Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לבדוק רנו מגאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

התקציב שלי הוא 17k.

במחיר הזה אני יכול למצוא רנו מגאן ii שנת 2009.

נשמע זול מאוד לרכבים בשנה הזו.

היה לי רנו מגאן, ואני יודע שזה הימור, ובכל זאת רציתי לדעת איך אני יכול למזער נזקים? אני מפחד בעיקר מהגיר אבל לא ממשלא יודע איך לבדוק אותו ...

אז חוץ מלראות קבלות על טיפולים, מה עוד אני יכול לעשות ?

פורסם

לרכב יש כמה מחלות אבל לא משהו נוראי

בכל מקרה לי יש שניים כאלה בבית ואני ממליץ לקחת את הרכב למוסך שמכיר אותו

עדיפות לקנות רכב פרטי לא ליסינג לשעבר

פורסם

לדעתי ב17 אלף ש"ח מדובר במודלים שחוטים של 2009. נסה לחפש 2008 בתקציב הזה במצב טוב.

הרכב זול בגלל השוק הישראלי שדאג לעשות לו שם רע. מדובר בתמורה מאוד טובה לכסף. רכב נוח ובטיחותי במחיר של יפנית בת 10-15.

צמצום נזקים - חפש רכב עם היסטוריית טיפולים מסודרת ולא מוזנח. שים לב שבוצע טיימינג בזמן וטיפולים בזמן. תעדיף אחת שעשו לה טיפולים כל 15 אלף ק"מ ולא כל 30 אלף ק"מ לפי הגדרות היצרן שבעיניי הזויות.

עדיף פרטית כמובן כמו שליאור כתב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לדעתי ב17 אלף ש"ח מדובר במודלים שחוטים של 2009. נסה לחפש 2008 בתקציב הזה במצב טוב.

הרכב זול בגלל השוק הישראלי שדאג לעשות לו שם רע. מדובר בתמורה מאוד טובה לכסף. רכב נוח ובטיחותי במחיר של יפנית בת 10-15.

צמצום נזקים - חפש רכב עם היסטוריית טיפולים מסודרת ולא מוזנח. שים לב שבוצע טיימינג בזמן וטיפולים בזמן. תעדיף אחת שעשו לה טיפולים כל 15 אלף ק"מ ולא כל 30 אלף ק"מ לפי הגדרות היצרן שבעיניי הזויות.

עדיף פרטית כמובן כמו שליאור כתב.

מחזק. אחלה ערך לכסף ובאמת, המחיר ברצפה כי עשו לרכב הזה יחסי ציבור נוראיים.

מצטרף להמלצה ללרכוש פרטי, ליסינג כנראה תקבל מכונית במצב זוועתי.

פורסם

לדעתי, קח לבדיקה רגילה במכון בדיקות + בדיקה במוסך שיגידו לך מה עלות תיקון הליקויים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...