Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני כרגע נוהג על C5 2011, ומתכוון לשדרג לחדש לא צרפתי, התלבטות אחרונה היא בין מאזדה 2.5 פרימיום המפואר לבין הסונטה לימיטד החדשה.

אני נוסע 30k ק״מ בשנה, חשוב לי נוחות ואבזור אך לא פחות אמינות ועוד פעם אמינות, לגבי דלק כמובן הסונטה יותר חסכונית בוודאות.

עלויות טיפולים, אני לא יודע מי יותר יקרה?

ומה לגבי השוק של שתיהן ברגע שרוצים למכור, המאזדה ידוע לי שאפשר למכור קרוב למחירון, מה לגבי היונדאי?

אגב יש דברים מוזרים בסונטה המפוארת, לא חסכו באבזור בכלל, אך התקמצנו על חיישן גשם שאין, ומראות מתקפלות גם אין בכלל, חלונות חשמל אי אפשר להרים דרך השלט! מאוד מוזר!

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

באם מדובר ברכישת רכב חדש 2015/2016,

עדיין אין מידע לגבי מכירת רכב מיד 2 של הסונסטה היבריד.

עריכה אחרונה על ידי eyalkar
פורסם

אכן בחירה קשה , ה6 בהחלט מרשימה ואולי גם תימכר מהר יותר . אבל

הסונטה עדיפה, חסכוני מאובזר וכדאי לטווח ארוך שנים של 4 שנים לפחות ועלויות אחזקת רכב נוחים ושרות גבוה .

דעתי האישי הסונטה משתלמת מאוד אפילו אם חסרים כמה חיישנים , כמו חיישני גשם שזה לא כזה קריטי בסוף תמיד נפעיל את המגבים לבד .

מראות חשמליות מתקפל חסכת דבר שעלול להתקלקל ובקושי מקפלים אותן , אבל זאת דעתי האישית .

בהצלחה בבחירה שני הרכבים מעולים .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

^ לא הצלחתי להבין במה בדיוק הסונטה עדיפה.

אגב, מחסור בפריטי אבזור חיישני גשם (מאוד נוח) או מראות מתקפלות זה לא יתרון. אם אתה מחפש כמה שפחות דברים שיוכלו להתקלקל, אז קנה רכב ידני עם האבזור הבסיסי ביותר שתוכל למצוא.

אפשר להציע סקודה סופרב?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
כמו חיישני גשם שזה לא כזה קריטי בסוף תמיד נפעיל את המגבים לבד .

מראות חשמליות מתקפל חסכת דבר שעלול להתקלקל ובקושי מקפלים אותן , אבל זאת דעתי האישית .

אתה מזכיר לי את ההוא שכתב על האודי A1 שאף אחד לא באמת שומע מוזיקה עם USB, כי בדיוק באוטו שלו אין. חיישני גשם הם מהדברים הנוחים ביותר שאפשר לקבל ברכב מודרני וגם אם לעתים תפעיל עם תחילת הגשם ידנית, היכולת של החיישן להתאים את מהירות הניגוב לגשם בעוצמה משתנה מורידה ממך עוד מטלה במזג אוויר סוער, ואין כמו נהיגה של שעה ורבע בגשם שוטף רצוף בכדי להבין זאת. גם מראות מתקפלות זה מאד נוח.

שום דבר מזה לא מחוייב ואפשר גם בלי. כמו שאפשר בלי הגה כוח, נעילה מרכזית, מתנע חשמלי (יש מנואלה) וסינכרון הילוכים. אם תלך מספיק אחורה תגיע לקידום הצתה ידני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חברים אני לא עובד ביונדאי אבל אני כן חושב שיש ליונדאי מה לתת והקהל הישראלי אוהב מאזדות וגם אני (רק 6) אבל עדין חושב שהסונטה יש בא משהו מיוחד וגם כדאי ואני חושב שבארץ מפספסים אותה . אם לא הייתי בראש של רכב גבוה הסונטה הייתה הבחירה שלי בלי חשש כלל !

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אני הייתי נמנע מהמאזדה בגלל צריכת הדלק הגבוהה (ואתה עושה 30K בשנה) והנוחות הפחות טובה (בגלל חישוקים גדולים), ובחור ביונדאי בגלל צריכת הדלק העדיפה והנוחות הטובה (ייתרון מסורתי של אמריקאיות).

פורסם

היונדאי באמת כנראה יכולה לתת הרבה, במיוחד באחזקה שוטפת (דלק, צמיגים, אולי ביטוח יותר זול, נוחות כנראה והרבה פינוקים באבזור). העניין של מראות מתקפלות אפשר לוותר עליו אך חיישן גשם זה באמת למי שרגיל אליו, אבידה שכנראה יהיה קשה לוותר עליה.

מצד שני השאלה איך הסונטה תהיה מבחינת סחירות יד2. ואיך האמינות של היונדאי לעומת ה 6?!

פורסם

אני הייתי מכניס לרשימה גם את הקאמרי ההברידית, היא יותר חסכונית מהסונטה ונמכרת מצויין כמו כמעט כל טויוטה.

הדגם הבסיסי נמכר ב-176500 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני הייתי נמנע מהמאזדה בגלל צריכת הדלק הגבוהה (ואתה עושה 30K בשנה) והנוחות הפחות טובה (בגלל חישוקים גדולים), ובחור ביונדאי בגלל צריכת הדלק העדיפה והנוחות הטובה (ייתרון מסורתי של אמריקאיות).

דווקא בדור הנוכחי מדווחים על צריכת דלק טובה.

חברים אני לא עובד ביונדאי אבל אני כן חושב שיש ליונדאי מה לתת והקהל הישראלי אוהב מאזדות וגם אני (רק 6) אבל עדין חושב שהסונטה יש בא משהו מיוחד וגם כדאי ואני חושב שבארץ מפספסים אותה . אם לא הייתי בראש של רכב גבוה הסונטה הייתה הבחירה שלי בלי חשש כלל !

מה יש ליונדאי לתת?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

היתרון הגדול של חיישן גשם מבחינתי הוא הורדה אוטומטית של מהירות המגבים בעת עצירה, למשל ברמזור.

שוס.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הקאמרי הכי פחות מאובזרת, והם מייבאים רק את גרסת הבסיס לא מוכרים את המפוארת. חוץ מזה שאין לה תא מטען נורמלי.

פורסם (נערך)

שני הרכבים נחשבים כרכבי מנהלים אך בעלי אופי שונה.

הסונטה היא היברידית ופונה יותר לחסכון בדלק ונוחות ולא ל"ביצועים".

לעומתה מזדה 6 היא יותר לכיוון "הספורטביות" או "מהנה יותר לנהיגה".

כאמור, כל אחת מהן בעלת יחודיות שונה.

פותח השרשור צריך, בנוסף לביצוע נסיעת מבחן, להחליט מה יותר חשוב לו.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

אדל היקר. תרשום בגוגל "יונדאי סונטה הייברידית מבחן". ב ICAR.CO.IL כבר עשו מבחן דרכים. באתר "אוטו" עשו מבחן, באתר "כבישים" של יואב קווה התותח עשו גם כן. תחקור לבד ותשווה. אני גם שמתי עין על הסונטה והיתרונות הגדולים שלה הם: צריכת דלק,אבזור עשיר ביותר (במיוחד בגרסת ה LIMITED), נוחות ושקט ומנוע שיש לו מה להציע ( 34 קג"מ ב 1850 סל"ד).

בקיצור " GOOGLE IT".

• תוכן חדש...