Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם.. לאחרונה אני מתחבט לגבי רכב לזוג צעיר

לנסיעה עירונית לרוב המוחלט של הנסיעות, התקציב הינו עד 45k. ראיתי ביד 2 סיריון שעוצדת בתנאים ונראית לי כאחלה אופציה לרכב אוטומט אמין וחסכוני..

כתוב שם יד ראשונה מפרטי. כשהתקשרתי ענו לי מסוכנות רכב והוא אמר לי לבוא לראות כי זה רכב שהיה בליסינג פרטי.. יש למישהו מושג לגבי מה זה לסינג פרטי והאם לקנות רכב מליסינג פרטי הינו כאילו קנית רכב יד ראשונה פרטית באמת? תודה על העזרה!

פורסם

אין בעיה לקנות מליסינג פרטי כאשר אתה פוגש את בעל הרכב והוא מציג בפניך הסכם רכישה של רכב חדש מחברת ליסינג.

לדעתי יש בעיה לרכוש רכב כזה ממגרש סוחרים אשר מספר סיפורים בטלפון.

את הסיפורים צריך לבדוק לעומק, ורק המסמכים יכולים להוכיח שהסיפורים אמיתיים. לדעתי אין סיבה שסיריון מיד ראשונה ליסינג פרטי, עם קילומטראז' נמוך וללא תאונות תגיע למגרש סוחרים. רכב מספיק מבוקש כדי שיימכר ע"י הבעלים. כמובן, יש יוצאי דופן, אבל זה נדיר.

בקיצור, לא נראה משכנע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה חושב שרכב שעבר לסוחרי רכבים בתנאים הללו זה לא סביר? ליסינג זו לא השכרה/חכירה בסוף היום?

הגיוני שיהיו מסמכי רכישה של רכב חדש אצל הסוחר?

פורסם

יש מודעה על כך שהרכב יד ראשונה פרטית.

כאשר מתקשרים, כבר בשיחת טלפון מסתבר שזה מגרש סוחרים והרכב היה ליסינג פרטי.

נכון, השכרה/חכירה זה ליסינג. אבל זה לא אומר שהרכב מליסינג פרטי. אולי ליסינג נהג יחיד או מרובה נהגים - אין אפשרות לדעת.

אם המגרש לא רחוק, אפשר לפגוש אותם ולבקש לראות מסמכים של "ליסינג פרטי ".

את הרכב יש לבדוק בשבע עיניים.

תחשוב בעצמך, אילו היה לך רכב יד ראשונה ועם נתונים טובים, היית מוכר לבד בלוח יד 2 או למגרש סוחרים בהפחתה של עשרות אחוזים?.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...