Jump to content

Dabur

  • הודעות

    27
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של Dabur

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. יש למישהו המלצות לרכב ספציפי? בנתיים הקקטוס לצערי הרב לא בא בחשבון (ידני). עוד משהו חוץ מהקורסה?
  2. כן רק ידני.. יש עוד הצעות חוץ מהקורסה? (סופרמיני, אוטומטית, יד 2, 60-70K) יש חסרונות בלקנות מליסינג? (זה לא סתם זול אני מניח..)
  3. אז זהו שחשבתי שאני יכול לקבל פה גם וגם.. אתם ממליצים על הקורסה יותר מאשר האסיאתיות? אגב 2 שאלות (סליחה על הבורות): 1. מה הכוונה ב"אין שוק לרכב"? הכוונה שלא יהיה ביקוש ברגע שארצה למכור? 2. מה החסרונות בקניה מליסיניג? למה לא כולם עושים את זה אם זה זול?
  4. העניין הוא שגם אני נדלקתי עליה בגלל המראה והעיצוב.. אבל בפועל אני מבין שהתמורה למחיר לא גבוהה מדי. אם אני מבין נכון זו מכונית קומפקטית וחסכונית בדלק ולא יותר מזה. יש לכם המלצות לסופרמיני יד 2 בתקציב כזה (או אפילו עד 60-70K)? מה שיש לי בראש כרגע זה סוויפט, ג'אז ויאריס.
  5. לדעתכם עדיף לקנות במחיר הזה סופרמיני יד 2, שנת 2012 למשל? אני חשבתי על ג'אז, סוויפט או יאריס. אני יודע שזו לא אותה קטגוריה, אבל האם לא עדיף כבר להשתדרג?
  6. עד לא מזמן חשבתי לקנות סופרמיני אסיאתית יד 2 (סוויפט, ג'אז, יאריס). כרגע אני יכול לרכוש את הדגם האוטומטי דרך "חבר" ב- 80K. קראתי קצת שצריכת הדלק שלו נמוכה, רכב קומפקטי וכו'. אבל איך הוא מבחינת מנוע וביצועים? תיבת הילוכים? נוחות נסיעה? תא נוסעים? בטיחות? עלות טיפולים? איך הוא ביחס לקטגוריית המיני? מה אומרים?
  7. מישהו יכול לעזור עם נושא המחירים .. ?
  8. אייל כמו שיואב אמר אני באמת מחפש גיר אוטומט.. אנחנו מדברים על שנתון 2012 נכון? ראיתי שעד לשנתון הזה יש לפורד מנוע 1.4. לגבי פערי המחירים - האם יש סיבה שהפיאסטה נמכרת במחיר כ"כ נמוך מהאחרות? למה יש לה ירידת ערך כה גבוהה? כנ"ל לגבי היאריס - האם יש הצדקה למחירים כ"כ גבוהים מהג'אז והסוויפט? אני רואה שיאריס מודל 2012 עולה באזור ה- 70K.
  9. אם ההתלבטות בשורה התחתונה היא: - הונדה ג'אז - טויוטה יאריס - סוזוקי סוויפט - פורד פיאסטה מה הייתם מציעים?
  10. תודה רבה! עכשיו הרבה יותר ברור.. אז אם אני מבין - ההתלבטות העיקרית בין 2 הקטגוריות היא בעיקר נוחות נסיעה? אגב לחברה שלי יש I10 שיוצא לי לנהוג עליה הרבה והיא מרגישה ממש טוב על הכביש.. לגבי הדגמים - יש משהו נוסף לשקול פרט לסוויפט וג'אז? מה עם יאריס באמת? שמעתי בין היתר גם על פיאסטה..
  11. תודה על התגובה יואב, אנחנו נוסעים בעיקר באזור ת"א. שכחתי להזכיר שגיר ידני לא בא בחשבון.. 1. האם "טעמי נוחות" הם בגלל 3 צילינדרים במכוניות מיני? מה גורם לנוחות נסיעה וביצועים? 2. לא הבנתי כל כך מה ההבדל בין גיר אוטומט לרובוטי (פרט לנושא התקלות ברובוטי)? 3. לגבי סופרמיני אוט' - האם ג'אז וסוויפט נכנסות בתקציב? זה לא יהיה שנתון ממש ישן? 4. אילו התלבטויות עיקריות יש בין מיני לסופרמיני? - נוחות נסיעה? בעקרון אני לא מחפש "ביצועים" אבל הרבה אומרים שמכוניות מיני מרגישות כמו "קופסת שימורים". - בטיחות? אבא שלי בכלל לא בכיוון של מיני כי הוא טוען שהן בכלל לא בטיחותיות.. תודה על העזרה
  12. שלום לכולם! אנחנו משפחה של 4 נפשות (מתוכן רוב הזמן רק 3 משתמשים ברכב). כרגע ברשותנו יונדאי i20 שנת 2012 שבעקרון מאד מרוצים ממנה. אנו מעוניינים לקנות רכב נוסף (יד 2) כאשר ההתלבטות העיקרית היא בין מיני לסופרמיני. לדעתי ב- 2 הרכבים רוב הזמן יסעו עד 2 אנשים לכל היותר. אשמח לדעת מה היתרונות והחסרונות בבחירה בין מיני לסופרמיני (בטיחות, ביצועים וכו'..). כמו כן אשמח להמלצה של 1-2 רכבים ספציפיים מכל קטגוריה, במגבלת תקציב של 60K. ובכלל - אילו שיקולים עלי לקחת בחשבון? (גיר רובוטי לעומת ידני, מומנט, וכו'..). תודה מראש לעונים!
  13. האם יש הבדלים מהותיים בין ספייסטאר 2012 ל- 2013? בעקרון אני מבין שבין המיקרה לספייסטאר אין יותר מדי הבדלים (מבחינת צריכת דלק, מנוע ומחיר) פרט לעובדה שהספייסטאר יחסית חדשה ולא מוכרת. סה"כ בשורה התחתונה- אם אני מתלבט בין שתיהן אני מאמין שלא תהיה נפילה. אבל השאלה שלי היא מדוע המחירים של הספלאש כ"כ גבוהים כשהיא עוד מכונית מיני בהגדרתה?
  14. תודה YULIANX. נשמע רכב מצויין אבל הוא נכנס לתקציב שלי רק אם אני קונה מליסינג. איך הוא בהשוואה למיקרה (סה"כ הם נורא דומים מבחינת מפרט). האם המחיר היחסית זול שלו אומר משהו?
  15. אני שם לב שהמחירון של הספלאש מאוד גבוה יחסית, ובנוסף רוב הרכבים נמכרים מעל למחירון. האם יש למישהו מושג מה סיבה לכך?
×
×
  • תוכן חדש...