Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

בשלוש השנים האחרונות, אני נהנה מרכב פונטו ספייס 2001 ומקבל ממנה את המיטב.

בתקופה האחרונה, אני מרגיש שהרכב קצת "מזדקן", וגורם לי ליותר מידי הוצאות...

אני מחפש סופר מיני, שנת 2010 בערך, שתחליף את הפונטו ספיס שלי, ב30000 בערך.

הדרישות (כמו של כולם בערך):

- אמינה

- בטיחותית

- חסכנית

- ידנית

- שלא תראה הרבה מוסך.

זהו בערך, אשמח לתובנות...

כרגע הסתכלתי על הi10 ודומותיה

תודה רבה!

(אגב, עשיתי חיפושים ורוב הבקשות פה , הם לרכב אוטומט, לכן מעלה שאלה נפרדת)

עריכה אחרונה על ידי urikih

פונטו ספייס elx 2001 - מדהימה בלי עין הרע:-D

פורסם

הייתי בודק פונטו איוו,אתה גם די קרוב לקליאו 2011 ידנית ביד הממוצע הוא 35 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה.

אתה יכול לפרט קצת על ה"פונטו איבו"? על איזה דגם מסויים את המדבר ומה היתרונות של הרכב הזה?

תודה רבה!

פורסם

אני הייתי הולך על יורשתה של הפונטו - הפונטו גרנדה. בתקציב שלך תכנס שנת 2011.

הפונטו איבו היא למעשה מתיחת פנים של הגרנדה פונטו, ולפי מה שידוע לי - חורגת מתקציבך.

אם רכב מיני מספיק לצרכים שלך, תוכל גם לבדוק שברולט ספארק שנת 2011 אולי אפילו 2012.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוקיי, תודה על המידע.

אם החריגה לגבי האיוו, תהיה שווה את זה, אחרוג. הגרנדה עונה על הצרכים?

פורסם

היתרון של האיוו יהיה בכך שרובם עם מנוע 1.4,הגרנדה עם גיר ידני יותר קשה למצוא רובם עם 1.2.

האיוו מודרנית יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקיי, תודה. ואם משווים מבחינת אמינות וביצועים לספארק, מה ניתן לומר?

פורסם

לספרק יש פה כמה חברי פורום שהתלוננו על כיבוי רכב והגורם היה ניקוי מצערת,בפונטו לא זכור לי משהו בעייתי,יש פה כמה בעלי כזה רכב שיוכלו לעזור יותר,מה שכן בגרנדה כבר נתקלנו בפורום על סדק באזור כרית אוויר נוסע(פלסטיק בדבורד).

פורסם

המחירון 40. רכב שנמכר ב-30 (והוא לא קרוע מליסינג) יש סיבה.

באופן מפתיע כל הדגמים הידניים יקרים יותר מהדגם האוטומטי הבסיסי וחירם צפונה מ-40.

אני חושב שכשרוכשים רכב צריך להציב מטרות ריאליות התואמות את התקציב ולא לחפש "מציאות" (אלא אם כן יש לכם זמן/כסף מיותר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

באיבו - להתמקד בשנה מסויימת או דגם מסויים? או שהכל הולך?... מעבר לזה, שאני בכל מקרה מחפש ידני.

כי 2010 אפשר להשיג במחיר של בערך 35K.

תודה

פורסם

בתקציב טיפה יותר גדול אפשר למצוא את היורשת של הספייס, הפנדה מהדור החדש, שנת 2012.

מנוע 1200 זהה לזה שיש לך בפונטו, עם עוד 9 כ"ס, מרווח פנימי נדיב. חסכונית בטירוף (לא צריך לספר לך), רכב אמין וטוב.

פורסם

הפנדה היא לא היורשת של הספייס אלא הגרנדה.

הפנדה היא מיני,הספייס והגרנדה אלו סופר מיני.

מאחור היא די צפופה.

פורסם (נערך)
המחירון 40. רכב שנמכר ב-30 (והוא לא קרוע מליסינג) יש סיבה.

באופן לא מפתיע כל הדגמים הידניים יקרים יותר מהדגם האוטומטי הבסיסי וחירם צפונה מ-40.

תיקנתי לך [emoji6] , זה כך גם בגרנדה ובפנדה ולמעשה בכל דגמי פיאט עם הדואלוגיק המחירון של הידנית גבוה יותר מהאוטומטית.

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...