Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו TSI 1.2 כ"ס 90

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה רוצה לעשות עם הרכב? לסחוב גמבו, לקחת פורשה טורבו מהמקום ? אז לא זה מספיק! שימוש יום יומי של עד שני אנשים באזור מרכז או הקריות אז כן מספיק .

פורסם
יש לי שאלה 90 כ"ס זה מספיק? צריך יותר?

תעשה נסיעת מבחן על ה 90HP ועל ה 110HP ותחליט.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

בסכום רכישה של פולו 1.2 עם ה90 כ"ס, תוכל לרכוש פאביה עם המנוע של ה110 כ"ס, וכל התוספות והאבזור האפשרי.

המחיר שלה נא בין 100,000 ל-105,000 עם כל האבזור (גג וג'אנטים בצבע, בקרת אקלים...)

עמדנו בפני אותה דילמה ולבסוף הלכנו על הפאביה- כבר 4 חודשים שהיא עושה עבודה נאמנה ונוסעת באמת טוב.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

נהגתי על הפולו 90 בנסיעת מבחן, ה90 מספיקה מעל ומעבר גם בעליות של ירושלים ככה שלדעתי תסתדר איתה בכל מקום, גם עם יותר מ-2 אנשים ברכב.

קח את האוטו לנסיעת מבחן ותחליט בעצמך.

גילוי נאות, אני רכשתי את הפולו 110.. אבל לא בגלל שהיה חסר לי כח, היה חשוב לי האבזור שמגיע בנוסף.

• תוכן חדש...