ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,592 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים הגעתי להחלטה שצריך לעבור למשהו חדש יותר אחרי תקופה שאני עם הרכה שלי אני ממש בדילמה צמצמתי את הבחירה שלי ל3 רכבים honda jezz (לא ההיברידי) toyota yaris (לא ההיברידי) mazda 2 ואני ממש לא מצליח להגיע להחלטה לכן אני פונה אליכם השיקולים שלי הם: צריכת דלק הכי חשוב ! אבזור טיפולים ואחזקה שלא יהיו מטורפים במחירים בנוסף רציתי לדעת מתי יהיה התזמון הכי טוב לקנות כי אוטוטו 2016 ואני לא רוצה לעשות טעויות אם יהיה דגמים חדשים או הורדה במחירים! אשמח לעזרתכם! כמובן שגם פתוח להצעות אחרות אם יש איזה הצעה טובה! (לא צמפיון שירות שלהם חרא לא מתקרב אליהם יותר!)
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 963 צפיות
שלום לכולם כל יום אני משנה את דעתי לגבי הרכב הנ"ל ורציתי לשאול את דעת הכלל . האם הרכב הזה יפה או מכוער ? חשוב להדגיש , שאני אומר "יפה" אני לא מתכוון למסובב ראשים (כמו למשל השברולט טראוורס שהוא מדהים בעיניי) אלה לג'יפ נורמטיבי . כי לפעמים אני מסתכל עליו ואני פשוט לא מבין את חוסר הפרופורציה תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן, אני לפני רכישה של רכב משומש. ראיתי סיטרואן C4 שנת 2007, 88,000 ק"מ, גיר טיפטרוניק, מנוע בנזין. כל בן אדם ששמע שאני עומד לרכוש את האוטו הזה והוא כביכול מבין ברכבים אמר לי לברוח ממנו כמו מאש, בטענה שהגיר חרא ויכול להיהרס לי בכל יום ולעלות אלפי שקלים. מצד שני, על פניו, נראה שהרכב במצב מצוין; הרכב נוסע חלק, הבדיקה הייתה מוצלחת (ויש לי שלושה חודשים אחריות על הבדיקה הזאת - ועל הדרך אם מישהו יכול להגיד לי אם האחריות הזאת שווה משהו במידה של תקלה זה יהיה מצוין). אני אשמח לשמוע תובנות כלשהן בנוגע לרכב, ולכמה הוא באמת מועד לפורענות (כמובן בהנחה שהרכב במצב טוב והתנהגו איתו בעדינות). תודה לכולם!!
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
1. האם לצבע אפור כהה יהיה שוק במכירה? או שזה בעייתי? 2. כמה עולה להחליף בטריות לאוריס ההיברידית? 3. האם בכלל שווה להשקיע או שצפויים בעוד 5 שנים נגיד טכנולוגיות שיהפכו את האוריס ההיברידית לגרוטאה של ממש?
הודעה אחרונה מאת vday, -
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
שלום לכולם.. אני מחפש רכב בתקציב של עד 30.000 לנסיעות יומיומיות לירושלים.. חשוב שהרכב יהיה אוטומט, שיסחב טוב בעליות, אמין, ושאני לא אצטרך להתחתן בגללו עם תחנת דלק... המליצו לי על הb4 2006, אבל אני לא יודע אם היא תטחן לי את הדלק בעליות.. ההונדה סיויק יקרה ב10k (אבל יכול להיות ששווה את זה). תודה רבה
הודעה אחרונה מאת spring, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה, נתחיל עם הדילמה הראשונה, האם להחזיר את הרכב חברה שלי או לא? הרכב שיש לי מהעבודה הוא מיצובישי אטראז', לא כייפי לנהיגה, ואם אני מחזיר אותו יעלה לי הנטו בסביבות ה 2500 ש"ח (אני מחכה למחלקת שכר שיחזירו לי סכום מדויק יותר). בנוסף ישלמו לי מהעבודה ביטוח חובה+מקיף ואגרת רישוי. הדילמה שלי נוצרה בגלל ששינו לי את האתר עבודה שלי וכתוצאה מכך הקילומטר שאני נוסע בחודש ירד מ3000 בערך לבערך 1500, ואז נולדה לה הדילמה האם שווה לי עוד לקבל רכב מהעבודה או לא, שכמובן כל המחשבונים באינטרנט אמרו לי תחזיר ומהר, ואז יש את ההיבט השני של הדילמה הראשונה שזה הרכב, אני שונא את המיצובישי אטראז' ואין לי אופציה להחליף אותה. נניח וכולכם מסכימים אם מחשבוני האינטרנט למיניהם, צריך לקנות אוטו, וכא…
