Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביואיק רנדוו - יפה או מכוער ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כל יום אני משנה את דעתי לגבי הרכב הנ"ל ורציתי לשאול את דעת הכלל .

האם הרכב הזה יפה או מכוער ? חשוב להדגיש , שאני אומר "יפה" אני לא מתכוון למסובב ראשים (כמו למשל השברולט טראוורס שהוא מדהים בעיניי) אלה לג'יפ נורמטיבי . כי לפעמים אני מסתכל עליו ואני פשוט לא מבין את חוסר הפרופורציה :roll:

תודה לעונים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מכוער וחסר פרופורציה. פנסים ענקיים שעולים על מכסה המנוע וגריל אליפטי שלא סגור על עצמו אם הוא אליפסה או מלבן. גוף נפוח עם גלגלים קטנטנים וממבט מאחור רואים לו את כל המתלה האחור הנמוך, מה שגורם לכל בר דעת להבין שמדובר בג'יפ מזוייף.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דעת הכלל משתקפת טוב בגוגל -

הוא מוזכר מספיק פעמים בכתבות על 'מוסט אגלי קארס'

https://blog.consumerguide.com/sport-utility-yuck-ugliest-suvs-past-twenty-years/

http://www.angelfire.com/me4/zoltancarnovaush/UCars.html

אבל -

וזה מעניין -

בלינק השני באמצע צצ לפתע איזה SUV שתי דלתות בשם

2002 Izuzu VehiCross

ותהיתי למה הוא ברשימה הזאת - נראה דווקא אולי קצת מדליק -

ככה שטעם זה אישי.

The first one to get angry loses

פורסם

מה זה משנה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם לדעתי הוא מוזר,עיצוב לא מגובש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לטעמי עיצוב מגושם ומסורבל.

הטראברס לדעתי מסובב ראשים בעיקר בגלל הגודל, העיצוב שלו התיישן דיי מהר, כשהמתיחת פנים שיפרה את המצב. (ברחוב שלי אחד החליף מהישן לחדש ככה שהתרשמתי משניהם בטווח הארוך.)

פורסם

למרות שאני אוהב את העיצוב שלו לקרוא לטרוורס מסובב ראשים זו הגזמה פראית (החברים האמריקאים שלי היו צוחקים על זה...).

פורשה 911 (פה) מסובבת ראשים, פרארי קליפורניה מסובב. ראשים פ, אבל טרוורס??

פורסם
למרות שאני אוהב את העיצוב שלו לקרוא לטרוורס מסובב ראשים זו הגזמה פראית (החברים האמריקאים שלי היו צוחקים על זה...).

פורשה 911 (פה) מסובבת ראשים, פרארי קליפורניה מסובב. ראשים פ, אבל טרוורס??

לטעמי כן .

ונתת דוגמאות לא כל כך דומות . ברור שפרארי/פורשה "תסובב ראשים" יותר מג'יפ של שברולט . אבל אם אתה בוחן את הקטגוריה של ג'יפים / SUV אמריקאיים לפי דעתי הטראוורס מאוד מרשימה ויפה (כמובן שיש יותר ממנה , כמו למשל קאדילק או לינקולן וכו' ....)

פורסם

עיצוב הוא עניין של טעם אישי, אני בטוח שהמעצב שלו חושב שהרכב נאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעצב גרוע מעצב לעצמו. מעצב טוב מעצב לכולם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...