Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כמו שכתבו כאן הייתי בודק גם את הסופרב.

אמורה להיות איפשהו באמצע בין ה-6 לסונטה מבחינת צריכת דלק.

מצד שני תא הנוסעים שלה מרווח יותר ובדגמים המאובזרים נראה מעולה וגם לא חסר אבזור.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל מה עם האמינות של המנוע והגיר dsg?!! הרי אנשים בוכים בגללם! אני מעוניין לעזוב את ה C5 שלי מחשש מהבעיות של מנוע ה THP, אחרת לא הייתי מוותר עליה! אולי בכלל כדי לי להשאיר את הC5 אפילו אם יהיו בעיות?!

פורסם

עאדל, אם רק החשש מתקלות מטריד אותך, תשאר כבר עם ה-C5. התקלות כבר ממופות ומקסימום תשלם, תתקן ותמשיך ליהנות מהרכב.

הרי תפסיד עליו הון במכירה ותצטרף להוסיף הון כדי לרכוש רכב חדש, לא חבל?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הבעיה שכבר שילמתי על החלפת טיימנג, החלפת פלאנג׳ טרמוסטט, נגד מאוורר ומשאבת מים חשמלית!!! כל זה ב 70k ק״מ של נהיגה מתונה! יש גם משולשים שבטיפול הבא צריך להחליף 3200₪ לפני מע״מ רק עלותם! ומאז החלפת הטרמוסטט יש בעיה עם השעון חום שכל הזמן יורד לאפס במהירות שיוט (נפתח שרשור בטכני על זה) הוחלף 3 פעמים במקורי חדש תמיד ולא נפתר! לכן עם כל הכאב והידע שאני הולך להפסיד נמאס לי!! אני אוהב את האוטו מאוד, אך נשבר לי בפעם האחרונה עם הטרמוסטט!

פורסם

תשקול גם את ה B4 בגרסה המאובזרת.

נוחה, חזקה, ובטיחותית.

הסקודה מדהימה, אך מוניטין האמינות ביחד עם שנתיים אחריות לא נשמעים לי עדיפים על רכב צרפתי כלשהו!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

מה עדיף על מה זו צריכה להיות קביעה שלך. אתה צריך להגדיר לעצמך מה אתה רוצה מהרכב, בנוסף על התקציב, וללכת לבצע נסיעות מבחן.

אין תחליף לנסיעת מבחן.

יכול להיות רכב שהוא על הנייר מעולה, עם המלצות עד להודעה חדשה ולך פשוט לא נוח, ישיבה לא נוחה ווכו'.

פורסם (נערך)

לרוב, כל רכב חדש אמין.

עם זאת, תמיד תשמע על מישהו שקנה רכב חדש והופיעו לו בעיות. אין מה לעדשות מדובר במכלולים מכניים עם אלקטרוניקה שיכולים להתקלקל. כמו כן תמצא בפורומים כאלה ואחרים המלצות וסיפורים (הרבה על ה-dsg של סקודה/פולסוואגן), ועל אמינות של יצרן מסויים לעומת אחר.

גם יונדאי יכול להתקלקל. כבר שמעתי על יונדאי חדשה (35i) שהחליפו לו ציריה אחרי חצי שנה.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

בקנייה של דגם חדש שאין איתו ניסיון בארץ יש גם אלמנט מסויים של הימור. אם תדפדפו בפורום 4 שנים לאחור תראו איזה סופלטיבים קשרו לפוקוס החדשה. תלכו 11 שנים לאחרו ותראו איך קיבלו את המגאן החדשה.

אישית, הייתו לוקח סיכון מחושב וקונה את הסונטה ההברידית, אבל מכאן ועל להעריך שהיא תהיה לחמניה טרייה בשוק המשומשות - יש מרחק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...