Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה - מיצובישי לנסר 2011, 1500 סמ"ק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצרף פה את הבדיקה והיסטורית טיפולים - מה שהכי מטריד אותי זה הליקויים בסעיף 12 - העברת כח. האם מדובר בכסת"ח או משהו מהותי? הרכב עבר תאונה כלשהי כמו שרואים בסעיף 8 ובהיסטוריה -היו תיקוני פח, אבל אין בעיות שלדה.

עוד דבר ששמתי לב אליו זה שהמנוע רועש מעוד בהתחלת נסיעה. האם זה רגיל למכונית הזו?

2.jpg

1.jpg

פורסם

של מי הבדיקה הזאת, שלך או של המגרש?

אם זאת הבדיקה שלך, תוריד מהמחיר את החלפת תושבת גיר וכמה שאתה יכול במסגרת משא ומתן ( יש כמויות גדולות של לנסרים למכירה) .

אם זאת בדיקה שהמוכר מציג לך, היא לא שווה מבחינתך את הנייר עליו מודפסת, ויש לקחת את הרכב לבדיקה משלך ובמכון שאתה תבחר, רצוי לא קרוב למגרש.

וכן, בידוד רעשי מנוע בלנסר לא מהטובים, גם בדגם 1500 וגם ב 1800 סמ"ק. רעשי מנוע יחסית חזקים בתחילת הנסיעה אופייניים לרכב הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבדיקה שלהם. כמובן שאקח לבדיקה משלי.

מה בנוגע לנקישות? האם זה לא מעיד על בעיה?

זה נראה לי קצת מוזר כי מדובר סה"כ ברכב יחסית חדש. עלה לכביש בסוך 2011.

פורסם

כסת"ח קבוע של המכונים כדי לא לקחת אחריות על הגיר אשר לא ממש נבדק.

האם זה מגרש טרייד אין/חברת ליסינג גדולה או מגרש סוחרים פרטי?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סוויצ' - כך שאין להם אינטרס לזייף בבדיקה, כי אני יכול להחזיר תוך 5 ימים אם אגלה בבדיקה שלי שיש בעיה.

פורסם

אם זה רכב שאדם פרטי מוכר דרכם, אין להם אינטרס לזייף, הרכב נבדק כדי לראות שהוא עומד בקריטריונים של סוויץ'.

האמת, סוויץ' נשמע מעודד.

ומאוד מאוד מסקרן לא רק אותי בפורום לראות את הבדיקה השניה.

פורסם

לפי מה שהבנתי, המוכר עשה טרייד אין. הרכב כרגע שייך לכלמוביל.

בכל מקרה בדיקה שלי תהיה רק אחרי קנייה.

אבל שורה תחתונה, להבנתי, אין פה deal breaker בבדיקה שלהם?

פורסם

אין בבדיקה שהציגו לך משהו שפוסל את הרכב.

היו תיקוני מכות קוסמטיים (פחחות וצבע ), ואת התושבת צריך להחליף.

פורסם

תקנה (כי הבדיקה הזו מצוינת), תיקח לבדיקה נוספת ותעלה לכאן. לדעתי המצב לא יהיה שונה, אבל לא יהיה ורוד כמו שמוצג כאן.

משכנתא זה קל

פורסם

אני רואה בזה פסול, כל עוד הרכבים לא היו שייכים לכלמוביל הטיעון של אובייקטיביות עוד החזיק מים (בקושי אבל החזיקו), אבל כשהם כבר מוכרים רכבים שלהם תחת אותה קורת גג של שירות תיווך, סילחו לי כל חובבי הסוויטץ', תעשו סוויטצ', זה לא לעניין. ולטעמי הם עושים לעצמם רגל. כי השירות הזה מאופיין כשירות תיווך, וככזה היחס אליו שונה מאשר טרייד אין. ואם זה נוצר בגלל חוסר היצע, אז הם צריכים גם לעשות סוויטצ'.

• תוכן חדש...