Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדיעה שאין רכב אמין או לא אמין. יש מכלולים אמינים ולא אמינים.

הנסיון הנרחב שלי הוא דווקא על פיז'ו 307, וכול המכלולים שהוגדרו בעייתיים ברכב הזה, פשוט התפגרו במהלך השנים, וכול האלה שלא, נשארו בסדר גמור עד למכירה של הרכב.

הבעיה שמכלולים בעלי פוטנציאל להיות דפוקים קיימים הרבה יותר ברכבים האירופאים לצערי. בין אם זה גירים אוטומטיים ורובוטים דפוקים, בין אם זה טורבואים שמתפגרים, או סתם ריבוי חיישנים.

אני לא מכיר יותר מדי מכלולים בעייתים אצל יצרניות יפניות או קוריאניות-

יוצאת דופן קורולה 2003 עם בוצה במנוע וממיר קטליטי, ואולי מאזדה 3 עם תושבות מנוע שנהרסות מהר מהרגיל.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה שמעת שאורך חיים ממוצע של רכב זה 5 שנים?

אוי, הבנת הנקרא... [emoji6]

מה שכן, נכון היה לכתוב אורך חיים של דגם ממוצע ולא רכב.

פורסם

קודם כל מחמאות על האשכול היפה שנפתח כאן בזכותך

ובעניין אמינות וראש שקט יש לי כמה טיפים שלמדתי על בשרי אחרי שאכלתי אותה כמה פעמים

1. לא להתקרב לצרפתיות

2. חוכמת ההמונים, רכב אמין בסופו של דבר יכבוש את השוק (סובארו בעבר, טויוטה ומזדה אחריו ,וקיה היום)

3. מעבר למרצדס, כשתראה רכב שפתאום "כובש" את שוק המוניות (סקודה בעבר והיום קיה) אפשר להיות בטוח שהוא אמין

4. אמינות הרכב תלויה באופן ישיר בצורת הנהיגה שלך וביחס שלך אליו.

פורסם
קודם כל מחמאות על האשכול היפה שנפתח כאן בזכותך

ובעניין אמינות וראש שקט יש לי כמה טיפים שלמדתי על בשרי אחרי שאכלתי אותה כמה פעמים

1. לא להתקרב לצרפתיות

2. חוכמת ההמונים, רכב אמין בסופו של דבר יכבוש את השוק (סובארו בעבר, טויוטה ומזדה אחריו ,וקיה היום)

3. מעבר למרצדס, כשתראה רכב שפתאום "כובש" את שוק המוניות (סקודה בעבר והיום קיה) אפשר להיות בטוח שהוא אמין

4. אמינות הרכב תלויה באופן ישיר בצורת הנהיגה שלך וביחס שלך אליו.

אתה סותר את עצמך.

עכשיו רנו כובשים את שוק המוניות עם הפלואנס ועם קצת מגאנים, אתה אומר שאפשר להיות בטוח שהרכב אמין. בסעיף הראשון אתה כותב לא להתקרב לצרפתיות. הגיוני. :roll:

חוכמת ההמונים? אם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ? :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם בפלואנס עסקינן....אני לא סובל את רנו. פשוט לא יכול לראות את הסמל הזה (מלבד דגמי הספורט כמובן).

א-ב-ל בשבוע שעבר נסעתי במונית רנו פלואנס.

בחיי נסעתי ברכבים צרפתיים אבל אני חייב להודות שהופתעתי מאוד לטובה! הרכב היה עם מעל 250000 ק"מ,

הנוחות והמרווח הרשימו אותי מאוד לטובה, במיוחד הנוחות. סתם ככה שאלתי את נהג המונית איך הרכב ולטענתו כבר 3 שנים והוא נכנס למוסך מטיפול לטיפול.

פורסם

פגשתי פעם במורשה נהג מונית עם 400 אלף ק"מ שגם טוען שהרכב היה רק בטיפולים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מן הסתם מדובר ברכבי דיזל ידניים, ואולי כאלה שזכו לטיפול במיוחד טוב.

לפני איזה 17 שנים עלתה במוחי מחשבה לקנות רכב צרפתי שנמכר במחיר מציאה. האזהרה שקיבלתי מבעל רכב כזה היתה פשוטה: "רכב מצויין, אבל כל טיפול יעלה 3,000 ש"ח". העצה היתה מאשתו של מורה לנהיגה שהחזיק ברכב מסוג זה, לא התלונן על אמינותו אבל בהחלט על עלות התחזוקה. בסופו של דבר קניתי סובארו אימפרזה בת 4 שהשביעה אותי מרורים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

^ והא ראיה למה אני אומר שיפניות לא בהכרח אמינות.

פורסם

לא קראתי את השרשור אבל דווקא יש סטטיסטיקות די ברורות לאורך השנים.

הרכבים שנחשבים לאמינים הם בין השאר טויוטה, הונדה, סובארו,

אליהם מצטרפים הרבה דגמים מתוצרת יונדאי, קיה, מאזדה.

לעת עתה הרכבים שנחשבים לפחות אמינים הם כל מה שלא יפני או קוריאני.

The first one to get angry loses

פורסם (נערך)

התקלות בטויוטה:

cars.walla.co.il/item/1641598.

www.globes.co.il/news/article.aspx?did=100103603

he.mot.gov.il/index.php?option=com_content

.

cars.walla.co.il/item/1641598

בוצה במנועי טויוטה קורולה שיוצרו בטורקיה.

לנקרוזר דשבורד סדוק.

הונדה

www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3547488,00.html

תקלת כריות אוויר בהונדות

מזדה :

cars.walla.co.il/item/2791077

דשבורד סדוק במזדה 3

cars.walla.co.il/item/2768788סוברו

www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3802828,00.html

שיש תקלות בטיחותיות והרבה אצל היפניות הכל עובר לסדר היום והמכוניות הם אמינות.

שיש תקלות ברובם לא בטיחותיות במכוניות ארופאיות צועקים חרא של רכב.

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם

"שיש תקלות בטיחותיות והרבה אצל היפניות הכל עובר לסדר היום והמכוניות הם אמינות.

שיש תקלות ברובם לא בטיחותיות במכוניות ארופאיות צועקים חרא של רכב."

זה מה שאני תמיד אומר.

פורסם

אבל אני הכי אוהב את זה שהריקולים ביפניות מתפרשים תמיד כסוג של דאגה יתרה של היצרן ללקוחותיו ולקיחת אחריות ראויה לצל"ש. אצל האירופאים אם יש ריקולים זה בגלל שהם פשוט לא יודעים לבנות מכוניות ואם אין זה בגלל שהם רמאים ולא מספרים.

• תוכן חדש...