Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים מחר ב"ה כנראה אתחדש בבמוו סדרה 1 קופה שנת 2014 יד ראשונה מבן אדם פרטי בת"א.

הרכב משועבד ללאומי קארד והם רוצים הפקדה מראש לפני הורדת השיעבוד, לאחר יום עסקים שבו לא ניתן לבטל העברה בנקאית יוסר השיעבוד מהרכב, זה הוא כתב ההתחייבות שלהם.

מה בתכנון: להפקיד לבנק לאומי את הכסף להסרת השיעבוד (הסכום של הסרת השיעבוד הוא 70% ממחיר הרכב שהקונה מבקש).

לאחר ההפקדה אקח מהמוכר את 2 המפתחות של הרכב והרכב ישאר אצלו.

רק לאחר יום עסקים יוסר השיעבוד ונוכל לעשות העברת בעלות, כאן אני ישלים לו את הסכום שנותר.

בנוסף, אני רוצה לעשות חוזה ביני לבינו, שבו הוא מתחייב להעביר לי בעלות לאחר השלמת החסר.

מה צריך לרשום בחוזה? האם הצעדים שאני עושה הם נכונים? מה הייתם ממליצים לעשות אם הייתם במקומי? תודה רבה מראש.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלם לבנק את ה70 אחוז, שלם לו 30 אחוז. קח ממנו את הרכב, צילום ת"ז ויפוי כח להעברה שתרשום בכותרתו שהוא בלתי חוזר ותן לו לחתום. גש בבוקר בכיף לדואר ותעשה עסקה עם עצמך.

זה לא ייעוץ משפטי, אל תסתמך על זה, כל העניין הוא רעיון גרוע מהיסוד וזה על אחריותך בלבד. בהצלחה

פורסם

זה ממש רכב בהזדמנות, המחיר מתאים לי ובדקתי את הרכב והוא במצב מצויין.

בקשר ליפוי כוח שרשמת אני מעדיף לקחת אותו איתי להעברת בעלות.

הבעיה היא שאני לא מבין גדול בחוקי משפטים ואני לא יודע בדיוק מה לעשות, אשמח לקבל עזרה.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

תבדוק עם הבנק אם אפשר להעביר את החשבון לנאמנות עד העברת הבעלות, זאת אומרת שהבנק שומר את הכסף אצלו ואם לא עוברת בעלות הוא מחזיר לך, אם עוברת בעלות הוא מזכה את השעבוד.

בכל מקרה אם זו לא מציאה מטורפת לא הייתי קונה, בעצם אולי גם אם זו מציאה מטורפת לא הייתי קונה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

קודם כל, זכרון דברים שבו מפורט שלב-שלב וכל מהלך.

דבר שני, בודק את עניין הנאמנות. אם אתה בבנק לאומי, אולי לא תהיה בעיה לעשות הסרת שיעבוד תמורת סגירת חלק מהכסף שאצלך בחשבון.

דבר שלישי, שים לב מול מי אתה עושה עסקים. תדע על הבן אדם פרטים, ותראה אם הוא שקוף לחלוטין איתך.

דבר רביעי, קצת מזל.

משכנתא זה קל

פורסם

אתה נוטל כאן סיכון, והסיכון הזה צריך לבוא לידי ביטוי גם בצעדי זהירות, וגם במחיר. אני מציע לערב עו"ד בפניו יחתום המוכר על יפוי כח להעברת הרכב על שמך, ויפקיד בידיו, טרם ביצוע פרעון החוב נשוא השעבוד, גם את מפתחות הרכב, רשיון הרכב ואת תעודת הביטוח, עם הוראה בלתי חוזרת להעביר את הרכב על שמך לאחר שתשלם את 30% הנותרים (ומנגד להחזירם אליו אם לא תפרע ואז ניתן לקבוע מה יהיה במקרה של תשלום חלקי וכו'). לטעמי עוה"ד לא יגבה יותר מכמה מאות שקלים, שהם ראויים בנסיבות העניין. ושוב, רצוי להתמקח בעניין מחיר הרכב לאור הסיכון הקיים.

פורסם

תודה רבה לכולכם על ההיענות, אין לי כרגע כל כך זמן להתייחס לכל תגובה בנפרד אבל קצת הורדתם לי את הבטחון ועכשיו אני בכלל מלא ספקות, קבעתי עם הבן אדם מחר, מישהו יודע איזה עורך דין מתעסק בנידון?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

מצטער להצתרף ל"חגיגה", אבל אישית - בורח כמו מאש, לא נוגע בעסקאות כאלה.

שהוא יסיר את השעבוד, שייקח הלוואה מצידי, יסיר את השעבוד ואז בכיף ובשמחה כשהרכב על שמי אעביר לו את כל הסכום שסוכם.

כל עוד הרכב לא על שמי, לא מעביר שקל.

פעם אחת בחיי העברתי בעלות עם אדם לפני שהפקדתי את הכסף בחשבון, אבל הבחור חבר פורום וותיק, איש ישר כמו סרגל. זו הפעם היחידה שהסכמתי לדבר כזה.

פורסם

ב.מ.וו בת שנה, שנקנתה בהלוואה מחברת כרטיס אשראי.

תקרא לי גזען, סטיגמתי, אבל אני לא מתקרב. אם הוא רוצה למכור שידאג להסיר שיעבוד קודם כל.

שיקח הלוואת גישור.

פורסם
תודה רבה לכולכם על ההיענות, אין לי כרגע כל כך זמן להתייחס לכל תגובה בנפרד אבל קצת הורדתם לי את הבטחון ועכשיו אני בכלל מלא ספקות, קבעתי עם הבן אדם מחר, מישהו יודע איזה עורך דין מתעסק בנידון?

כמעט כול עורך דין יכול לטפל בקנייה/מכירה של הרכב והפקדת הכסף בחשבון נאמנות שהעורך דין פותח לעסקה. קח בחשבון שעורך דין גובה סכום של 5000-1000 שקלים.

בקיצור עזוב אותך מהעסקה ותהייה בצד הבטוח קרי רישיון רכב ללא שום מגבלות בדיקה ברשם המשכנתאות ובשוק האפור שאין על הרכב איזה שעבוד :oops:

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...