Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מה לפחד מג'יטייאיי 07-09 עם גיר dsg? העדפה שלי לידני אבל ההיצע מאוד מצומצם והרוב אוטומטיות...

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מה לחשוב על כיוון של סדרה 3 שנת 2009-2010 או שאני אתאכזב?

בתקציב הזה יכולה אולי להכנס לי 318I בלבד ולא הדגמים החזקים יותר.

אולי סדרה 3 חזקה יותר משנים מוקדמות יותר 2007-8? רק קצת מפחיד אותי להכנס להרפתקה עם רכב מתיישן שעלויות החלפים שלו יהיה גבוהות...

פורסם

הייתי בהתלבטות דומה לשלך ממש לאחרונה, תקציב מאד דומה (למרות שהייתי מוכן להעלות אותו תמורת משהו שווה), ודרישות דומות.

אני נתתי עדיפות גבוהה מאד לידני.

מועמדות שבדקתי :

אלפא 159 TBI (מנוע 1.8 טורבו).

אלפא ג'ולייטה 170

סיאט לאון 1.8

והמנצחת : פוקוס אקובוסט 1.6 (180 כ"ס). הבעיה - אין כאלה כמעט. נמכרו סה"כ כ-20 יחידות מהדגם הזה (רובן שנת 2012).

ישבתי יום יום על יד2 והצלחתי לתפוס אחת במצב מעולה, והיא עכשיו שלי :) (דיווח מלא בקרוב).

ממליץ לך לנסות גם ובמקביל לבדוק את האופציות האחרות (כולן עומדות בתקציב שלך, בשנתונים 2011-2012).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טרם נמצאה ה GTI שתהיה שלי...מסתכל קצת לכיוונים נוספים אפשריים.

איך האוקטביה RS (ידני) משנת 2008 בהשוואה לגולף?

A3 2.0T?

מיטו תלתן?

פורסם

אם כבר אתה חושב על מיטו, הדגם 155 כ"ס עם יותר פוטנציאל, יותר אמין ופחות בעייתי.

תלתן מחזיקה במנוע מולטי אייר שבמידה ולא טופל כראוי הוא לא יפגין אמינות (מערכת של 10-14K שקל).

תוכל לרכוש 155 שמורה ב65-70 אלף בערך- לעשות לה תוכנה, יישור קו, מערכת פליטה חדשה עוד קצת שיפורים וכיוונים ואני מניח שתצליח לגרד את ה190-200 כ"ס.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נקנתה היום בשעה טובה גולף GTI, יש לפחות חבר פורום אחד שמכיר אותה מצוין.... עכשעו נשאר לצאת לדרך מהנה ☺

תודה לכולם על הייעוץ והעזרה, ואני שמח שזה לא עוד פוסט של ילד שחולם על אוטו ספורט ונמוג כלא היה, אלא אחד שהגשים את עצמו.

פורסם

מה זה הטיזינג הזה...

תן פרטים! תמונות!

ותתחדש [:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

P4200032 - Copy.jpg

תמונות בהמשך כשיהיו קצת יותר אומנותיות....

קניתי את הגולף של ידידינו רועי, יד 1 מודל 2007, 3 דלתות אדומה.

ותקרא לי למפגש פוקר הבא תוכל לראות אותה מקרוב :)

פורסם

הרבה היסטוריה יש לי עם האוטו הזה. אמרתי לאור שקשה לי למכור אותה כמו שהיה לי קשה למכור את הכלב שלי, היא בת משפחה, אבל צריך לשחרר אחרי כמעט תשע שנים ולהמשיך הלאה. תתחדש :)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

איזה כיף לך! תתחדש!!

מכונית טובה זה תמיד כיף, מכונית שמגיעה מבית טוב זה כיף++ כי זה מצמצם משמעותית את אלמנט הבלת"מים והחשש ממה שעבר עליה בעבר...

לגבי הפוקר, מי שמעוניין להצטרף - שישלח לי ה"פ, או שיצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו שם אני כל פעם מעלה סקר ובודק איזה יום/שעה הכי מתאים לכולם.

רועי אני לא מעודכן, מה בסוף נסגר איתך, עברת למחוזות הקרוסים (כאילו, ברכב)?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...