הודעה אחרונה מאת נומד, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 478 צפיות
שלום, חשבתי על לקנות גולף 2006 מנוע 2000 דיזל אוטומט, הרכב עשה 250 אלף קילומטר, והוא נכנס לתקציב שלי של 20000 ש"ח. רציתי לדעת איך האוטו? מה הצריכה האמיתית שלו? אמינות? חשש מבלאי של רכב שעבר 250 אלף קילומטר? טיפולים שאני צריך לבדוק שעשו? הדרישות שלי הם רכב אמין ונוח עם צריכה נמוכה של דלק שלא ידרוש ממני כל כמה חודשים לקפוץ למוסך הקרוב ואמרו לי שרכבי דיזל עונים על הקריטריונים האלה כאשר התקציב שלי הוא 20000 ש"ח ולא אני לא מוכן לקנות איזה קופסת סרדינים בסגנון סיריון או סוזוקי אלטו אשמח לכל תובנה שיש לכם
הודעה אחרונה מאת Liorfm, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 749 צפיות
ראיתי שכבר היו פרסומים בנושא אך הם קצת ישנים 1. אזור ת"א-ר"ג-פ"ת - אילו מכוני רישוי יש ומי מהם מומלץ? 2. האם כדאי לקחת למוסך במקום למכון רישוי? או אולי בנוסף? שמעתי שבמכון רישוי לא בודקים כמה דברים? 3. אילו מוסכים טובים יש באזור ת"א-ר"ג-פ"ת? תודה
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
1 כמה עולה לסדר מד מהירות שלא עובד ברכב הזה 2 כשנוסעים הידית הילוכית קופצת לפי הגז שנותנים זה תקין ? 3 מה הבעיות העיקריות שיש לי לשים לב ברכב הזה 4 לפי הסטיגמה רנו זה דרעק זה נכון או שהרכב אמין ? 5 חסכוני בדלק טיפולים וחלקים ? הרכב עם 230 אלף קילומטר מחיר 4 אלף שנת 2001 מנוע 1.2 ידני תודה רבה לעונים זה נורא חשוב כי אין לי שום ניסיון עם צרפתיות ואני מאוד מתלבט עליו
הודעה אחרונה מאת bla92, -
- 1 תגובות
- 524 צפיות
היי לכולם! אחותי מחפשת לקנות רכב לאיזור חיפה, שישמש 3 נפשות בוגרות+תינוק לנסיעות בעיקר בתוך העיר, ולעיתים לנסיעות בינעירוניות. היא חשבה על היונדאי גטס אבל לדעתי הצריכת דלק גבוהה מדי. יש המלצות לדגם, סביב שנתון 2010 ומעלה (תמיד אמרתי לה שלדעתי יד שניה לא קונים מעל 5-6 שנים על הכביש..), שיהיה נעים לנסיעה (היה לה סיריון והיא מאוד אהבה, ככה שהסטדנרטים שלה בשמיים), צריכת דלק טובה יחסית וכזה שלא דורש הרבה טיפול. והכי חשוב - סביב ה25 אלף. יש חיה כזאת? הסכום נשמע לי מעט נמוך בשביל המאפיינים שרשמתי, אבל אשמח אם תאירו את פני (אולי אוכל לשכנע אותה להוסיף כמה אלפים, אבל זה בגדול סדר הגודל..). אין לה בעיה לקנות מליסינג ושות' (לטענתה - קונים בזול, מוכרים בזול..) מצטער א…
הודעה אחרונה מאת Taipan, -
- 6 תגובות
- 794 צפיות
אהלן חברים. אז ככה: אני עובד בישוב הסמוך למקום מגוריי כ 5 ק"מ לכל כיוון ואני עושה את הדרך על בסיס יומי. תחבורה מסודרת אין ולכן החלטתי לקנות רכב קטן וזול שיקח אותי מ A ל B. מה שחשוב לי ברכב זה האמינות והראש השקט של "לשים דלק ולסוע" זה הדבר היחיד בעצם שמהווה שיקול בבחירת הרכב. התקציב יחסית נמוך ועומד על אזור ה 8K שצריכים לכלול בתוכם גם ישור קו ראשוני. משיטוטים ברשת והמלצות של חברים והמוסכניק שמתי עין על דיייהטסו שרייד ( 0 בטיחות ונוחות) ואפילו מצאתי כמה אקזמפלרים שעל הנייר נראים מתוחזקים היטב. שאלותיי: 1. האם שרייד (ידני) עם נתוני פתיחה טובים היא הבחירה הנכונה? (הפרמטר העיקרי הוא אמינות) (מראש לא חיפשתי דוקא שרייד אלא אקזמפלר שמור עם מוניטין של אמינות) 2. האם …
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 805 צפיות
שלום לכולם, צריך יעוץ לגבי רכישת רכב מבין אלה שרשמתי בכותרת, איזה מהם עדיף מבחינת אמינות ואחזקה(טיפולים, חלפים וכו') אנחנו זוג שעתידה להצטרף אלינו תינוקת חמודה, מחפשים רכב אמין מבין השלושה. תודה!
