Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מתעניין בקניית פיאט בראבו 2011 מנוע 1.4 טורבו גיר רובוטי.

הייתי שמח לקבל חוות דעת עניינית בנוגע לאמינות הרכב האם יש תקלות נפוצות האם תיקונים יקרים

והאם יש בדיקות ספציפיות שכדאי לעשות

אני יודע שהתיבה הרובוטית היא זוועה אז אני מעוניין לשמוע על דברים נוספים טובים ורעים

תודה מראש:-)

עריכה אחרונה על ידי yoav gal
פורסם
אני יודע שהתיבה הרובוטית היא זוועה אז אני מעוניין לשמוע על דברים נוספים טובים ורעים

לא שאני מבין על מה אתה מבסס את הקביעה הנ"ל, אבל לצורך הדיון נצא מתוך הנחה שהיא נכונה - למה לכל הרוחות אתה ביודעין מתכוון לרכוש מוצר שידוע לך שהוא זוועה?

למה אתה מכניס ראש בריא למיטה חולה?

לדעתי המבוססת על קילומטראז' שש-ספרתי שנצבר על פיאט בראבו, מדובר במכונית מצויינת ואפילו די אמינה. יחד עם זאת, כשמראש הגישה היא שלילית, לדעתי כדאי לוותר ולחפש משהו יותר מיינסטרימי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא שאני מבין על מה אתה מבסס את הקביעה הנ"ל, אבל לצורך הדיון נצא מתוך הנחה שהיא נכונה - למה לכל הרוחות אתה ביודעין מתכוון לרכוש מוצר שידוע לך שהוא זוועה?

למה אתה מכניס ראש בריא למיטה חולה?

לדעתי המבוססת על קילומטראז' שש-ספרתי שנצבר על פיאט בראבו, מדובר במכונית מצויינת ואפילו די אמינה. יחד עם זאת, כשמראש הגישה היא שלילית, לדעתי כדאי לוותר ולחפש משהו יותר מיינסטרימי.

אין בכוונתי להעליב , אסביר את עצמי

א- לא נהגתי בחיים על פיאט בראבו

ב- כל מה שאני יודע על הגיר הרובוטי של הבראבו זה מנהיגות מבחן שמפורסמים במגזינים באינטרנט ומתגובות של חברים ואנשים באינטרנט (מכולם שמעתי שהגיר בעל המצמד אחד פשוט מעיק)

עכשיו למה אני כן מעוניין ברכב?

כי פשוט אהבתי את הרכב ולי אישית לא מפריע תיבה רובוטית בעלת מצמד אחד במקסימום אני פשוט אשתמש בטיפטרוניק

הוספתי את הפרט שאני יודע שהגיר זוועה בשביל שמגיבים לא יכתבו על דבר שכבר שמעתי

פורסם

חיפוש די קצר בפורום היה מביא אותך למקומות הבאים:

סיכום של 128 אלף ק"מ של אלעד (אל תדאג, זה לא נגמר שם. אחרי זה הוא השיג לעצמו עוד כמה כאלה מהשכרה וקנה אחת פרטית הביתה).

סיכום של 180 אלף ק"מ

שרשור יחסית טרי ומתעדכן שכולל אחזקה וקצת שיפורים (ספויילר, יש שם גם שיפור לגיר).

קצת מניסיון אישי שלי ושל חברי עם הרכב:

קלאץ': רכיב בעל בלאי, יש רכבים שהוא הוחלף בהם לפני 100K ק"מ ויש כאלה שהגיעו גם ל180 אלף עם מקורי, תלוי בסגנון הנהיגה. הממוצע הכללי הוא 120-140 אלף. עלות: כ3000-4000 ש"ח.

תושבת מנוע עליונה: הבלאי שלה מהיר יחסית וגורר רעידות (לא פשוט לשים לב שהמצב לא תקין, אבל אחרי שמחליפים ההבדל שמיים וארץ). עלות: 600 ש"ח לפני מע"מ.

פלסטיק שמכסה את הכרית אוויר שעל ההגה: נסדק לאורך מתחת לסמל. ברוב הרכבים זה הוחלף במסגרת קמפיין באחריות.

דשבורד באיזור כרית האוויר שמול הנוסע: בדר"כ מתנפח, במספר רכבים אף נסדק.

טורבו: הטורבו לא ממש מחבב את שגרת הטיפולים שעליה המליץ היצרן (אחת ל30 אלף או שנתיים). אישית, הייתי חוששת מרכבים בעלי קילומטראז' גבוה שטופלו אחת ל30 (במקרה הטוב). אם הטורבו מחזיר את מניפתו לבורא, אז החלפה לטורבו מקורי תעלה כמה אלפים בודדים.

עכשיו השאלה היא מה התקציב שלך לרכישה?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...