Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

jezz/yaris/mazda 2 !!!

talmolco
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים הגעתי להחלטה שצריך לעבור למשהו חדש יותר אחרי תקופה שאני עם הרכה שלי

אני ממש בדילמה צמצמתי את הבחירה שלי ל3 רכבים

honda jezz (לא ההיברידי)

toyota yaris (לא ההיברידי)

mazda 2

ואני ממש לא מצליח להגיע להחלטה לכן אני פונה אליכם

השיקולים שלי הם:

צריכת דלק הכי חשוב !

אבזור

טיפולים ואחזקה שלא יהיו מטורפים במחירים

בנוסף רציתי לדעת מתי יהיה התזמון הכי טוב לקנות כי אוטוטו 2016 ואני לא רוצה לעשות טעויות אם יהיה דגמים חדשים או הורדה במחירים!

אשמח לעזרתכם! כמובן שגם פתוח להצעות אחרות אם יש איזה הצעה טובה! (לא צמפיון שירות שלהם חרא לא מתקרב אליהם יותר!)

עריכה אחרונה על ידי talmolco

seat mii 5 doors

חיה רעה =]:evil:

פורסם

talmolco - "ממש לא מצליח להגיע להחלטה",

נסיעת מבחן בכל אחד מהרכבים תקל עליך בקבלת ההחלטה.

הדגמים שציינת - דגמים חדישים כך שלא יהיה שינוי בתחילת 2016.

לגבי התמחור עלייה/הורדה במחיר - אין נביא בעירו.

לגבי איבזור - כנס לאתרים של היבואנים ובצע השוואה פרטנית.

עלויות הטיפולים מאוד דומים לכל הרכבים שצויינו על ידך.

צריכת הדלק - מאוד תלוייה באופי הנהיגה שלך.

פורסם

מציע להוסיף להשוואה את הפיג'ו 208 בגרסת 1.2 טורבו החדשה. היא יותר חזקה, יותר זולה ויותר מאובזרת משלושת האפשרויות שהעלית. (אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מחפש אוטומט)

פורסם

ביקשת צריכת דלק טובה ואבזור.

צריכת דלק טובה יותר תקבל מהונדה jazz.

הכי הרבה אבזור ממזדה 2.

טיפולים הכי זולים כנראה ביאריס.

אם חשוב לך מרחב פנים ובגאז' - jazz ללא תחרות.

אבל החלטה סופים תהיה אחרי נסיעות מבחן על כל הרכבים בהם אתה מעוניין.

ולנסיעות מבחן יהיה משקל יותר גדול מאשר לעשרות המלצות בפורום. כי כל אחד מתחבר לרכב אחר - עניין אישי וסובייקטיבי לגמרי. ומי שהולך לשלם כ- 100 אלף, בטח לא ירצה לקנות רכב שלא התחבר אליו.

תברר מועד הספקה של כל אחד מהרכבים בסוכנויות. אז תחשב כמה זמן מראש להזמין כדי לקבל את הרכב בינואר 2016.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מציע להוסיף להשוואה את הפיג'ו 208 בגרסת 1.2 טורבו החדשה. היא יותר חזקה, יותר זולה ויותר מאובזרת משלושת האפשרויות שהעלית. (אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מחפש אוטומט)

הבנתי שהמבצע על המחיר שלה הוא רק אם אתה לוקח רישוי 2015.. זה לא מבאס קצת?

פורסם
הבנתי שהמבצע על המחיר שלה הוא רק אם אתה לוקח רישוי 2015.. זה לא מבאס קצת?

לא יודע לגבי מבצעים, אבל המחירון שלה הוא 99 אלף באבזור מכובד. זה יותר זול מהגרסאות האוטומטיות הפשוטות ביותר של המאזדה, היאריס והג'אז.

פורסם

הג׳אז האוטומטית מומלצת רק ברמת הגימור הגבוהה, שם היא מאובזרת יותר מכל המתחרות שציינו. הבעיה היא שאין מלאי עד חודש מרץ 2016 של הדגם המאובזר. תיגש ותבצע נסיעת מבחן בכל הרכבים ואז תחליט.

• תוכן חדש...