הודעה אחרונה מאת amithr, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
התבלטות בקניית רכב משומש אותו רכב בדיוק כולל תת דגם הראשון - שנת 2008, יד 2, K115 ק"מ, ככל הנראה יד ראשונה ליסינג אך לא ניתן לדעת בוודאות כתוב "השכרה/החכר" ולא בדקתי מול משרד הרישוי, היד השנייה עשתה שימוש ממש מזערי ברכב, כאשר בעת הקנייה ממגרש הוא נקנה עם 95,000 ק"מ, השני - שנת 2010, יד 3, K135 ק"מ, יד ראשונה היתה השכרה, יד שנייה פרטי, ..הבעלים לא יודע לומר כמה זמן היה בהשכרה ובכמה ק"מ נקנה מההשכרה, אצל הבעלים הנוכחי כמעט שנה לדבריו... ^בין שתי אלה, בלי קשר למחיר, מה כדאי? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת REVITAL2015, -
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
אהלן לכולם. מצאתי באחד הלוחות יד שתיים באינטרנט את הרכב הנ"ל. פרטים יבשים : 160,000 ק"מ, יד 3, גיר ידני. לאחר שיחה קצרה עם המוכר הוא אמר לא נפתח מעולם ראש מנוע, מצב מכני כללי טוב על פי דעתו. הבעיות : ריפוד גג נופל ( טען שזה מחלה ידועה ) טסט נגמר עוד חודש קצת בעיות פלסטיקה המחיר לעומת זאת מאוד קורץ - כ8,000 לפני התמקחות. השאלות הם כאלו : האם המכונית נחשבת כאמינה בכללי ? ( כבר הבנתי שמחירי הטיפולים יקרים ) כמה רכב כזה בשילוב גיר ידני אמור לצרוך בדלק ? כיצד הגיר הידני מתפקד ברכב - אמין ומוצלח ? האם הרכב בעל ביקוש בשוק גם עם הגיר הידני - התכנון להחזיק ברכב כשנה פלוס מינוס. ואם יש לכם עוד עצות וסיפורים לספר לי על הרכב - יותר מאשמח לשמוע !…
הודעה אחרונה מאת saginakler, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 501 צפיות
איך הוא בתור ג'יפ עבודה (שטחים חקלאיים), מבחינת אמינות, טיפולים? יש לו 'מחלות' כלשהן שצריך לדעת? בבדיקת הרכב על מה בעיקר לשים דגש?
הודעה אחרונה מאת PsyOr, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 923 צפיות
שלום לכולם, בתקציב של עד 25,000 ש"ח, אני צריך רכב שני שייקח אותי כל יום 80 ק"מ בנסיעה בינעירונית. לא אכפת לי איך הרכב נראה ומה גודלו. חשוב לי שלא יזדקק למוסך מעבר לטיפולים המתוכננים, אין לי זמן לזה... הצעות?
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- 1 תגובות
- 744 צפיות
אז אחרי שירדתי מקיה סול (קצת קטנה וקצת יקרה לי), אני מתכוונן לסיטרואן הנ"ל. הגודל מצוין, נוחות זה סיטרואן, ואפילו הביקורות שקראתי מפרגנות. מה עם אמינות? הרכב שאני בוחן עומד על 100K בדיוק. מנוע בנזין, 95 כ"ס (שנת 2011 או 12, לא זוכר) אז, איך האוטו?
