Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 25 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מחפש רכב עד 25 אלף, חשבתי גרנדה פונטו אבל המנוע שלה חלש (גר בצפון מלא עליות ולרוב 4 אנשים ברכב)

חשבתי למתוח את התקציב ל30 אלף עבור פיאט איבו, אבל לא מצאתי בכלל בתקציב הזה רק מעל.

מחפש המלצה לרכב שנראה פחות או יותר טוב (לא כמו הפנדה :p‎ ) ב 25 אלף פחות או יותר משהו שיסחב בעליות עם 4 אנשים ברכב.

בהתחלה התקציב שלי היה 45 אלף, אבל בגלל שבעתיד הלא רחוק אהיה סטודנט אז מעדיף לא לקחת הלוואות/רכב יקר מדי.

ואשמח לא לקבל המלצות על צרפתיות, חוק במשפחה :)

פורסם

לפונטו גם מנוע 1.4/77 כס כמו לגרנדה,יש לא הרבה איווי עם מנוע המולטי אייר.

לכאלה נסיעות ואם אתה רוצה זריז יותר לדעתי לך על משפחתית במיוחד אם רוב הזמן הרכב יהיה כמעט מלא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפונטו גם מנוע 1.4/77 כס כמו לגרנדה,יש לא הרבה איווי עם מנוע המולטי אייר.

לכאלה נסיעות ואם אתה רוצה זריז יותר לדעתי לך על משפחתית במיוחד אם רוב הזמן הרכב יהיה כמעט מלא.

תודה על התגובה

אני דיי גבוה אז הפונטו נראת לי קטנה מדי

משפחתית אין לי טעם מהסיבה שבעוד חודש וחצי חודשיים אהיה סטודנט ואז רוב הנסיעות יהיו לבד

והגרנדה היא 68 כ"ס, 1.4 לא מצאתי/מצאתי עם ק"מ גבוה יחסית לשנה

פורסם

יש מישהו שיכל להמליץ לי על רכב ידני עם 1.4? הגרנדה כמעט ואין ואם יש הן גמורות, והאיבו גם אין ושיש המחיר מעל התקציב שלי בהרבה.

ובבקשה לא צרפתיות

פורסם
פאביה\איביזה מן הסתם.

אבל תצטרך לרדת בשנתון, יחסית לפונטו

תודה, אבל השוק שלהם מאוד קטן וקשה למצוא באזור הצפון אחד מהרכבים האלה.

יש רכב שאוכל למצוא מהר ואפילו לסגור עסקה מחר?

פורסם
יונדאי I20 ידנית. אין הרבה אבל עם סבלנות אפשר למצוא משהו טוב

1250 85 כ"ס משתווה ל1400 נכון? ואפילו יותר?

ויש בכלל בתקציב שלי? 25K?

פורסם
יונדאי I20 ידנית. אין הרבה אבל עם סבלנות אפשר למצוא משהו טוב

מסכים אבל אם זה קצת סובל דיחוי אפילו הייתי מציע לדחות את הקניה כדי למתוח את התקציב עוד קצת.

פורסם
מסכים אבל אם זה קצת סובל דיחוי אפילו הייתי מציע לדחות את הקניה כדי למתוח את התקציב עוד קצת.

אם אדחה את הקנייה זה יקח עוד כמה חודשים עד שאגיע לתקציב יותר גדול.

אני מחפש רכב ידני, 1400 עד 25 אלף

לא אכפת לי לקנות שנתונים 2006-2008 הבעיה ששוק הידני מאוד נמוך בארץ וזה משגע.

פורסם
תודה, אבל השוק שלהם מאוד קטן וקשה למצוא באזור הצפון אחד מהרכבים האלה.

יש רכב שאוכל למצוא מהר ואפילו לסגור עסקה מחר?

לחץ לקניית רכב לא מוביל לדבר טוב,ברור שיש רכבים ביד 2 שתוכל כבר היום בבוקר לקנות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבעיה המרכזית היא שאין לי שום רכב לחפש, הגדרתי עד 25 אלף ביד 2, מנוע מינימום 1400 וזה לא מוצא לי כלום.. פגו וגטס לא וזה נראה שיש רק גרנדה ולהסתפק ב1250.

יש לך רכב להיות נעול עליו? צורת האצבק מינימום מנוע 1400 או 80 כ"ס ושיהיה פחות או יותר חסכוני

פורסם

למה לא גטס למשל?

• תוכן חדש...