Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חושב שהצעד הראשון צריך להיות בלתי חוקי, אם כבר, לרכוש אחד עם רשיון רגיל ולבטח כמו שצריך.

בכל מקרה, אופנוע שטח קטן יספק ים של אדרנלין וסיכוי נמוך בהרבה להתלבש על מעקה בטיחות מהסיבה הפשוטה שפשוט לא תעלה איתו על כביש. וו גרירה + עגלה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זורק הצעה נוספת: קנה לך עגלה לסופרב ואופנוע מוטוקרוס עם רישיון אפור (די זולים) רצוי 2 פעימות ותתחיל להינות באמת 8)

או שיקנה ג'אסטי ב1000 שקל בלי טסט וילך לקרוע אותה באיזה שדה :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ברשותך, שאלה.

באיזו תדירות אתה חושב שתמצא את עצמך יוצא לנהיגות פאן כאלה? כמה פעמים באמת מצאת את עצמך אומר לעצמך "בונ'א, עצמך, אם רק היה לך עכשיו איזה אוטו ספורטיבי סופר מגניב היינו יוצאים לנסיעת שגעת לטרוף פניות! אתה כזה לוזר"?

השאלה מגיעה מכיוון שלא מעט מהאנשים שקונים את המכוניות האלה מוצאים את עצמם בסשן נהיגת אטרף בערך פעם בחודש-חודשיים במקרה הטוב. אין זמן, אין כח, ילדים, הורים, אישה, עבודה, חרא, חרא, חרא.

אם אתה רוצה להשקיע סכום נכבד של 20 אלף שקל, אולי כדאי לשקול לעשות "כרטיסייה" אצל איזה מדריך נהיגה ספורטיבית שעושה הדרכות על הרכב שלו (או חברה, כנ"ל) ולהיפגש איתו פעם בחודש (לפי שקלול של 1000 וקצת שקל למפגש). ככה גם תוכל "על הדרך" ללמוד לשפר את כישורי הנהיגה שלך ולהפוך גם לנהג טוב יותר ובטוח יותר גם כשאתה עם הסופרב.

אם תראה אחרי פעמיים-שלוש שחסרה לך "מנה" של שיוף צמיגים, צא וקנה אוטו. אולי בכלל תרגיש מיצוי אחרי פעמיים, אולי תראה שאין זמן וכו'.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ספייר השאלה שלך במקום. אני מניח שה'דחף' הזה נולד מהרצון להחזיק רכב יומיומי שיספק את הפאן הזה בנסיעות הרגילות ולא בהכרח יציאה מאורגנת לטיול חורך אספלט.

מפה לשם, יכול להיות שה'דרישות' הופכות לרכב 'פאן' ו'ספורטיבי' אבל גם יומיומי. שכן יחליף את הרכב השני בבית.

מיאטה או לא מיאטה? זה כבר תלוי בשוק.

מה יכולות להיות אלטרנטיבות כאלה בסדר עולה תקציבית (עד 60-70 אלף)

החל מנניח קליאו ספורט בסביבות 30 (היא מזדקנת יחסית, יכולה בכלל לשמש כרכב יומיומי בלי יותר מדי כאבי ראש?)

אבארת' (פונטו) כלשהי באיזור 60 (יש חיה כזאת?)

אלפא 159 ידנית באיזור 60?מיטו?

מה עוד?

איבדתי את עצמי לגמרי... כל יום מתהפך התקליט אבל עכשיו יש כבר סוג של 'אישור' אז אני תלוי במה שיצוץ בלוחות.... הראשונה שתחייך אליי תזכה.

פורסם

הקליאו שלי שנת 2001 והיא דיילי בנוסף לפאן,נוסעת כל יום 40 קילומטרים.

בהנחה והמתלים לא מוקשחים(משמע אפטרמרקט) הרכב נח יחסית. מבחינת אמינות טפו טפו טפו הכל בסדר (ולא סתם אני אומר טפו טפו טפו,כמו ששלייקס אמר צריך להיות בהקשבה להכיר את הרכב ולשים לב לכל פיפס קטן )

ה 2003 מאובזרת יותר (דור שני) ויפה חיצונית ופנימית אבל חוץ מזה דומה לראשון מבחינת ניהוג.

Miata ND2

פורסם

אברת' פונטו לא כ"כ חזקה אבל הניהוג והתנהגות מחפרים והיא נותנת תחושה מאוד שונה מכל רכב שנהגתי עליו (האמת, לא הרבה) קודם תמצא אחת אחרי זה תתלבט.

