Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך לדעת איך לדבר עם הבנק...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הבנק כבר קיבל את שלו מזמן, ולכן אי הסרת השעבוד היא למעשה עבירה של הבנק, לכן לבנק כדאי לדאוג להסרת השעבוד ברשם המשכונות מייד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני משער שמעל ל50% מהרכבים עד גיל 5 משועבדים לבנק כתוצאה מהצעות מימון אטרקטיביות בריבית נמוכה.

אין ממה לחשוש כשקונים רכב משועבד, פשוט צריך לנקוט במספר צעדים פשוטים לפני שקונים רכב כזה.

הנושא נידון נידוש ונטחן עד דק בפורום.

1. לפני הכל וכמו בכל עסקה, צריך להיות אמון הדדי בסיסי.

2. בודקים באתר האינטרנט של רשם המשכונות לטובת איזה גוף מימון או בנק הרכב ממושכן.

3. מוציאים צ'ק בנקאי ע"ס השיעבוד וניגשים לבנק, מקבלים אסמכתא לביטול המשכון והשיעבוד.

4. ניגשים לדואר ומבצעים העברת בעלות.

5. מעבירים את ייתרת התשלום לבעל הרכב.

*יש נוהגים להחמיר ולחתום במשותף על זכרון דברים לפני העברת התשלום לגוף המשעבד.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

העניין הוא שבמקרה הנתון יש להמתין יום עסקים להסרת השעבוד בשל העובדה שהמשעבד הוא לא בנק אלא חברת לאומי קארד.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לכן רשמתי צ'ק בנקאי שימסר ישירות לגוף המשעבד, אז אין להם סיבה להמתין יום עסקים.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

במקרה שלי, כאשר רכשתי את הרכב, לבעל הרכב היה שעבוד לאחד הבנקים (רשום ברישיון הרכב), ניגשנו לבנק ביחד, ביצעתי העברת זה"ב כדי לסגור את השעבוד וקבענו שאת הפרש הסכום אעביר לבעל הרכב אחרי העברת הבעלות. שמחים וטובי לב ניגשנו לדואר כדי לבצע העברת בעלות. מנסים להעביר בעלות, לא הולך, הפקידה אומרת שהיא לא מקבלת אישור. אוקיי, חשבנו שפשוט מאגר המידע לא התעדכן ולכן אי אפשר. בעל הרכב בדק ומסתבר שיש עיקול של מס הכנסה על הרכב, זה לא היה כתוב לי בשום מקום ולא היה לי מושג שישנו עיקול כזה על הרכב. כאן נכנס לתמונה האמון שלי בבעל הרכב, הוא דאג להסיר את העיקול ומשם המשכנו להעברת הבעלות. כמו שאמרו לפני, אם אין אמון בסיסי בבעל הרכב, לא לגשת לעסקה.

פורסם
אני משער שמעל ל50% מהרכבים עד גיל 5 משועבדים לבנק כתוצאה מהצעות מימון אטרקטיביות בריבית נמוכה.

אין ממה לחשוש כשקונים רכב משועבד, פשוט צריך לנקוט במספר צעדים פשוטים לפני שקונים רכב כזה.

הנושא נידון נידוש ונטחן עד דק בפורום.

1. לפני הכל וכמו בכל עסקה, צריך להיות אמון הדדי בסיסי.

2. בודקים באתר האינטרנט של רשם המשכונות לטובת איזה גוף מימון או בנק הרכב ממושכן.

3. מוציאים צ'ק בנקאי ע"ס השיעבוד וניגשים לבנק, מקבלים אסמכתא לביטול המשכון והשיעבוד.

4. ניגשים לדואר ומבצעים העברת בעלות.

5. מעבירים את ייתרת התשלום לבעל הרכב.

*יש נוהגים להחמיר ולחתום במשותף על זכרון דברים לפני העברת התשלום לגוף המשעבד.

מאיפה שאבת את הנתון ש-50 אחוז מהרכבים עד גיל 5 משועבדים לבנק זה או אחר ?

החלום הרטוב שלי שהדברים באמת התנהלו לפי מה שכתבת אבל לצערי מניסיון של עשרות רכבים שמכרתי/קניתי לחברים הדברים לא תמיד הולכים חלק.

במקרה של פותח האשכול לא הייתי מתקרב לעסקה גם עם מקל של מטאטא.

איזה כייף לי :)

פורסם

במצב שבו חברות הליסינג חולשות על 60% מהשוק המשפחתיות אז יש בהחלט כמות אדירה של רכבים משועבדים . במצב של הכלכלה שלנו אכן הנתון הזה רק יגדל.

פורסם

הדיבורים על אמון הם יפים ומרגשים, אבל אם הבנק של המוכר לא נותן בו אמון ומוכן להוריד את השיעבוד לפני שהכסף בחשבון (על מנת שהלקוח שלהם יוכל להשלים עסקה ), וזה הבנק שמכיר את הלקוח תקופה משמעותית יותר ארוכה ממה שאני הקונה מכיר את המוכר (הלקוח) - אם הבנק לא נותן בו אמון, אז שאני (הקונה) אתן בו אמון?

תודה, אבל לא תודה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

^^^^

הרבה פעמים הגורם שנותן את המימון הוא לא בהכרח גם מי שמתנהל אצלו חשבון העו"ש, חשבון ההשקעות וכו'.

לרכב שהיה לי בעבר קיבלתי מימון מבנק המזרחי בגלל תנאים טובים יותר מבנק לאומי ששם מתנהל החשבון העיקרי שלי.

כל ההיכרות ביני לבין בנק המזרחי הייתה חשבון ההלוואה, לא היה להם מושג מי אני ומה יכולותיי מעבר למסמכים בסיסיים שהצגתי להם במעמד קבלת המימון.

משכך, אם הייתי מבקש מהם להסיר את השעבוד תוך הבטחה ו/או היכרות אישית שאכן אפרע את ההלוואה לאחר מכירת הרכב, ככל הנראה היו זורקים אותי מכל המדרגות.

גילוי נאות: הרכב שפירסמתי היום בלוח מכירה לא משועבד לאף אחד :)

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

תודה חברים, קניתי את הרכב והעברנו בעלות, עכשיו אני רק מחכה בין שבועיים לחודש להורדת המשכון.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

הוא מתכוון להורדת השעבוד ברשם המשכונות, לא לשעבוד ברישיון שאיתו לא ניתן להעביר בעלות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
תודה חברים, קניתי את הרכב והעברנו בעלות, עכשיו אני רק מחכה בין שבועיים לחודש להורדת המשכון.

ברכות.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...