Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני עד 30k - פג׳ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי הולך עליה עם ההפרש קטן (וקשה לי להאמין שהאפרש מעל אלפי שקלים בודדים) בשביל השקט הנפשי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משהו ששכחתי לציין, זה שהבחור של הדגם החדש (הזאת עם 34000) לא ידע על איזה רכב אני מדבר כששאלתי אותו, והרכב לא על שמו - הוא כנראה סוחר... אבל הוא אמר שהוא מתחייב על כל בורג בבדיקה, ושהוא יבוא לאיזה מכון שאני רוצה.

מה אתם אומרים? לקחת אותה לבדיקה או שלא לקחת את הסיכון

ההפרש בין שני הרכבים (ה62000 וה34000) הוא כרגע 4000 ש"ח, לזאת עם 62 נגמר הטסט בפברואר....

פורסם

ועוד נקודה, מקריאה בפורום אני הבנתי שכדאי לבדוק את הרכב במוסך שמתמחה ספציפית ברכב שלך ולא במכון בדיקה.

מאיזה איזור אתה בארץ?

פורסם

בדקת שאין במחיר הזה ממישהו שהוא לא סוחר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין במחיר הזה שום דבר שמתקרב.... באזור ה37-40 יש כמה C1 שמורות מאוד...

השאלה אם בטוח במיליון אחוז שהוא סוחר...

וגם אם הוא סוחר - אם הוא מתחייב על כל רכיב באוטו והאוטו עובר בדיקה - בכל זאת עדיף לא להתקרב?

פורסם

אם הוא לא יודע על איזה רכב מדובר וזה לא על שמו זה סוחר.

סוחר מורשה לא מעביר עליו את היד.

הייתי נוסע ורואה את הרכב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא טוען שזה על שם אח שלו... אבל בהחלט מאוד מחשיד.

השאלה זה אם אני הולך ומתרשם מהרכב ורואה שהרכב במצב טוב, נוהג עליו ורואה שהכל תקין (יצא לי הרבה ליסוע על 107 בעבודה, למרות שעל הרובוטית אבל אני מאמין שאני ארגיש אם משהו באמת שבור שם), לוקח את הרכב לבדיקה והבדיקה יוצאת טוב - האם כדאי לי לקנות אותו למרות שזה מסוחר שכנראה לא כל כך אמין?

עריכה: מישהו כאן יכול להמליץ לי על מכון בדיקה טוב באזור השרון? משהו באזור רעננה כזה

פורסם

יש לרכב היסטורית טיפולים?

פורסם

אם אין היסטוריה אין מה לראות את הרכב.

פורסם

עדכון:

דיברתי עם הבחור שמוכר את ה2012 חדשה 34 אלף קילומטר, ואני חייב להגיד שהוא נשמע ממש ממש לא אמין...

בהתחלה הוא אמר לי שזה רכב של אח שלו ובשיחה אחר כך אמר לי שזה של מישהי שהוא מכיר.

הוא טוען שאין לרכב ספר טיפולים ושאני יכול להתקשר לבדוק עם המוסך של פיג'ו אם אני רוצה, מן תירוץ מוזר כזה.

מסתבר שהוא סוחר אופנועים בכלל והוא אמר לי להגיע לחנות שלו ולראות את הרכב אם אני רוצה.

בנוסף הוא טוען שהוא מתחייב על כל דבר באוטו, אבל אני לא חושב שהוא יחתום על תופס.

בקיצור אני ממש נרתע מהמוכר הזה אבל מה שהוא מציע ממש טוב - 107 שנתון 2012, 34000 קילומטר, יד שניה מפרטיות ב34K.

להמשיך לדבר איתו או לחתוך כבר עכשיו?

פורסם

אם ככה תחתוך.

לך לא יתנו מידע אלא רק לבעל הרכב את היסטורית טיפולים.

• תוכן חדש...