Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 3500 שקל (מפרסם לחבר)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחפש מיצובישי כריזמה שמורה עם ק"מ נמוך,רכב מצויין למי שמחפש רכב זול,אמין ובלי בעיות ומאובזר יחסית למחיר, יש 4 ח"ח,הגה כוח, סגירת חלונות עם שלט וכו' גם אני קניתי בנתיים אחת כזאת לפני חצי שנה בגרוש וחצי.

תחפש גם טויוטה קורןלה מהישנות סוס עבודה

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
שיחפש רק דבר אחד: כמה שיותר שמור.

אגב בסכום הזה אפשר למצוא בהחלט רכב סביר, אחי קנה 323 מ96 ב4000 אחרי טסט ובמצב מעולה. צריך רק לחפש הרבה אחרי מציאות כאלו.

מצטרף להמלצה. רכב בסיסי ואמין.

בתקציב הזה אפשר גם לחפש מיצובישי לנסר מודל 98-01, או סוזוקי בלאנו.

אין העדפה מסויימת לדגם, פשוט לחפש את התקין ביותר ועם טסט כמה שיותר ארוך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תעשה חיפוש על רכבים עד שנתון 2002, יד 1.

פה ושם ברחבי הארץ יש כאלה.

חבר גילה ככה בעבר רנו קליאו בת 16, יד 1, עם 70 אלף ק"מ מקוריים וספר טיפולים ממוסך מורשה.

מבדיקה זריזה מצאתי לא מעט דברים מעניינים, כמו למשל אופל אסטרה אוטומטית שהיא בדיוק בתקציב, פיג'ו 206 אחת וגם סוזוקי בלאנו - כולן מיד ראשונה, עם ספר טיפולים וכו'.

זה לא מבטיח אמינות, אבל מצד שני, איזה רכב בתקציב הזה כן מבטיח אמינות?

ככה או ככה, בשביל קילומטר שניים ביום לא הייתי מתעניין בנושא של צריכת דלק, אלא קונה רק את הרכב השמור ביותר שאני יכול למצוא.

• תוכן חדש...