Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני עוזר לחבר למצוא רכב.

התקציב שלו הוא עד 80 אלף ש"ח, סופר מיני, מראה צעיר, זריזה, אוטומטית, מאובזרת וחסכונית.

הרכבים שעלו על הפרק הם:

אאודי A1

רנו קליאו 1.2

שברולט סוניק RS

סיאט איביזה FR 1.2

לדעתכם, האם כדאי לרדת בשנתון בשביל הA1 (לכיוון ה2011 לעומת 2013-14 בשאר הרכבים)? האם האחזקה שלה יקרה בהרבה משל האחרות?

האם גיר הDSG7 עבר שינויים כלשהם לשיפור אחרי 2011?

אשמח לשמוע חוות דעת מכם על הרכבים הנ"ל, לשלילה ולחיוב.

תודה לעונים :)

פורסם

מה שאפשר להגיד על הDSG7 שמאזור 13 -14 כמות התקלות ירדה דרסטית ביחס ל10 11 אך לא נעלמה לחלוטין.

אם הA1 מאובזרת לדעתי אפשר לשקול, אם ערומה בשביל הסמל היא לא שווה את זה.

בקליאו הייתי בודק אם הפנים מתקבל על הדעת, אני לא אהבתי אותו ואת האיכות הרכבה בקבינה. מבחינת ביצועים היא מספקת.

אם שקלת את הA1 ואת האיביזה תשקול גם את הפולו , בגרסא מאובזרת אם יש.

האיביזה כנראה היחידה שקרובה כחדשה לתקציב, צריך למתוח אותו בכמה אלפים כלפי מעלה.

את הסוניק מעבר לזה שהיא חזקה אני לא מכיר וכדאי לחפש סיכום תקופה של מישהו באתר.

לדעתי מהאופציות פה הייתי בוחר בואגית - או לנסות למתוח את התקציב כלפי מעלה לאיביזה חדשה(אפשר להמתין למבצע שכנראה יכניס אותה לתקציב) או לחפש פולו מאובזרת.

פורסם

לדעתי הקליאו ואיביזה מבחינת מראה יספקו אותו,הם זריזות,מאובזרות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה שאפשר להגיד על הDSG7 שמאזור 13 -14 כמות התקלות ירדה דרסטית ביחס ל10 11 אך לא נעלמה לחלוטין.

בקליאו הייתי בודק אם הפנים מתקבל על הדעת, אני לא אהבתי אותו ואת האיכות הרכבה בקבינה. מבחינת ביצועים היא מספקת.

לדעתי מהאופציות פה הייתי בוחר בואגית - או לנסות למתוח את התקציב כלפי מעלה לאיביזה חדשה(אפשר להמתין למבצע שכנראה יכניס אותה לתקציב) או לחפש פולו מאובזרת.

הוא לא יכול להביא איביזה חדשה, הוא רוצה FR 1.2

פורסם

אני אציע לו את הפולו.

איביזה כחדשה תהיה עירומה לכן הוא מעדיף לרדת בשנתון תמורת אבזור.

מי מהן נוחה ביותר? מאובזרת יותר? עד כמה יקרה יותר האאודי לאחזקה משאר הרכבים?

אגב, אופציה נוספת יכולה להיות אלפא מיטו למרות שהיא לא כלכך מאובזרת ונכנסת בתקציב רק 2011

פורסם

יצא לי לנהוג בפולו ואיביזה 1.2 TSI ובקליאו סטיישן 1.2.

הפולו והאיביזה סופגות בצורה סבירה אבל קופצניות, הקליאו הייתה לי יותר נוחה.

אבזור אתה יכול להשתמש באתר איי קאר למשל להשוות, ממליץ לחפש בכל מקרה תמיד את הגרסה המאובזרת.

אין צורך לצטט את ההודעה אלא אם כן אתה מתכוון לשורה מסויימת.

• תוכן חדש...