Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נתחיל בזה שיש לי נסיון ברכבים אמריקאים ואני מאוד מרוצה עד כה, אני לא נוסע הרבה אמנם אבל מרוצה ולא חווה תקלות למניהן

לרגל רכישת בית מכרתי מוסטנג נדירה ואני עכשיו רוצה לקנות שברולט מאליבו, בגלל שהוא רכב מפנק.

בגלל שאני לא נוסע הרבה, צריכת דלק במנוע אמריקאי גדול לא ממש מזיזה לי, אני רוצה לנסוע כמו שייח בנסיעות המעטות שלי, אני עושה בלחץ 10000 ק"מ בשנה.

כיודע, השוק שלהם לא בשמיים, והן נמכרות מתחת למחירון אז מצאתי:

נפח 3500 שנת 2008 יד 3 עשתה 99,500 ק"מ , לפי החברה - מטופלת בזמן ועוד לפני הזמן.

גימורי עץ דגם LTF (דגם עם טאסות במקור ולא ג'אנטים) אבל זאת ספציפית עם ג'אנטים (כנראה אחד הידיים הקודמות שדרג)

הוחלף לה מסרק הגה, הבנתי שזה די המחלה של האוטו, וצריך להחליף צלחות

המחירון שלה 40,500 הבנאדם רוצה לסגור על 35,000, כמובן שאעשה בדיקה על האוטו

אבל רציתי לשאול האם כדאי ללכת על האוטו הזה?

כל מי שמתעסק עם יפניות מלכלך על אמריקאיות, אני לא ממהר לשפוט, כי הייתי עם רכבים אמריקאים

פורסם

היתה לי שברולט אפלנדר ולמרות כל הביקורות היא היא אמינה וללא תקלות. מסרק הגה הוא מחלה של הרבה רכבים כבדים. מנוע וגיר פשוטים וותיקים מאוד.

למעט צריכת דלק מעט גבוהה, אם כי לא בשמיים ביחס לגודל ולמשקל.

פורסם

נראה כמו עסקה מצויינת לרכב גדול ומפנק. כמובן אחרי בדיקה מטעמך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
היתה לי שברולט אפלנדר ולמרות כל הביקורות היא היא אמינה וללא תקלות. מסרק הגה הוא מחלה של הרבה רכבים כבדים. מנוע וגיר פשוטים וותיקים מאוד.

למעט צריכת דלק מעט גבוהה, אם כי לא בשמיים ביחס לגודל ולמשקל.

מחזק.

לאחותי יש שברולט אפלנדר מוסבת לגז - אחלה רכב שבעולם.

לפני כן היתה לה קוואלירק 96' שגמעה מעל 350000 ק"מ, וגם היתה לה גם מאליבו 3.5L - גם אחלה רכב שנכנס למוסך מטיפול לטיפול. צריכת דלק דווקא סבירה למרות המנוע הגדול.

לדעתי אחלה רכב שנותן תמורה מצויינת למחיר למי שלא נוסע הרבה.

פורסם (נערך)

הרכב מעולה אבל יש לו לא מעט פגמי ייצור חשמליים ומכאנים שהתגלו אצלנו.

שים לב לגיר שיכול להיות בעייתי בדגמים האלו, אבא שלי רכש שנת 2009 LTZ - דגם הגיר הוא 6T40 שמיוצר בקוריאה אם אני לא טועה, הוא פחות איכותי מהתואם לו מארה"ב שהוא ה 6T70.

לאחר כ 3 חודשים שאבא שלי עם הרכב, יד שניה - הגיר החל להתקע בהילוך שלישי ולפעמים לא להכנס לרוורס, כאב ראש לא מעט קטן שדרש החלפת מצמדים (פגם ייצור) והפעלת אחריות של SWITCH, ערך התיקון במוסך המורשה של שברולט היה לא פחות מ.. 20K. אולי במוסך אחר פחות. (יש גם שאר תקלות, חגורת נהג שמצפצפת בלי הפסקה, במצב ספורט ידני לא רואים הילוכים על צג ה LCD ובעיות בנורות הקדמיות שמפסיקות לעבוד בגלל מגעים לא תקינים)

בכל אופן הרכב אחלה, אבל כדאי מאוד לעבור בדיקה איתו ולראות שאין תקיעות או קפיצות מוזרות בהילוך השלישי / חמישי או קושי ברוורס.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

רגע...רגע...רגע...ספר על מימוש האחריות של סוויץ'. איך היה התהליך? אכלו לכם בראש עד שאיימתם בתביעה או שהיו עניניים? אני מבין שלקחו את הרכב לתיקון במוסך UMI לא אצלהם במוסכי כלמוביל? אתם טיפלתם בתיקון וסוויץ' רק שילמו או שסוויץ' טיפלו ואתם רק קיבלתם את הרכב?

דבר בנאדם,דבר...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אכן שכחתי לעדכן בפוסט הקודם שאגב פותח שרשור - אם תרצה לעיין בו, מדובר על דגם דומה 3.5 גם כן.

תקלה בגיר? מאליבו 2009 מנוע 3.6 - דף 2

DISCO- המצמדים הוחלפו, משאבה שסתומים (אם אני לא טועה) וגם סנסורים, אפשר לומר כמעט חצי גיר הוחלף - הבעיה היתה בהילוך 3 + 5 שהם אלו שתמיד נהרסים קודם, יש בשרשור שלי אפילו בחור נוסף עם רכב אחר אך אותו גיר שגם אצלו היתה את אותה הבעיה.

לפי UMI רכב שטופל במוסך שלהם מאושר לתיקון הגיר ללא עלות עד 10 שנים מרגע הרכישה (ככה נאמר לאבי).

לא שילמנו שקל לבסוף הכל על חשבון SWITCH, היה לא מעט כאב ראש כגון UMI שטענו שהרכב לא טופל במורשה למרות שטופל תמיד במוסך מורשה בלבד, אבא שלי בן אדם קשה ולא וותרן אז אכל להם בעצמו את הראש לא מעט.

בכל אופן הרכב כרגע נוסע תקין וחלק (טפו טפו), במקרה ראיתי בשרשור שמישהו נוסף רוצה לרכוש את הרכב הנ"ל אז DELIAD2 שים לב ותבקש ספר טיפולים מלא, אני מקווה שהרכב טופל במורשה אחרת יעשו לך לא מעט בעיות וכאבי ראש

Opel Adam S 2017

פורסם

נתקלתי בתקלה בגיר בעיון בהיסטוריה של מאליבו שהוצעה אצל אחד מסוחרי הרכב. הרכב נמכר אך הדף עודנו זמין:

http://www.gcars.net/gr/bigpicture3.asp?code=1814&cat=1

הק"מ לשיפוץ (57K) די נמוך לטעמי אם כי כמובן שאין בכך להעיד על הכלל, אך לאור מה שעולה כאן הייתי בודק את הסוגיה טוב יותר. בנוסף, לדעתי הגיר ב-LTZ שונה מזה ב-3.5.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לא יודע אם הוא שונה או לא, אני רק נותן את עזרתי ככל האפשר כי קראתי כמה אנשים עם בעיה דומה בפורום הנ"ל והמון בגוגל.

ממה שאני כן יודע זה שה LTZ זה המפואר יותר.

אם הרכב כבר עבר שיפוץ בגיר - לא יודע מה זה אומר על המשך הדרך שלו ואם או מתי שוב יקרוס..קח בחשבון

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...