Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני בזמן הקרוב להחליף את היונדאי בסטיישן אחרת, משום מה צריך להוסיף יותר מידי בעיני בשביל האיי 30 החדשה מסוף 2012 או תחילת 2013 כאשר במקביל אני רואה מחירי רצפה על הפוקוס 2012, אני מודע לבעיית התיבה בפוקוס, שמעתי דברים כואבים מאוד גם מאנשים שאני מכיר בעלי הפוקוס הרובוטית וגם קראתי בפורומים.

עם זאת בשבוע האחרון קראתי בYNET שיש עדכון גרסא חדש לתיבה שצריך לשפר את המצב העגום,

מה אתם חושבים? יש סיכוי שזה באמת ישפר? מישהו הספיק כבר לעשות אותה ויכול לחוות דעתו?

או שמא אתם אומרים לי לא לחשוב על הפוקוס בכלל?

אודה לעונים,

פורסם

העדכון גירסה נועד כדי שהציבור יחשוב שהבעייה נפתרה .

הוא אינו מתקן דבר אלא משנה הגדרה מסוימת בתצוגת התקלות .

אל תתקרב אפילו אם יציעו לך מולטימדיה בחינם .

ראש בריא למיטה חולה , נקודה .

פורסם

גם אני רציתי i30cw צורה חדשה, ההבדל בין צורה ישנה אמצע 2012 פרטית שמורה לגמרי קמ נמוך מטרייד של יבואן רכב לצורה חדשה סוף 2012 מליסינג עם קמ של 90k היה פשוט לא נתפס, משהו כמו 15 אלף שח.

בסוף הלכתי על 2011 שמורה מאוד מליסינג וחסכתי קצת.

כנראה שהרכבים האלה עפים ושהם לא תקועים איתם.

פורסם

היי,

airwolf, אני (ואפילו יותר חשוב אשתי...) מאוד מרוצה מהרכב, מרווח לנו, עגלות אופניים וסתם קניות...

אני אשמח לשמוע על הצעות אחרות לסטיישן סדר גודל כזה ומעלה,

אגב, אני פוזל למונדיאו סטיישן המנוע החדש, הבנתי ששם התיבת הילוכים בסדר והאוטו סופר מרווח...

אחרי המענה שלכם פה אני יורד סופית למרות כל הפיתויים מהפוקוס

• תוכן חדש...