Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה לאנטיס 2004 LX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמו שכבר חפרתי פה המון אני מחפש לרכוש רכב לנסיעות קצרות לעבודה ובחזרה שיעשה לי לא יותר מ10K בשנה.

יש באפשורתי לקנות מאזדה לאנטיס LX מאישה מבוגרת פרטית שעשתה 90K ללא תאונות וטופלה כהוגן כמחיר של 17,000 ש"ח.

האם זה רכב שכדי לרכוש או שיש משהו משתלם יותר?

התכנון המקורי הוא לחסוך עוד כמה חודשים למאזדה 2 2008, אבל יש פה אופציה לרכישה בשליש מחיר ולאור הנסיע הלא רבה שלי אני מתלבט האם כדאי לי.

אני רווק ללא ילדים ולא מתכנן להתרחב בשנים הקרובות.

עריכה אחרונה על ידי Alkash
פורסם

בבעלותי רכב כזה ( רמת גימור GLX) כמעט 10 שנים, אני נושק ל-300,000 ק"מ. טפו טפו טפו מלבד המחלות הידועות אין שום בעיה. ב-20-22 תוכל לרכוש כבר מאזדה 3, שנתון 2004, לדעתי עדיפה יותר מהלאנטיס.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...