Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,בדקתי היום פונטו גרנדה 2008,הכל נראה טוב אז נסענו עם המוכר למכון בדיקה קומפיוטסט.

הרכב נרכש לפני שנה ע"י המוכר.

במהלך הנסיעה,המוכר אמר לי שההגה מרעיש(לא שמים לב לרעש,גם כשהוא קנה אותו אז ההגה הרעיש ומשום שהרכב היה עבור הבן שלו שבקושי נסע עליו אז הבן שלו לא טיפל בתקלה.)

במהלך הבדיקה,במכון לא התייחסו בכלל לדבר הזה וגם בסוף לא התייחסו לרעש הזה.

בגלל הרעש,עוד לא סגרתי את העסקה.

ממה יכול הרעש לנבוע ומה יכול לקרות אם אני לא אטפל בו ?

תודה.

פורסם

הכי טוב שתיגש למוסך מורשה שיבדוק את העניין. יכול להיות שאתם מדמיינים ויכול להיות שבאמת יש תקלה.

מנסיון עם הפונטו איוו. אצל אמא שלי הופיע רעש במוסך אמרו שהמסרק הגה תקול והחליפו אותו במסגרת האחריות.

לא נתקלתי בתקלה הזו שוב ב3 רכבים אחרים, ולא שמעתי שהיא נפוצה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הרעש קיים.

הדילמה שלי היא כזו,הרכב במצב טוב מאוד עם קילומטראז' נמוך

האם בעיה במסרק הגה/במוט הגה/במנוע הגה חשמלי היא בעיה שבגללה כדי לבטל את העסקה?

תודה.

פורסם

אי אפשר להגיד אם העיסקה כדאית בלי לדעת קצת יותר פרטים עליה. ב10K היא כנראה כדאית, ב30K לא שווה גם אם אין צורך בתיקון.

תקבל הצעת מחיר לתיקון התקלה ותראה אם המוכר מוכן להתגמש\הרכב מבחינת שווה מחירו+עלות התיקון.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

קיבלנו חוות דעות משני מכונאים(משני מקומות שונים) מבלי לבדוק את הרכב אלא רק לפי הרעש.

שניהם אמרו שאם זה בעיה במכלול מוט ההגה אז זה יכול להגיע עד 2000 ש"ח לחלקי חילוף,יותר יקר עבור מקורי.

אבל זה יכול להיות רק שימון שיבוצע לאחר פירוק של ההגה וזה יפתור את הבעיה.המחיר יהיה 250 ש"ח

המוכר מוכן להוריד 1000 ש"ח ולמכור לי ב-23000

לא נסענו למוסך של פיאט כדי לבדוק את הבעיה

פורסם

למוסך מורשה יש מן הסתם יותר נסיון עם הרכב הזה. הייתי מבצע בדיקה יותר רצינית שם.

לאחר מכן תראה מה המוכר מוכן לעשות ותחליט בעצמך אם זה מתאים לך.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

סע למוסך פטין בעכו, מורשה פיאט. שם יעשו סיבוב על הרכב, יבדקו על הליפט ויתנו לך הצעת מחיר.

אם הורדת כבר מהמחירון X כסף, והמוכר מוכן להוריד עוד קצת כדי לסגור את העסקה, אז לך על זה.

בכל מקרה אם הרכב עבר בדיקה תקינה והמחיר מתאים לך, הייתי הולך על זה ומסדר את התקלה.

• תוכן חדש...