הודעה אחרונה מאת Nadav_25, -
- 0 תגובות
- 536 צפיות
רציתי לדעת האם הרכב הזה מומלץ או שלהתרחק ממנו, יש חברים שאמרו לי להתרחק מהאוטו הזה ויש שאמרו שזה אוטו סבבה לגמריי, רציתי לדעת אם יש שיש לנו ניסיון עם האוטו הזה, אני יודע שבשנים ישנות יותר היה לאוטו מנוע ישן יותר... כמו כן אני חושב על טויוטה קורולה או קיה פורטה אני מחפש רכב משפחתי . לי כרגע יש מיצובישי לנסר 2005 ואני מחפש להתקדם כמו כן אני צריך אוטו מרווח כי אני אישית בן אדם גבוה (1.90 שוקל 90 קילו) ובמכוניות הקטנות ממש צפוף לי
הודעה אחרונה מאת elad15, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש רכב מאוד חסכוני ואמין תקציב של עד 60,000 ש"ח חייב להיות סטיישן , לא עולה על 80,000 ק"מ שנת 2008 ומעלה בנוסף אני נוסע פחות 40,000 ק"מ בשנה האם אחרי התקזזות עלויות אחזקה בנזין ודיזל שווה לבחור בדיזל ? תודה רבה לכול העונים !
הודעה אחרונה מאת omri meir, -
-
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי, נתקלתי בבעיית זיהוי של בעל הרכב. הרכב פחות משנה בבעלותו ולכן בטסט הוא לא רשום כבעל הרכב, אלא הבעלים הקודם. איך אני יכול לוודא שזה אכן הרכב שלו? קראתי שבסופר-פארם ניתן להוציא פלט בעלויות, אבל רק ע"י בעל הרכב. יש לי דרך להוציא בעצמי את היסטוריית הבעלויות?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אנו לקראת עסקה עם חברת ליסינג , אנו מביאים יונדאיי I30 CW 2010 עם 105K קמ עבור C4 פיקאסו דגם PK 2012 עם 98 אלף ק"מ (הדגם היותר מאובזר עם מזגן מפוצל). מישהו מכיר את הדגם? אמינות? אני מודע לשם הרע שיצא לצרפתיות במיוחד עקב חלפים ועבודה. אשמח לכל דעה שהיא. אגב, אנו צריכים להוסיף סכום לא מבוטל, קצת פחות מארבעים , שווה? תודה.
הודעה אחרונה מאת מוסך ליטל, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 766 צפיות
מדובר על מנוע 1.8t המושמץ. הרכב עם 100 אלף ק"מ שנתון 2011. בהנחה שהרכב מטופל היטב מה המחיר ששווה להשקיע? לצורך העניין המחירון 60 ובעל הרכב דורש 63. 25 אלף בשנה זה לא קצת מוגזם? אני עושה בין 10-12 בשנה אז מניח שאולי טיפה יתאזן. מה אתם הייתם עושים?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 1 תגובות
- 474 צפיות
שלום, אני מחפש רכב שיעמוד בקריטריונים הבאים, ואשמח להמלצות על דגמים או לחלופין רכבים שעומדים למכירה שאתם מכירים: אוטומטי. קטן (לא סופר מיני, אלא בסגנון של טויוטה יאריס ומעלה) יכול להתאים כרכב עם ילד 1 (מקום לעגלה מאחור) צריכת דלק לפחות 1 ליטר ל15 ק"מ. תקציב של עד 38,000. שנת 2008 ומעלה. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 940 צפיות
שלום לכולם, לכבוד השחרור משירות חובה אני מעוניין להחליף את הגולף 2002 הבעייתי שלי ברכב קצת יותר מודרני חשוב לי מאוד שהרכב יהיה אמין - אין לי הרבה זמן פנוי, ואת הזמן שיש לי אני מעדיף לא לבזבז במוסכים.. אני רוצה רכב מהנה לנהיגה, עם תא נוסעים שלא נראה זול מידי (ראיתי מאזדה 2 2013 של חבר ותא הנוסעים נראה על הפנים, גם יחסית לגולף שלי). יש לי העדפה ברורה לגיר ידני, למרות שכל מה שנותן לי שליטה על העברת ההילוכים בא בחשבון. רוב הנסיעות שלי הן לבד, לכן אני מעדיף רכב קטן (למרות שזה כבר פחות קריטי). מצריכת דלק פחות אכפת לי. גג התקציב הוא 80 אלף ש"ח (שזה אומר שהתכנון המקורי הוא 70 - אבל אם יש רכב שבאמת שווה את זה אני מוכן לשלם גם 80). לאור המצב חשבתי על כמה …
הודעה אחרונה מאת המקודד, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כיום יש לי פיאט פונטו ספייס הדגם המפואר - 80 כ"ס 16V עם 130 אלף ק"מ. מעוניין להשתדרג קצת מבחינת שנתון, נוחות, ק"מ ועוד אני לא רוצה להוסיף יותר מידי על רכב - למכור בזול לקנות בזול (יחסית) וחשבתי על הפיג'ו 308 מכיוון שהשוק שלהם נמוך יחסית, ועד שאמכור אותו יעברו כמה שנים טובות.. איך הרכב? הגיר/מנוע? מדובר בעיקר בנסיעות בתוך העיר, אבל כמובן גם מחוצה לו מידי פעם.