159 היא קרוזר עם קריצה לחובבי רכב לפחות בגרסאות הרגילות 1.8 ו 2.2, הGT אולי קצת מעבר לקרוזר?! אשמח אם מישהו שמכיר יתן דעה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

עושה רושם ש'להשיג' מיאטה לא הרבה יותר קל מלהשיג מכונית נדירה אחרת שיש ממנה כמה בודדות. בלוח יש כמה בודדות בלבד, במחירים אסטרונומיים (לדוגמה רכב שנת 2006 שדורשים עליו 88~ או רכב משנת 2004 שמבקשים עבורו 70,000 שקל).

אם מישהו מכיר/שומע/יודע על קליאו או מיאטה אשמח לשמוע (כמובן אם זה משהו אטרקטיבי, אם לא מבחינת מחיר אז לפחות מבחינת המצב).

פורסם

יש אחת ב-34 אלף שח (מחיר גבוה), 2003, יד05, 214 אלף קמ, טוען שיש ספר טיפולים מלא עם קבלות. אם תרצה טלפון אעביר לך בפרטי (לא מכיר בכלל את הבעלים, זו מודעת מכירה בפייסבוק).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

פיאט בראבו תתן מענה מאד מעניין ומשתלם לדרישות שלך.

תשאיר לך הרבה עודף לדלק, קורסים בארץ וקורס מרוצים מקצועי של כמה ימים באירופה.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם (נערך)

יש גרסה 'מעניינת' לבראבו (עד כמה שאני מכיר לא אבל אולי פספסתי) או שאתה מתכוון ל'רגילה' (נו אופנס כמובן)?

עניין נוסף שנכנס לי כמגבלה הוא ה'נראות' של האוטו. זאת היתה אחת הסיבות גם ברכישה של הסופרב. אני צריך רכב שנראה 'טוב', לא איזו גרוטאה גם אם היא מספקת לי מקסימום הנאה וחיוכים כל בוקר, אם אנשים יראו ויגידו 'מה זו הגרוטאה הזאת שהוא נוסע בה' זה לא יעזור לי.

זה קצת מוריד מהקליאו...כנראה גם מהבראבו.

אין לי בעיה עם ה'תדמית' שבאה עם המיאטה לעומת זאת.

עריכה אחרונה על ידי zx12r
פורסם

לא כל כך נכון,הדור ראשון נראית טרנטה,הדור שני(זאת שמפורסמת לדוגמא) נראית משמעותית טוב יותר. כמובן שהיופי בעיניי המתבונן.

הבראבו נראית דיי טוב אבל לא תהיה רכב פאן לסופשים.מדובר ב 122 סוסים עם גיר עלוב ,יש קצת יומרות ספורטיביות מבחינת ניהוג אבל פה זה נגמר.

147 שמורה ,בעבר חיפשתי,קשה מאוד למצוא(הייתה לפני שנה למכירה בפורום ונחטפה תוך יום) רק ידנית 2 ליטר... רצוי אחת שעברה אוברול או שיפוץ לא מזמן אצל אחד מ2 המוסכים המוכרים (זה מה שאמרו לי כשחיפשתי,מאחר והמנוע נוטה לשרוף שמן בשלב מסויים).

אני חושב שאם המיאטה לא בתקציב אז המענה זה רק הקליאו,מבלי להיות משוחד.

אופציה מופרעת:אימפרזה gt ללא שלדה בלי התייחסות לכל השאר,ולאט לאט ליישר קו איתה,אפשר למצוא מעט מעל תקציב ה 30. מיותר לספר על יכולות הרכב.

Miata ND2

פורסם

תראה, אתה צריך קודם כל להיסגר על איזה "סוג" של רכב אתה רוצה.

אם אתה רוצה גרזן זול לסופ"שים או שאתה רוצה משהו שיחליף את הסופרב ויהיה "דיילי דרייבר" ואז כמובן התקציב צריך לעלות.

בזולות כמו שאמרו יש את הקליאו או שאם הולכים עוד אחורה יש את הוולקן (8 או 16 שסתומים, ה-16 יקרה יותר) או 306xsi או שאם מגדילים מעט את התקציב אפשר למצוא אימפרזה, אם כי אני לא כל כך אופטימי לגבי המצב בו תמצא אותן.

בתקציב גבוה יותר אפשר למצוא גולף GTI, מגאן ספורט, אלפא 147 2.0 ליטר, ואולי אפילו פורד פוקוס אקובוסט ושאר משפחתיות חמות.

הבראבו, עם כל הכבוד, לא מתאימה פה. זה כמו להציע לאון 1.2.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

רק לחפש בסבלנות פיגו 205 GTI ,מי שמחפש רכבים מהירים יותר ,יש בלי סוף. חדוות נהיגה ברכב של פעם בכל כיכר ופניה האוטו בשבילך .עכשיו לך תמצא אחת שמורה .

• תוכן חדש...