 30K ש"ח.

אם הייתי צריך לבחור אז TSI הייתי קונה נכון לעכשיו רק עם גיר ידני .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

למה לא הגיוני שרכב בן שנה יימכר ב-30K פחות ממחירו כחדש?

תראה כמה דברים אתה מפסיד לעומת רכב חדש:

1. אין לך מימון נוח או טרייד אין דרך היבואן.

2. אתה לא בוחר רמת גימור וצבעים לפי בחירתך.

3. אתה צריך ללכת לבדוק את הרכב, יש הרבה חששות ועצבים.

4. אתה קונה רכב מודל 2015, כשאנחנו בשנת 2016.

5. יש מצב שיש פה ושם שריטות.

6. אין את הריח של רכב חדש באופן מודגש ואין חוויית קריעת ניילונים והסרת סלוטייפים.

אז בגלל כל אלה, מישהו צריך לפתוח פער רציני מול רכב חדש מהסוכנות - אחרת למה בכלל לטרוח לקנות את הרכב שלך?

עריכה אחרונה על ידי drsubaru
פורסם
.

אם הייתי צריך לבחור אז TSI הייתי קונה נכון לעכשיו רק עם גיר ידני .

תודה

חשבתי על ידני אבל חושש מבעיתיות במכירה.. אני טועה? הרי הTSI מזוהה כ"כ עם הDSG לטוב ולרע...

פורסם
למה לא הגיוני שרכב בן שנה יימכר ב-30K פחות ממחירו כחדש?

תראה כמה דברים אתה מפסיד לעומת רכב חדש:

1. אין לך מימון נוח או טרייד אין דרך היבואן. אסתדר... מדובר בתוספת של 20000 ולקבל רכב כמעט חדש

2. אתה לא בוחר רמת גימור וצבעים לפי בחירתך. לא מעניין

3. אתה צריך ללכת לבדוק את הרכב, יש הרבה חששות ועצבים. אמת, יעבור לי...

4. אתה קונה רכב מודל 2015, כשאנחנו בשנת 2016. אז באפריל 2016 לקנות 2016..

5. יש מצב שיש פה ושם שריטות. אמת

6. אין את הריח של רכב חדש באופן מודגש ואין חוויית קריעת ניילונים והסרת סלוטייפים. נשים ספריי

אז בגלל כל אלה, מישהו צריך לפתוח פער רציני מול רכב חדש מהסוכנות - אחרת למה בכלל לטרוח לקנות את הרכב שלך?

העניין הוא הכדאיות של הרעיון לקנות רכב לאחר הורדת ערך ראשונית בהוזלה..שהיא גבוהה יותר באופן משמעותי.. הלא כן?

פורסם

עד 90 אלף יש לך את הפיגו 208 וסיאט איביזה חדשות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
העניין הוא הכדאיות של הרעיון לקנות רכב לאחר הורדת ערך ראשונית בהוזלה..שהיא גבוהה יותר באופן משמעותי.. הלא כן?

מבחינתי כן, יש כאן הוזלה מאוד משמעותית.

אני הגבתי ספציפית לבחור שלא האמין שיש 30K הפרש. הסברתי לו מה גורם להפרש הזה.

זה שספציפית אותך רוב הדברים לא מעניינים, מגדיל את האטרקטיביות של הרכישה בעינייך. יש אנשים רבים שצירוף של הגורמים הללו או אחד מהם במיוחד, ירתיע מרכישה. לכן המחיר נמוך באופן משמעותי לעומת רכב חדש.

פורסם

נא לשים לב, יש שני גרסאות לפולו.

-הבסיסית עם 90 כ"ס מתחילה ב-100,000 לחדשה אוטומטית.

-הדגם ברמת גימור קומפורטליין ו-110 כ"ס וכאן היא עולה 115,000.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

רכב שמאבד 30 מתוך 120 בשנה ראשונה זה אומר שהמחיר שלו נחתך ב 25%. אולי ברכבי יוקרה מקובלת כזו ירידת ערך, זה לא המצב פה.

אני בטוח כמעט ב 100% שאם פותח השרשור יבדוק הוא יראה שמדובר בשתי גרסאות שונות. ה 110 כס עולה בסביבות 120000 חדשה. ואני די בטוח שהמחיר של 90000 מתייחס לרכב בן שנה עם 90 כס. אפשר לבדוק את זה תוך דקה באתר של לוי יצחק.

ועוד משהו לפותח השרשור. בפורום vagit יש פריקים של המותג שמודעים לבעיות בגיר ומחפשים רק ידני.

את הידני שלי מכרתי אחרי שפרסמתי רק שם , לא פה ולא ביד 2. הרכב בן חמש וחצי עם 50000 קמ ו stage1 נמכר בכמה אלפים בודדים מעל מחירון משוקלל אחרי שבועיים וחצי לבחור הראשון שהגיע לראות אותו.

אני משוכנע שאם הצבע היה שונה מצהוב, הוא היה נמכר מהר יותר במחיר גבוה יותר.

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...