Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל-5008 ול-C4 צריכת דלק דומה ולא מלהיבה במיוחד. כל רכב (ובמיוחד הדגם הזה) הוא סוג של הימור.

אם אתה רוצה שקט נפשי ומרווח נורמלי רד כמה שנים ותקנה גרנדיס - הוא יצרוך קצת יותר דלק, אבל יפצה במקומות אחרים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שתיהן רחוקות מאד מהתקציב שקבעת.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אחרי שיטוטיי היום בין המגרשים ואחרי שדיברתי עם בעלים של פיקסו, ירדתי מהצרפתיות ואני מוכן לשלם יותר. אנחנו גרים ביישוב שבו בלי אוטו קשה להסתדר וזה נראה שהביקורים במוסך לא יהיו נדירים. גם אם לא מדובר בעלויות גדולות, מדובר בהרבה נסיעות למוסך וימים של למצוא איך להסתדר בלי אוטו. לא מתאים לנו לצערי.

אני מוכן לשלם יותר עבור אמינות ומה גם שהיא באה בדר"כ עם שמירת ערך.

ההתלבטות עכשיו היא בין הוורסו, זפירה, גרנדיס. נראה לי שאחפש גם טוראן אחרי החלפת מנוע וטורבו ואוכל להשאר בגבולות התקציב המקורי.

פורסם

הגרנדיס ברירת מחדל לדעתי, הזפירה תעלה יותר ולא שווה את זה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני חושב שבאמת אלך על הגרנדיס. לפי החישוב שלי, צריכת הדלק המוגברת תעלה כ-2500 ש"ח בשנה אם משקללים 20,000 ק"מ ואת ההפרש בין 9 ק"מ לליטר ממוצע עירוני/בינעירוני לבין 11 ק"מ לליטר. מוכן לשלם את הסכום הזה תמורת מה שמסתמן כ:

1. רכב אמין

2. שומר על ערכו

3. מרווח יותר ובעל תא מטען גם כשהשורה השלישית של המושבים פתוחה

4. הביקורות מדברות על נוחות המושבים הטובה משמעותית מזו של המזדה 5

5. איבזור נדיב

אני חושב שאקח שנתון 2007-8

יש דברים מסויימים שכדאי שאבדוק לפני הקניה? יש מחלות ידועות לרכב הזה?

פורסם

יותר קל למצוא גרנדיס מאשר גאלאקסי, הטיפולים בגראנדיס זולים יחסית לגאלאקסי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...