Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לרכוש מיצובישי ספייס סטאר 2015 חדשה.

יש לי 2 אופציות.

מהיבואן במחיר של 71 אלף

מליסינג 0 ק"מ במחיר של 67 אלף

שניהם עם אותו מפרט.

אני עומד להחזיק את הרכב 5 שנים ומעלה.

לכן אני מניח לצורך העניין שאני אמכור אותו במחיר של 40 ש"ח, ואם אני עושה חשבון ומוריד 10 אחוז ירידת ערך של ה0 ק"מ אז אני מגיע להפרש של 4000 ש"ח במכירה.

שזה אותו הפרש גם בקניה.

לכן אני נוטה יותר לכיוון הליסינג כי עדיף 4000 שקל היום מאשר בעוד 5 שנים.

אבל לא לקחתי בחשבון משתנים אחריך שאולי אני לא מודע אליהם.

למשל נאמר לי כי ביטוח רכב לא מכיר בירידת ערך הזו ולכן אם תהיה תאונה הוא יורד 22 אחוז של ליסינג ולא 10 אחוז.

לגבי מכירה של הרכב אני לא ממש יודע מה יהיה יותר קל או קשה למכור, כי יש אנשים שיעדיפו מחיר וישי אנשים שיעדיפו פרטי...

אשמח לדעת מה דעתכם, ואם מישהו רכש וקנה רכב 0 ק"מ מה המציאות בשטח אומרת?

תודה מראש לכל העונים!

ניצן

פורסם

לך בחזרה ליבואן ותראה לו את המבצע של חבר שיוצא עוד שבוע.. ותגיד לו שאתה רוצה באותו מחיר כי גם ככה הם מרוויחים ושיוריד לך את האלפייה הזאת ויתן לך את ההטבה שלהם. יש לי חבר אחד שזה עבד לו בעבר ביבואן אחר וקיבל דיל מאוד דומה. זה יביא אותך ל70 אלף + חיישני רוורס. הייתי מנסה לסחוט אולי טיפול ראשון חינם ששווה גם כסף ומאוד קל לנציג לתת ללקוח.

מבצע חבר של מיצובישי פורסם היום בפורום.

פורסם

שווה לרכוש חדש מהיבואן - ההנחה קטנה מדי. אם מסיבה כלשהיא תצטרך למכור את הרכב אחרי תקופה קצרה יחסית אתה תפסיד הרבה כסף - הפרמיה לא שווה את הסיכון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא מתכוון למכור אחרי תקופה קצרה ואני מוכן לקחת את הסיכון הזה, לגבי התוכנית חבר אני אבדוק אבל לא נראה לי שיסיכמו.

פורסם
אני לא מתכוון למכור אחרי תקופה קצרה ואני מוכן לקחת את הסיכון הזה, לגבי התוכנית חבר אני אבדוק אבל לא נראה לי שיסיכמו.

אין לדעת מה יהיה, כנ"ל לגבי תאונה/גניבה.

הפרש כזה רק ליבואן

:)

בהצלחה

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

בכזה פער הייתי מעדיף לרכוש יד ראשונה מפרטי עד 5אלף ק"מ (ותמיד תמצא כאלה)

מאשר יד ראשונה חברה עם אפס ק"מ..... רוצה לאמר שכתם חברה לשעבר לא שווה את ההנחה

פורסם

ההנחה קטנה מדי כאן.

בקיה פיקנטו למשל, ההנחה היא סביבות 10K. זה כבר הרבה כסף.

הנחה של 3000 ש"ח יכולה לבוא אליך כבומרנג - הרכב רשום כחברה בע"מ, במקרה של טוטאלוס חברת ביטוח יכולה לזמבר אותך ב-20% הפחתה, וזה כבר יותר מהכסף שקיבלת כהנחה.

תוסיף לזה שמצב השוק ממש מחורבן, הרכב שלך בעוד 5 שנים יהיה שווה בערך 25K (אל תחייה בסרט שהוא יהיה שווה 40K) - וזה שלך יהיה יד 2 ולא יד 1, מה שמבטיח שהקונה יבקש גם את ההנחה שאתה קיבלת וגם עוד משהו. בקיצור - זה לא שווה את זה.

הנחת 0 ק"מ צריכה להיות במינימום 10% מערך הרכב, דהיינו המחיר עבור הספייס סטאר הנ"ל צריך להיות 63K על הכביש.

פורסם

אוקי,

מחיר המחירון הוא 79 אלף, ובגלל סוף שנה הם נותנים ב71 אלף, ובגלל זה באמת אולי מליסינג כבר לא משתלם.

דווקא אם מחיר הרכב יהיה עוד יותר נמוך במחירה (25 לצורך העניין) אז זה דווקא משחק לטובת הליסינג כי זה אומר שאפסיד רק 2500 ולא 4000 בהשוואה בינהם....

דבר אחרון, מה ההבדל במכירה בין 2016 על הכביש בינואר לעומת 2015 על הכביש בדצמבר? כי אין הבדל בכלל בין השנים הפעם.

יש מצב שבליסינג אני יכול להשיג 2016.

תודה לכל העונים!

פורסם

2016 יהיה יותר אטרקטיבי בעייני קונה.

אולי המחיר נמוך כי הוצגה כבר מתיחת פנים לרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום,

אני עומד לרכוש מיצובישי ספייס סטאר 2015 חדשה.

יש לי 2 אופציות.

מהיבואן במחיר של 71 אלף

מליסינג 0 ק"מ במחיר של 67 אלף

שניהם עם אותו מפרט.

אני עומד להחזיק את הרכב 5 שנים ומעלה.

לכן אני מניח לצורך העניין שאני אמכור אותו במחיר של 40 ש"ח, ואם אני עושה חשבון ומוריד 10 אחוז ירידת ערך של ה0 ק"מ אז אני מגיע להפרש של 4000 ש"ח במכירה.

שזה אותו הפרש גם בקניה.

לכן אני נוטה יותר לכיוון הליסינג כי עדיף 4000 שקל היום מאשר בעוד 5 שנים.

אבל לא לקחתי בחשבון משתנים אחריך שאולי אני לא מודע אליהם.

למשל נאמר לי כי ביטוח רכב לא מכיר בירידת ערך הזו ולכן אם תהיה תאונה הוא יורד 22 אחוז של ליסינג ולא 10 אחוז.

לגבי מכירה של הרכב אני לא ממש יודע מה יהיה יותר קל או קשה למכור, כי יש אנשים שיעדיפו מחיר וישי אנשים שיעדיפו פרטי...

אשמח לדעת מה דעתכם, ואם מישהו רכש וקנה רכב 0 ק"מ מה המציאות בשטח אומרת?

תודה מראש לכל העונים!

ניצן

ה71 מהיבואן זה דרך חבר?

פורסם

כל הסיפור הוא הנחה של 3000 ש"ח. אתה לוקח סיכון בטוטאלוס של הפסד אלפים רבים (וזה קל מאוד להשבית רכב כיום) ובנוסף אתה תהייה יד שנייה, שמורידה גם היא מהערך כשמדובר ברכב חדש.

אישית, בשביל הנחה כזו לא הייתי קונה דרך ליסינג. פשוט לא שווה את זה. תנסה לסגור על הדרך שהרכב יירשם בתחילת 2016, זה יועיל לך במכירה.

• תוכן חדש...