Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקורד 2010 VS מאזדה 3 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים!

מחפש רכב אוטומטי. הדרישות הם: נוחות והנאה מנהיגה, נוחות נסיעה, זריזות ותאוצה טובה וכמובן אמינות ואחזקה סבירה. רווח של ספסל אחורי לא מעניין אותי, (אני נוסע לבד בדרך כלל.)אם כי מוכן לשמוע על סטיישן גם בגלל השימושיות. צריכת דלק של עד 1:9 מבחינתי זה בסדר.

ואגיות לא בא בחשבון בגלל סעיף האמינות!

התקציב שלי בין 80 ל100 אלף ש"ח.

הייתי שמח לקבל רעיונות!

אני מתלבט גם האם כדאי לקנות רכב בן חמש כדוגמת האקורד (בין 90 ל100 ש"ח עם נתונים טובים) או לשים 90 והלוואה קטנה ולקנות מאזדה 3 מנוע 2000 סמ"ק חדשה/משומשת מבציר 2013.

תודה מראש לעונים!

עריכה אחרונה על ידי nakניק
פורסם

שניהם רכבים מצויינים, האקורד יותר גדולה משמעותית כי הן לא תחת אותו הסגמנט.

מה שאוטומטית הופך את המאזדה ליותר זריזה מהאקורד - ובכלל, הספיריט לדורותיה אחלה משפחתומטית כיפית לנהיגה.

בהצלחה!

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם

מעל התקציב (20 וקצת אלפים) יש את הפוקוס החדשה עם מנוע 1.5T ותיבה אוטומטית פלנטרית (לא כמו הדו"מ של הדור הקודם). לא נכנס לך לחיים הכלכליים כמובן (רק אתה יודע עד כמה ההלוואה תכביד עלייך), אבל אני הייתי שוקל אותה.

פורסם
מעל התקציב (20 וקצת אלפים) יש את הפוקוס החדשה עם מנוע 1.5T ותיבה אוטומטית פלנטרית (לא כמו הדו"מ של הדור הקודם). לא נכנס לך לחיים הכלכליים כמובן (רק אתה יודע עד כמה ההלוואה תכביד עלייך), אבל אני הייתי שוקל אותה.

הרפתקאות פורד לא כל כך מושכות אותי.

המלצות נוספות??.

מישו?:?:

פורסם

האקורד רכב מדהים, אי אפשר בכלל להשוות אותו למאזדה 3...

הנסיעה בהונדה רכה ונוחה, שקטה מאוד ועל יציבות אין בכלל מה להוסיף... הרכב נדבק לכביש.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תוכן חדש...