הודעה אחרונה מאת מוסך ליטל, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בס"ד אשמח לקבל עזרה אחרת שירדתי מצרפתיות וכל השאר והחלטתי לחפש יפניות. אני מבקש עזרה כדי לדעת מה ההבדל בין טויוטה קורולה רגילה לטיוטה קורולה RUN-X בשנים 2003-2005. ומה ההבדל בRUN-X בדגמיו השונים והאם יש עדיפות לאיזה שנה בין 2003-2005? תודה רבה לכל העונים יונתן
הודעה אחרונה מאת Klieber, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 831 צפיות
שלום. אני מתלבט בין שני הרכבים. מה עדיף לדעתכם ? מה יותר חסכוני בצריכת הדלק ? איזה רכב יותר אמין ? התקציב שלי הוא באזור ה50 55 אלף גג. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 649 צפיות
שלום כולם משפחתנו התברכה בילד נוסף וכעת הגולף 2001 (רכב אמין להפליא, אצלנו כ 12 שנים ללא שום תקלות, לא ראתה מוסך חוץ מטיפולים שוטפים) צפופה במיוחד. מעוניין לקנות רכב שיתאים ל - 6 מקומות עקב 2 סיבות: הראשונה סביר להניח שמשפחה תתרחב בשנתיים הקרובות, ולא בא לי להיכנס שוב לסאגה של מכירת/קניית רכב הווי אומר מחפש רכב לטווח ארוך. השניה - מאמין שרכב כזה יהיה מרווח, עם בגאז' נדיב וכו'. אי לכך אודה להמלצתכם לרכב שישה מקומות, אמין, בטיחותי זול לתחזוקה, דלק רצוי כמה שיותר חסכוני (אם כי הנסועה לא תהיה גבוהה במיוחד כי המשתמשת העיקרית תהיה אשתי שמקום עבודתה קרוב, והיות ואני נוסע בדו"ג/תחבורה ציבורית). תקציב - עקרונית עד 50 60 אלף שקלים אם כי יכול להגיע גם ל - 80 אלף…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 3 תגובות
- 473 צפיות
זה יהיה הרכב הראשון שלנו מחפשים רכב אמין בעיקר, תא מטען שטוב לעגלה ומעט ציוד. (מתלבטים לגבי הנוחות במושב אחורי, כרגע עם סלקל וכסא בטיחות ושואפים לעוד עולל....) די הלכנו לכיוון טיוטה קורולה מחד (שנתונים 2005-2007), ויונדאי אלנטרה או i30- החשד שלי בגלל שאלו המכוניות שיש להורים שלנו... מעריכים שניסע 15-20.000 קילומטרים בשנה. לעבודה ומדי פעם להורים. בינעירוני. נוכל להסתדר במכונית סופר מיני מרווחת יותר מיונדאי גטס ודומיו- יש המלצה? האם כדאי לקנות קורולה מלפני כמעט עשור וקילומטראז' לכיוון 130K, או לחפש רכב אחר שנוכל לקנות שנתון יותר מתקדם ופחות קילומטראז' באותו מחיר? יש הצעות? בתודה רבה רבה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
צהריים טובים, מצאתי רכב שניראה לי במגרש רכב בנתניה , פיקס קאר, על פניו בדקתי את הרכב, הוא עושה את כל הטיפולים בחברה, יש היסטוריה מסודרת שאני בדקתי ולא מה שנתנו לי במגרש, הרכב כנראה עבר תאונה קלה, ואמרו לי את זה מראש , סך הכל לרכב יש נתונים יפים, יום ראשון אני לוקח את הרכב לבדיקה, אבל רציתי לדעת האם מישהו שמע על המגרש הזה פיקס קאר בנתניה , אם הרכב ימצא תקין אני אמור לקחת אותו, יש לציין שבעל המגרש שולח לי את הרכב אם עובד שלו עד תל אביב למכון בדיקה שאני רוצה ואמר לי תבדוק מה שאתה רוצה ואין בעיה תעשה מה שאתה רוצה ותבדוק איפה שאתה רוצה העיקר תימצא מרוצה, אז מישהו שמע, בגוגל לא מצאתי משהו חריג, יותר נכון לא מצאתי כלום, גם לא בפייסבוק תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת itamarg,