Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב מאוד חסכוני ואמין תקציב של עד 60,000 ש"ח

חייב להיות סטיישן , לא עולה על 80,000 ק"מ שנת 2008 ומעלה

בנוסף אני נוסע פחות 40,000 ק"מ בשנה האם אחרי התקזזות עלויות אחזקה בנזין ודיזל

שווה לבחור בדיזל ?

תודה רבה לכול העונים !

פורסם

לדיזל ולבנזין עלויות אחזקה דומות- אגרה, ביטוח ומחירי טיפולים. מבחינת ירידת ערך רגילים יותר לראות רכבי דיזל עם קילומטראז גבוה לכן המחיר שלהם פחות מושפע מכך מאשר בנזין.

ההבדל המהותי בין השניים הוא חיסכון משמעותי בעלויות תדלוק לטובת הדיזל- לדעתי משתלם גם למי ששורף שני מכלי בנזין בחודש, יכול לשרוף במקום זה אחד של סולר.

אם אתה צריך סטיישן אתה יכול לשקול גם ברלינגו\ קנגו או בקטן יותר פיאט קובו. עוד אופציה- גולף פלוס, סיטרואן C שלוש או ארבע פיקסו.

פורסם

חבל שלא ציינתי , הרכב חייב להיות אוטומט

מבחינת נראות מעדיף אוטו משפחתי על טכנאי בזק ...

תודה רבה בכול אופן .

פורסם

הייתי בודק את הפאביה דיזל סטיישן,תא מטען גדול,מנוע אמין,נוחות בסדר,מאחור יש מקום לבירכים אך 3 אנשים ירגישו צפוף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חבל שאתה פוסל את הטנדרונים בגלל "תדמית", יש להם אינספור ייתרונות לצרכים שלך. אם מדברים על ברלינגו (דיזל) - אף סטיישן לא מתקרב למרחב שלה, גם לנוסעים (רגליים, כתפיים וראש) וגם בבגז', ואף רכב בנזין לא מתקרב לצריכת דלק שלה. גם הנוחות מצויינת.

אם אין לך בעיה עם גיר ידני - תשקול את האופציה.

אחרי שנוסעים תקופה בטנדרון כזה - מאוד קשה לחזור ל"פרייבט".

באירופה הן משמשות כמשפחתיות לכל דבר.

רק בארץ אף אחד לא רוצה להראות טכנאי, כולם רוצים להראות עו"ד.

פורסם

ב40 אלף לשנה אתה חייב דיזל/ היברידי.

ב60 אלף תוכל לקנות פלואנס דיזל שהיא מעולה ומומלצת, הבעיה שאתה צריך גם סטיישן והמגאן סטיישן תהיה יקרה יותר.

פורסם

אפשר בין טנדרון לסטיישן.

סיטרואן C3 פיקאסו מגיע עם מנוע דיזל וגיר רובוטי חד מצמדי.

הוא מאוד מרווח מבפנים, מציע תנוחת ישיבה גבוהה וסידור פנימי מודולארי.

הוא גם מאוד חסכוני בזכות מנוע הדיזל והגיר הרובוטי.

פורסם
ב40 אלף לשנה אתה חייב דיזל/ היברידי.

ב60 אלף תוכל לקנות פלואנס דיזל שהיא מעולה ומומלצת, הבעיה שאתה צריך גם סטיישן והמגאן סטיישן תהיה יקרה יותר.

מסכים. אני גם בהתלבטות דומה, רק שהנסועה שלי היא חצי משלך, אני רק חושש שבעייה בטורבו או תיבת הילוכים של פלואנס תעיף את כל החיסכון שמקורו בצריכת הדלק המשופרת. הביטוח גם יקר באלף שח לפחות מיונדאי.

פלואנס ב60 אלף אפשר למצוא 2011 ואולי 2012 הבעיה שקשה למצוא קמ נמוך.

מגאן סטיישן דיזל מתחיל מ2013 ויצריך לעלות את התקציב למעל 80 אלף.

פורסם
אפשר בין טנדרון לסטיישן.

סיטרואן C3 פיקאסו מגיע עם מנוע דיזל וגיר רובוטי חד מצמדי.

הוא מאוד מרווח מבפנים, מציע תנוחת ישיבה גבוהה וסידור פנימי מודולארי.

הוא גם מאוד חסכוני בזכות מנוע הדיזל והגיר הרובוטי.

בקשר לפיקאסו נראה שעונה על הצרכים , מחיר טוב ,וצריכת דלק מעולה

רק השאלה עם הגיר הרובוטי נוח לנסיעה ,נשמעה טענה על החלפת הילוכים מרוגשת ..

מישהו מכיר ?

תודה רבה !

פורסם

החיבור לגיר הזה הוא מאוד סובייקטיבי.

לי לא נעים להשתמש בו אבל צריך לקחת בחשבון שבשביל לחסוך צריך לעשות ויתורים מסויימים.

מציע לך לגשת ללובינסקי טרייד ולבדוק אם קיימים להם כאלה במלאי ולבצע נסיעת מבחן.

פורסם

אם אין בטרייד, אתה יכול ללכת לכל סוכנות של סיטרואן ולבדוק, כי אין הבדל בפעולת התיבה בין הדגם שבתקציב שלך לדגם חדש.

• תוכן חדש...