Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בתקציב של עד 25,000 ש"ח, אני צריך רכב שני שייקח אותי כל יום 80 ק"מ בנסיעה בינעירונית.

לא אכפת לי איך הרכב נראה ומה גודלו.

חשוב לי שלא יזדקק למוסך מעבר לטיפולים המתוכננים, אין לי זמן לזה...

הצעות?

פורסם

אבל קח בחשבון שאתה לא קונה רכב חדש,והפתעות יכולות להיות.

שברולט ספארק ממודל 2011 גם אופציה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין סיריון ידנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ואין קליאו ידנית דור III בתקציב שלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כבעלים של רנו קליאו III ידני אני יכול להגיד שהוא רכב מצויין! אמין מאוד, עד כה ללא תקלות 4 שנים. כל האבזור.

בהצלחה

פורסם

אני מכרתי לפני שנה פנדה 2011, המודל עם 69 כ"ס, זריז וחסכוני בטירוף - ב-29K. אני מניח שעברה שנה והמחיר יותר קרוב למה שאתה צריך.

הרכב נחמד מאוד גם לנסיעה בין עירונית, שם הוא משיג צריכת דלק של 1:20 בערך. אם אתה גבוה תהייה לך בעיה עם המיקום של קונסולת ידית ההילוכים.

אם יש לך אופציה להשקיע קצת יותר, הייתי מחפש אחת בת 3, בוגרת ליסינג או השכרה, ישירות מהחברות - זה חוסך את החיפוש המייגע אחרי מוכר פרטי, יש מבחר צבעים, קילומטראז'ים ומצבים קוסמטיים.

• תוכן חדש...