Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתור בעלים של בראבו, משופרת, היא לא מתאימה למה שהוא מחפש. הוא מחפש רכב התגרזנות, הבראבו היא רכב פרקטי יומיומי עם אקסטרה כוח וקצת פלפל.

איביזה קופרה משנתונים קודמים יכולה להתאים, אבל המראה מאוד ערסי (מבחינתי דיל ברייקר).

קליאו גם אמורה להתאים, אבל היא כ"כ מכוערת שסטיב בושמי אמר עליה "וואו, היא כ"כ מכוערת".

לפי התיאורים שלך - הייתי מתכוונן על 306XSI, ניתן למצוא כאלו פה ושם, התקציב נמוך יחסית והרכב עלול להפגין אמינות מכובדת.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אבארת יקרות מדי עבור פותש וכבר נופלות בנישה של רכב חדש יחסית.

כמה רעיונות מהמגף: אני מכיר כמה לנציה קאפות מחוזקות ומתנהגות נהדר אבל לא בטוח שתהיינה למכירה, אולי 156v6 אוטומטית שתעבור הסבה לידני מתישהו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

306 XSI ? האוטו חלש מדי ורך מדי (כנ״ל אגב לגבי הוולקן לא ממש משנה איזה).

האוטו היה חד ומגניב כשהוא היה חדש אולי.

ZX16V/S16/GTI זה כבר סיפור קצת אחר - אבל למצא אחת כזו במצב סביר זה כבר ממש הופך להיות אגדה אורבנית כי פשוט בקושי נמכרו כאלו.

(וגם התחזוקה והחלקים של חלק מהמערכות קצת יותר אקזוטיים - החזקתי כזו במשך 6 שנים... מה שנקרא סמוך עלי...)

למצא איזה 106 מונמכת כיפית לשטויות לסופי שבוע ולג׳ימקנות - יכול להיות אחלה דבר.

קליאו ספורט מהווה קפיצה רצינית בכח (ובפאן בדברים מסוימים) אך גם בעלויות תחזוקה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בשביל זה לוקחים 106 GTI ,מפשיטים אותה קצת, שמים צ'יפ בכמה גרושים, מבטלים ממיר ודוד אמצעי, ואתה כבר ממש קרוב לקליאו מבחינת תאוצות, הרבה יותר זול לאורך זמן, ולטעמי מהנה יותר.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

ציפ על 106 בלי שינויים אחרים... נגיד שזה עושה משהו.

ולהוריד ממיר כשהרכב עם 2 טסטים בשנה?

כדאי להחליף לממיר חדש (לא צריך מקורי, יש ממירים ספורטיבים סבירים ביותר) , אבל לבטל דודים וממירים זה לשחק בקקי.

דוגרי הדרים וצנרת , ראם אייר ואז אולי שינוי תוכנה יזיז משהו (וכל זה עדיין יהיה נגיד 15 כס...)

עדיף סטראט , בילשטיין ואולי הנמכה ולהחליף את כל הגומיות לפרופלקס. זה ישנה את האוטו באמת.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בקיצור מה שליביו כתב. זה מה שאני אישית הייתי קונה לרכב פאן לסופשים או בכלל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

החלטתי להתמקד בחיפוש אחר מיאטה. 2004-2006 (יודע ש 2006 דגם אחר). כל היודע שומע רואה אקזמפלר מעניין מוזמן להפנות אותי אליו.

תודה רבה לכולם היה מעניין ומועיל.

נראה לי שאני יוצא למסע חיפוש שעלול לקחת הרבה זמן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ממשיך לחפש מיאטה (בעיקר 2007) ובינתיים קצת מתקשה.

אשמח לשמוע חוות דעת על אלפא רומאו GT אם יש מישהו מנוסה בקהל.

פורסם

ידנית בלבד. הסלספיד לא אמין ויקר לתיקון.

מנוע JTS רגיש אבל מתגמל מאד כשתקין, לפי מה ששמעתי.

מנוע 3.2V6 הוא כמובן המועדף אבל לא תמצא רכב כזה במצב טוב בפחות ממאה אלף ש"ח וצפונה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

טוב. נמכרה הסוויפט. עכשיו צריך למצוא מה לקנות.

אין כל כך הסכמה מהבית לרודסטר שני מושבים ואם לא תתקבל כזאת איאלץ ללכת על משהו אחר.

כן מחפש ספורטיבי, מעדיף כמה שמותר חדיש אבל לא מפחד מרכב בן 7-8. נטיות ספורטיביות חובה.

תקציב 75קיי. גמישות קלה לכיוון ה80.

גולף ג'יטיאיי?

ג'ולייטה 170?

מיטו תלתן?

במוו סדרה 1 - לא מאוד ספורטיבי אבל הנעה אחורית יכולה להיות תחליף? אני מאוד אוהב את המותג אז זה כבר יתרון.

עוד כיוונים מעניינים?

פורסם

הבימר שכן נכנסות לך בתקציב הן אולי ה-116/120 דור קודם, ושם באמת אין כח בכלל, ככה שהנעה אחורית או קדמית זה לא משנה.

הייתי שוקל באמת גיטיאיי דור 5.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...