Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עדכון

באתי להגיד שאתם צודקים אומנם לא עלה לי שקל וגם לא היה עולה במקרה וזה היה יוצא לפועל.

אבל אתם צודקים. מברור מעמיק והפעלת קשרים הרכב עבר אובדן הלכה 25.2.15

חזרתי לפה רק למקרה שמישהו יגיע לפוסט הזה מגוגל אי פעם בחיים

עריכה אחרונה על ידי eyal177
פורסם

בעבר כשחיפשתי לקרובי משפחה רכב היו דרישות מאוד ברורות: יד נמוכה, ק"מ נמוך טיפולים בחברה וגיר רגיל עם עדיפות לקונצרן VAG, תקציב לא הכי גבוהה ולכן הייתי מ-א-ו-ד מוגבל בחיפושים. אתה יודע מה אמר לי סוחר רכב בעצמו? "רכבים כאלו לא מגיעים למגרשים בכלל, חפש בשוק הפרטי".

מבחינתי זה אומר הכל ובמקרה שלך - קל וחומר. קורולה זה רכב מאוד נפוץ, לא רואה סיבה ללכת לחפש במגרשים.

אגב, לפני הרבה מאוד שנים (משהו כמו 12-13 שנים) הלכתי עם אבא שלי לבדוק רכב באחד מהמגרשים בנתניה. אני התעקשתי שנלך לבדוק אבל הוא סרב ואחרי מסע שכנועים הצלחתי להביא אותו לשם מהדרום. זו הייתה סיאט איביזה 1.4 ידנית 100 כ"ס יד ראשונה וק"מ נמוך ולטענת הסוחר הרכב בלי תאונות בכלל. איך שאבא שלי ראה את הרכב מרחוק הוא אומר לי עזוב בוא נלך, הרכב עבר תאונה רצינית. אני בהתחלה זלזלתי ולקחתי את הרכב לבדיקה. בסיום הבדיקה נראיתי בערך ככה: :oops:. והתאונה היא לא היתה הבעיה היחידה ,ממש לא.

וזהו, מאז אני לא חושב בכלל להגיע לאותם מגרשים.

פורסם
כלבוטק דחוף. נראה כמו דפוס פעולה חוזר.

תהיה תוכנית, יהיה קצת רעש, שבוע אחרי זה יהיה שלט חדש ונוצץ עם שם חדש למקום והקומבינה תשאר אותה הקומבינה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...