Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

מישהו אולי יודע אם בעיות המנוע שכללו בעיקר בעיות ממגדש הטורבו עדיין קיימות בשנתון 13?

ואם כן. אני אמור לראות רכב השבוע.

מה כדאי לתת דגש בבדיקה האם אפשר להנחות את המכון של הבדיקה לבדוק פרמרטים ספיציפיים?

תודה מראש :-)

סוף סוף יצאתי לשטח...

היה כיף... :wink:

פורסם

בעיקרון נקודות התורפה של המנוע הן מערכת התזמון והטורבו ככל שידיעתי מגעת במנועים בהם טופלו המערכות הנ"ל הבעיה לא חזרה. מאחר שהמערכות המדוברות כלולות בבדיקה, לא נראה לי שצריך להיות דגש מיוחד כלשהו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

בתור בעלים של רכב עםהמנוע הנ"ל הדגש הוא על מערכת התזמון והיסטורית טיפולים טיפול כל 20K או אפילו 30K לפי היבואן לא מומלץ בכלל וגורם לתקלה בטורבו .החלפת שמן +פילטר כל 15K ושמן מנוע איכותי ואין בעיות כלל לא בטורבו ולא במערכת התזמון .כמובן שימוש בפילטר שמן מקורי ושמן מנוע שעומד בתקן .

עריכה אחרונה על ידי francis_r

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

והמהדרין מטפלים כל 15000

מכון דיי מיותר פה. אתה צריך מוסך צרפתי שיחדור למחשב הרכב ויראה את השגיאות בזמן אמת ונתוני המנוע. זה הרבה יותר חשוב. למכון אתה יכול ללכת בשביל לוודא תאונות פח ושלדה.

פורסם
והמהדרין מטפלים כל 15000

מכון דיי מיותר פה. אתה צריך מוסך צרפתי שיחדור למחשב הרכב ויראה את השגיאות בזמן אמת ונתוני המנוע. זה הרבה יותר חשוב. למכון אתה יכול ללכת בשביל לוודא תאונות פח ושלדה.

את המהדרין אני מכיר מחנוכה...

מוסך צרפתי (דהיינו מורשה פיג'ו) יוכל לזהות בעיה אם היא רשומה במחשב?

מחשב הרכב מחזיק מעין "לוג" של הבעיות שהיו? או בעיות שקיימות?

האמת שזה רעיון ממש מעולה. לא יזיק להוציא סכום כסף קטן יחסית כדי לגלות נזקים שח"ו יכולים לגרום לחור גדול בכיס.

סוף סוף יצאתי לשטח...

פורסם (נערך)
את המהדרין אני מכיר מחנוכה...

מוסך צרפתי (דהיינו מורשה פיג'ו) יוכל לזהות בעיה אם היא רשומה במחשב?

מחשב הרכב מחזיק מעין "לוג" של הבעיות שהיו? או בעיות שקיימות?

האמת שזה רעיון ממש מעולה. לא יזיק להוציא סכום כסף קטן יחסית כדי לגלות נזקים שח"ו יכולים לגרום לחור גדול בכיס.

כן. המחשב מאד מתוחכם (לטוב ולרע). יש לו כמובן לוג של בעיות מינוריות ולוג של בעיות קריטיות.

את הקריטיות הוא גם יציג בלוח המכוונים. כמו כן אם המחשב מאמין שהבעייה מסכנת את הרכב הוא יעבור למצב צליעה. מצב בו ההילוך המקסימלי הוא הילוך 2. כי מי שמאמין לא מפחד....

הדבר הדפוק שחסר במחשב זה תאריך ליד כל שורה. לא ברור למה לא עשו.

כמובן שמוסך יבואן מצויד בתוכנה זו אבל גם הרבה מוסכים פרטיים רכשו את התוכנה של פיג'ו ובפרט מוסכים שמטפלים ברכבים צרפתיים כי היום זה ממש חובה לניטור בעיות ותיקונן כי הרכב הזה הוא מחשב עם גלגלים.

אתה יכול גם למצוא פה בפורום מוסכים מומלצים שיעשו לך את הבדיקה . בדר"כ תמורת 350-400 ש"ח (אל תתפוס אותי על השקל).

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מעולה. תודה רבה.

אני לא כל כך בקיא בצורת החיפוש פה.

אשמח אם תוכל להפנות למוסך מומלץ באזור המרכז/ירושלים שיבצע את הבדיקה.

כן. המחשב מאד מתוחכם (לטוב ולרע). יש לו כמובן לוג של בעיות מינוריות ולוג של בעיות קריטיות.

את הקריטיות הוא גם יציג בלוח המכוונים. כמו כן אם המחשב מאמין שהבעייה מסכנת את הרכב הוא יעבור למצב צליעה. מצב בו ההילוך המקסימלי הוא הילוך 2. כי מי שמאמין לא מפחד....

הדבר הדפוק שחסר במחשב זה תאריך ליד כל שורה. לא ברור למה לא עשו.

כמובן שמוסך יבואן מצויד בתוכנה זו אבל גם הרבה מוסכים פרטיים רכשו את התוכנה של פיג'ו ובפרט מוסכים שמטפלים ברכבים צרפתיים כי היום זה ממש חובה לניטור בעיות ותיקונן כי הרכב הזה הוא מחשב עם גלגלים.

אתה יכול גם למצוא פה בפורום מוסכים מומלצים שיעשו לך את הבדיקה . בדר"כ תמורת 350-400 ש"ח (אל תתפוס אותי על השקל).

סוף סוף יצאתי לשטח...

פורסם

תראה יש פה בפורום את מוסך אם הדרך. זה בתל אביב . אמנון בחור מאד לבבי וישמח לעזור. יש פה עוד מוסכים טובים ומומלצים אזכיר גם את מוסך גבע בתל אביב ואחרים שבטח שכחתי והחברה פה יזכירו לי.

• תוכן חדש...