Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התבלטות בקניית רכב משומש

אותו רכב בדיוק כולל תת דגם

הראשון - שנת 2008, יד 2, K115 ק"מ, ככל הנראה יד ראשונה ליסינג אך לא ניתן לדעת בוודאות כתוב "השכרה/החכר" ולא בדקתי מול משרד הרישוי, היד השנייה עשתה שימוש ממש מזערי ברכב, כאשר בעת הקנייה ממגרש הוא נקנה עם 95,000 ק"מ,

השני - שנת 2010, יד 3, K135 ק"מ, יד ראשונה היתה השכרה, יד שנייה פרטי, ..הבעלים לא יודע לומר כמה זמן היה בהשכרה ובכמה ק"מ נקנה מההשכרה, אצל הבעלים הנוכחי כמעט שנה לדבריו...

^בין שתי אלה, בלי קשר למחיר, מה כדאי?

תודה לעונים :lol:

פורסם

במידה ומכנית וחיצונית הם זהות הייתי לוקח 2010.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי הולך על הראשונה שבטח גם עולה הרבה פחות.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

גם אני הייתי הולך על הראשונה

"אצל הבעלים הנוכחי כמעט שנה לדבריו"

זה פלוס העובדה שבטוח היה בהשכרה, גורם לי לחשוד ממש שטחנו לרכב את הצורה, ויש אינסוף תיקונים ובעיות, והבעלים הנוכחי רוצה להיפטר מהרכב.

זה שהרכב לא בבעלותו שנה אפילו, לא חייב לומר שהרכב חרא, אבל זה כן אומר שיש סיכוי ממש טוב שהרכב חרא.

פורסם

ולמה אתה חושב שבליסינג לא קרעו לו את הצורה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כול מקרה לגופו.

פורסם

לגבי מחיר - המחיר של 2010 הינו אלפיים שח בלבד מעל זו של ה- 2008 [אחרי מו"מ והפחתה] ויש מצב שגם יהיה זהה עם עוד קצת עבודה....

לגבי תפקוד - השאלה אם מכאנית הרכב השני והראשון זהים - אני לא יודעת לומר :( מההרגשה שלי כאחרונת ההדיוטות, מרגיש פחות או יותר דומה...אבל אני ממש לא מכונאית רכב או מישהו שמבין ויכול להרגיש בעיות ברכב תוך כדי נסיעה :( ....הבעיה היא שאני חייבת לבחור מה עדיף כי לא אקח את שתיהן לבדיקת מכון רישוי שעולה בטח 500+מע"מ

פורסם

תשאלי לגבי היסטורית טיפולים,שיראו קבלות,תסתכלי אם הרווח בין מכסה מנוע לכנפיים זהה,אותו דבר מאחור.

רווח שונה מעיד תאונה.

פורסם

לפי הנתונים היבשים אני אישית כנראה הייתי הולכת על הרכב הראשון, שנת 2008.

לא ברור לי למה את לא משתפת באיזה דגם מדובר? זה יאפשר לאנשים לעזור לך למצוא את ההבדלים בין השנים, אם הרכב משנת 2010 עבר שינויים או שידרוגים כלשהם שיטו את הכף לטובתו. מה בנוגע לקבלות שיש לבעלי הרכבים להציג לך? אם הרכב שנסע יותר טופל בתידרות נכונה לפי זמן וק"מ וזה שנסע פחות עבר בקושי טיפול אחד ב4 שנים מאז שיצא מחברת הליסינג (למשל אם הוראות היצרן הן אחת ל30 אלף ק"מ או שנה\שנתיים ובגלל שעבר רק 20 אלף ב4 שנים נוסע עדיין עם אותו השמן שיצא איתו מחברת הליסינג).

מה השימושים שלך? האם הנסועה השנתית שלך גבוהה יחסית ואז תמצאי את עצמך עם יד וק"מ מאוד גבוהים ברכב שעברו בהשכרה, זה יקשה מאוד על מכירה עתידית. אם את נוסעת ממש מעט ומתכוונת להישאר עם הרכב שנים ארוכות (למרות שכל תוכנית הינה בסיס לשינויים) זה יאפשר לך היום לקבל רכב משנתון גבוה יותר ו"לאזן" את הנתונים עם השנים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יש כאן עוד נקודה שכדאי לשים לב עליה.

שנת הרישוי 2008 זאת שנה מיוחדת שהחלה ב -01/05/07 והסתיימה בסוף 2008.

תבדקי מתי הרכב הספציפי הזה על לכביש. אם זה באמצע 2007 אז הפער בין הרכבים הינו 3 שנים על הכביש שזה לא מעט.

פורסם

חשבתי שהגבתי ומשום מה אני לא מוצאת את התגובה שלי

כתבתי שאני נוסעת מעט ואף אחד מהם לא מחזיק קבלות או ספר טיפולים, אבל טוענים שעשו את כל הטיפולים במועד

נ.ב תודה רבה לכולכם על העזרה :) :)

פורסם

מבחינתי אם אין היסטוריית טיפולים מסודרת הרכב לא עשה טיפולים.

באיזה רכב מדובר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין קבלות?

אין בעיה,אפשר לנסוע עם בעל הרכב למוסך שהוא מטפל ולהוציא.

פורסם

רויטל שלום,

למען האמת, שתי המכוניות שמצאת מעלות לא מעט סימני שאלה.

כשהבעלים הנוכחיים של הרכב לא מסוגלים לספק תשובות ברורות ונחרצות לגבי המקוריות של הרכב, לגבי הטיפולים שלו ועוד - זה כנראה הזמן לעבור לעסקה הבאה.

להבנתנו, כשאת באה לרכוש רכב משומש, המוכר צריך לעזור לך לקבל החלטה לקנות את הרכב, להפיג את כל חששותיך, ולהעלים את סימני השאלה.

כנראה שהנכון הוא או לבקש מהם היסטוריה מלאה ומתועדת של הטיפולים, של המקוריות, ושל יתר הפרטים - או פשוט לעבור לעסקה שיש בה פחות סימני שאלה.

בהצלחה

• תוכן חדש...