Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם!

אחותי מחפשת לקנות רכב לאיזור חיפה, שישמש 3 נפשות בוגרות+תינוק לנסיעות בעיקר בתוך העיר, ולעיתים לנסיעות בינעירוניות.

היא חשבה על היונדאי גטס אבל לדעתי הצריכת דלק גבוהה מדי.

יש המלצות לדגם, סביב שנתון 2010 ומעלה (תמיד אמרתי לה שלדעתי יד שניה לא קונים מעל 5-6 שנים על הכביש..), שיהיה נעים לנסיעה (היה לה סיריון והיא מאוד אהבה, ככה שהסטדנרטים שלה בשמיים), צריכת דלק טובה יחסית וכזה שלא דורש הרבה טיפול. והכי חשוב - סביב ה25 אלף. יש חיה כזאת? הסכום נשמע לי מעט נמוך בשביל המאפיינים שרשמתי, אבל אשמח אם תאירו את פני :) (אולי אוכל לשכנע אותה להוסיף כמה אלפים, אבל זה בגדול סדר הגודל..). אין לה בעיה לקנות מליסינג ושות' (לטענתה - קונים בזול, מוכרים בזול..)

מצטער אם חפרתי.. השתדלתי לרשום כמה שיותר פרטים.

פורסם

פיאט פונטו גרנדה. אופצייה טובה. אם חשוב לה שיהיה נוח ל-3 בוגרים+, על יונדאי גטס לדעתי אפשר לוותר. לא נוחה אפילו ל2.

עוד אופציות מעניינות הן ה- יונדאי אקסנט ו- קיה ריו. שתייהן עונות על הדרישות, מרווחות יותר, ולדעתי ''דורשות פחות התעסקות'' לדבריך.

אם באפשרותה להוסיף עוד כמה אלפים הייתי ממליץ לשמור אותם לישור קו בסיסי, ולהחלפת צמיגים. מנסיון שלי, ברכבים עממים ההזנחה יותר זניחה, וסביר להניח שגם רכב שמור יטען מעט לשיפור.

• תוכן חדש...