Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קליאו תתן לך הרבה פאן, קצת כאפות חשמל קטנות, טיימינג וקלאץ' יקרים ותושבות מנוע, שכדאי להחליף למחוזקות (וברכב סופ"שים זה לא בעיה).

אם אתה לא מפחד להתלכלך, ולא מתבייש מאיביי, האחזקה של הקליאו תהיה בסדר גמור ביחס לרכב ספורט בן 15.

הרכב לא מפחד לתת עבודה, אבל חייב יחס חם וטאקט, פחות ממליץ על יד 7 מנער, יש פה ושם כמה שמורות, עם קצת רצון וסבלנות, תמצא אחת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשאומרים טיימינג וקלאץ' יקרים - מה זה יקרים? 1000?3500? כל כמה זמן יש דברים כאלה (ע''פ ספר טיפולים, לא בלתמים כמובן)?

פורסם

1000? מה זה ג'סטי?

3,500 בכיף. אף פעם הטיפול ברכב בן 15 לא נגמר בטיימינג בלבד או קלאץ בלבד. רוב הסיכויים שיהיו נספחים על הדרך והחשבון יתנפח.

ראיתי בפייסבוק שמופרסמת ZX16v שנראית מעולה וכמה וולקנים. אם תרצה אשלח לך את הפרטים.

פורסם

Zx

בהמשך למה ששלייקס אמר,נאמר לי שקלאץ זה סביב ה 3000 שח.

טיימינג במידה ותזמין מחול החלקים זה 1500 ועוד סביב ה 1500 לעבודה במוסך מורשה,חלקים בארץ תוסיף עוד 2000 שח בערך לסכום הסופי.

המחיר כולל פולי דיפהייזר,שיכול להתפרק לאחר 5 שנים ולעוף על הטיימינג,בערך 1500 בארץ ו 700 בחול (לא לתפוס על השקל)

ההוצאות לא זולות אבל זה לא כל חודש או שנה הדברים האלה.

יש עכשיו קליאו דור2 למכירה בפשפשוק שנראית מעולה, אם הגעת להחלטה...

Miata ND2

פורסם

קלאץ' 2500 בערך, טיימינג בארץ 4000 בערך, עם חלקים מאיביי יש סיכוי לעודף מ3000.

מעט מאד מוסכים יודעים את העבודה המסובכת יחסית לרכבים אחרים.

טיימינג זה פעם ב4-5 שנים, קלאץ' תלוי בך, הוא די עמיד אבל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפי מה שאני קורא בשורות וביניהן התקציב נמוך וצפויה תחזוקת שבר לרכב ספורטיבי ישן. אני חושב שעדיף יהיה לדחות את הקנייה לזמנים טובים יותר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

התקציב אכן מוגבל אך רכב שיירכש על ידי יתוחזק ברמה הגבוהה ביותר.

תודה לכולם על התגובות,

נראה שבכל מקרה ייקח לא מעט זמן למצוא את האחד הספציפי.

ראיתי בפשפשוק הוא 2003 (וראיתי אותו כבר ביד2). יש הבדל בדגם משנת 2001 שיותר קרוב לי בתקציב?

עריכה אחרונה על ידי zx12r
פורסם

106 GTI לא יהיו לך את בעיות האחזקה הגבוהות. אמין ביותר, יחסית חסכוני בדלק, וחלפים בזיל הזול.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם
מה יגידו המלומדים על אלפא 147 ידנית מסביבות שנת 2002? (יש כמה מנוע 2000 בלוחות, אבל ה 1600 נפוצה יותר)

ה1600 עגלתי מדי בשבילך. רמת הביצועים שלו נמוכה משל ה206XS וכרכב סופש"ים שאמור לספק מנות גדושות ומתומצתות של ריגוש הוא יאכזב לדעתי. שים לב שלא תקנה רכב אנמי מדי שלא יספק שום תאווה שלך.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
הרעיון המקורי היה 'להעביר' את הסופרב לאשתי במקום הסוויפט ולקנות בסכום של כ 70 מיאטה.

ההתלהבות למהלך הזה היא שלי בלבד.

לא הבנתי מה קרה לרעיון המקורי?

על פניו נראה שהוא הכי טוב...

למה אתם צריכים שלושה רכבים בבית?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה האישה לא רוצה רכב בגודל של הסופרב.

מה עם הרכב שמזכיר את המשתמש שלך? סיטרואן ZX 2.0 נחשב רכב מהנה ומתנהג וניתן למצוא גם במחצית מהתקציב שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האישה רוצה ג'יפ :-) ושם המשתמש שלי בכלל זכה להטלת וטו מוחלט כי הוא על שני גלגלים.

קיבלתי פנ הרבה מידע וחומר למחשבה... מתחיל לעבד ולראות לאיזה כיוונים אפשר לקחת את זה.

(אין ספק שאין צורך בשלושה רכבים בבית, אבל רכישה של רכב בשביל הכיף היא בכל מקרה לא עניין רציונלי או עניין של צורך. אם תיפול לידיי מיאטה אטרקטיבית במיוחד אני מניח שאני פשוט אחטוף אותה וכן אשתמש בה כרכב קבע לצד הסופרב. לא תהיה ברירה.)

פורסם
106 GTI לא יהיו לך את בעיות האחזקה הגבוהות. אמין ביותר, יחסית חסכוני בדלק, וחלפים בזיל הזול.

רק לך תמצא אחת :)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

פאן אמיתי לא חושב שתשיג מקליאו ספורט

ההצעה למכור את הסוויפט ולרכוש מיאטה היא נהדרת לדעתי, וכדאי מאוד להעלות אותה על הפרק.

זורק הצעה נוספת: קנה לך עגלה לסופרב ואופנוע מוטוקרוס עם רישיון אפור (די זולים) רצוי 2 פעימות ותתחיל להינות באמת 8)

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...