Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רכשתי ב70K על הכביש (והוספתי עוד קצת שטויות בעוד 2K בערך) וסיכמתי שאקבל בינואר.

בשבילי (אחרי בדיקות של כמעט כל הקטגוריה) זו העסקה המשתלמת ביותר (נוחות הייתה גבוה אצלי מאוד ברשימה)

מאוד חסכונית בדלק ומאוד מאוד נוחה ומרווחת.

אם ביצועים היו חשובים לי יותר מנוחות- הייתי מתעקש לקבל נסיעה על הקליאו (היחידה שהיבואן משך אותי עד שהתייאשתי).

אם שמירת ערך- אז I20 (ערומה לחלוטין בזבזנית בדלק ומושבים לא נוחים במיוחד).

הכל תלוי במה שאתה מחפש, כולן סביב אותו מחיר כך שזה לא מה שיכריע את הכף

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

ולא ממבצע באזור ה 79 לא?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתה הנחה של 10k.

אני עוקב אחרי המבצעים שלהם עוד מהבחירות הקודמות של הממשלה (היבואנים עשו מבצעים וזה היום שבו נהגתי לראשונה על הפיג'ו) ותמיד היו הנחות של אזור ה5k.

לכן כשפתאום נתנו 10k והסוכן הסכים לי לדחות את קבלת הרכב בחודשיים וחצי (כדי שיהיה 2016) , רכשתי.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

בסדר,גם לאיביזה יש מבצעים שבהם היא מתומכרת ב69בסוף זה בחירה בין איבזור של אקטיב לבין מנוע חזק שן האיביזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדיוק כמו שכתבתי (לא זוכר אם כאן או בשרשור מקביל) התקציב הוא אותו תקציב לשלל רחב מאוד של רכבים בקטגוריה ולכן לא מהווה שיקול משמעותי. כל רכב מציע יתרונות אחרים ולכן כל אחד צריך לבנות לעצמו רשימה של העדפות וללכת על הרכב שמציע לו את הדבר הכי קרוב לרשימה.

אצלי זה היה חיסכון בדלק, נוחות מושבים ונסיעה, יופי (סובייקטיבי), עלויות ביטוח ואחחזקה (לכן חדש) ובטיחות.

אם ביצועים היו ממוקמים במקום גבוה ברשימה שלי, כנראה שהייתי טורח עוד קצת בחיפושים ואפילו הולך לכיוון יד שנייה.

בתקציב הזה אי אפשר למצוא רכב שמצטיין בהכל

(למרות שזה נשמע כאילו עניתי לך, יוליאן, זה ממש לא המצב. אתה האחרון באתר הזה שצריך שיסבירו לו על קניית רכב ועל שיקולים. כתבתי את זה כמשהו כללי לרוכשים שעלה לי לראש בעקבות ההודעה שלך)

פורסם
שמע מחירון 60 זה טוב ויפה ל2014, אבל בפועל 50 זה המקסימום שהבנאדם יקבל על דגם ACTIVE ידני ..

בסוויטצ - שנת 2014 ידני, אקטיב - 48,000 שקל:

https://switch.co.il/cars/peugeot/208/2014/8376.html

בסוויטצ' עוד אחד, עם ריפודי עור והכל, 2014, דגם אקטיב - 50,500

https://switch.co.il/cars/peugeot/208/2014/8467.html

וסוויטצ' ידועים כיקרים קצת יותר, כי גוזרים קופון גם על המוכר וגם על הקונה, אז אפשר רק לתת פה ניחוש מושכל, שבשוק הפרטי או במגרש המחיר יפול אפילו עוד, ושוב אנחנו מדברי םעל רכב שנקנה שנה שעברה במחיר של 80 אלף שקל, עם עוד 4-3 שנות אחריות עליו

במחירים האלה, בשנתונים האלה, אני לא רואה פה שום תחרות מאף דגם ידני, זה לשבור את השוק, to good to be true השאלה, איפה הקאצ'..

סוויצ' גוזרים קופון גם על אמת בפרסום. מהמחיר המופיע באתר אכן רק 95% מגיע אל המוכר (שזה לגיטימי) אבל הקונה ידרש להוסיף 1.5% שלא מופיע אפילו בכוכבית באותיות קטנות אלא רק בתקנון\שאלות. זה מופיע בשרשור ביקורת על העסק.

פורסם
מה הוספת ב2k?

קודנית וחיישני רוורס גרפיים (מקושרים למסך של המולטימדיה), ואם כבר פירטתי- אציין שזה עלה 1.6K ולא 2K

• תוכן חדש...