Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני מחפש רכב בתקציב של עד 30.000 לנסיעות יומיומיות לירושלים..

חשוב שהרכב יהיה אוטומט, שיסחב טוב בעליות, אמין, ושאני לא אצטרך להתחתן בגללו עם תחנת דלק...

המליצו לי על הb4 2006, אבל אני לא יודע אם היא תטחן לי את הדלק בעליות..

ההונדה סיויק יקרה ב10k (אבל יכול להיות ששווה את זה).

תודה רבה :lol:

פורסם

B4 עם הנעה כפולה -תטחן גם תטחן, עולה בערך 1 ל10.

אתה נוסע לבד או עם עוד אנשים? אתה צריך אוטו בגודל של סיוויק או שאפשר גם סופרמיני?

פורסם

B4 מוסבת גז זה פתרון טוב. המנועים של סובארו מתאימים להסבה לגז.

עם זאת, חבל לרכוש רכב משפחתי עבור נסיעה כזאת אם אתה נוסע לבד או עם אדם נוסף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שכחתי להזכיר שאומנם הנסיעות העיקריות לירושלים, אבל כשאני חוזר אני צריך את האוטו לנסיעות בתוך המרכז למשפחה.. לכן חשוב שזה יהיה אוטו משפחתי.

פורסם

לי יש b4 2004 ואני נוסע על בסיס יומי מירושלים לראש העין.

אני נהג עדין על הדוושה אך לא ״נהג שבת״, צריכת הדלק שלי מעל 1:12 (אם להיות מדוייק, הבדיקה האחרונה היתה 1:12.3).

מקווה שזה עוזר.

פורסם

עוזר מאוד, תודה.

נראה לך שיש הבדל בצריכת הדלק של הb4 משנת 2004 ל 2006? (הבנתי שהגדילו לו את הכוח סוס).

פורסם

קטונתי ידידי, אני חושב שהכי טוב לשמוע מאחרים שיש להם רכב כמו שאתה רוצה לרכוש.

מה שאני יכול לאמר לך זה שאני מרוצה מאוד מהרכב.

אני נפלתי על אחד שמור, הוא שקט מאוד, מרווח והנסיעה בו ״איכותית״.

• תוכן חדש...