Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קארספורומרים יקרים, אשמח לעזרתכם.

הגיעה שעתי לבחור רכב חדש. סופרמיני אוטומטית, ליתר דיוק. התקציב שלי הוא 90k ש״ח והוא גמיש. אני מכוון בעיקר לרכבי יד שנייה.

הדרישות שלי מן הרכב בסדר יורד:

1. כוח וגמישות מנוע. ואם להיות יותר ספציפי: מומנט בסל״ד נמוך.

2. אבזור. די חשוב לי.

3. נוחות נסיעה. רוב הנסיעות שלי הן מנהלתיות... מה לעשות.

ובקיצור - סופר מיני חזקה ומפנקת.

יש לי רק ריג׳קט אחד - לא מעוניין בתיבת הילוכים רובוטית או כפולת מצמדים.

תודה מראש לכל העוזרים והמייעצים :)

פורסם (נערך)

אתה מתכוון לא מעוניין בתיבה רובוטית לא משנה כמה מצמדים יש לה.

פיג'ו 208 אפשר לקנות כחדשה (אבל רק כשנתון 2015, אם תדחה המחיר יעלה) ב96 אלף. גיר אוטומט 6 הילוכים ומנוע 1.2 טורבו ומהביקורות עולה שהיא נוחה ביחס לקטגוריה.

מאידך יש אופציות ללא טורבו כמו טויוטה יאריס או הונדה ג'אז שבגרסאות ההיברידיות שלהן יהיו חסכוניות מאוד אך מנוע 1.3 מחובר לגיר רציף לא נותן אופי נמרץ לרכב(בעיקר בגלל הגיר).

מעבר לכך רוב הסופרמיני האוטמטיות מגיעות עם גיר 4 הילוכים בלבד(הסוניק עם 6 לא אבל לא נראה שהיא עדיפה בתחומים אחרים) והמאזדה 2 לא נכנסת בתקציב.

אם שקלת יד שנייה, כנס לאתרי ליסינג 0 ק"מ כמו מוטורי או מוטודיל, אולי תמצא עסקה משתלמת.

אופציה פחות פופלרית אבל יש כבר כמה אופל קורסה חדשות ביד 2 במחירים באזור ה80 -85 אלף -רק שים לב שיש גם גרסא רובוטית וגם גרסא אוטומטית רגילה עם אותה תיבת הילוכים.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

תודה על ההתייחסות.

אני אכן שוקל את האופציה של פיג'ו 208. אני אשמח להצעות נוספות לקומפקטיות שיודעות להאיץ היטב :>

כמובן שיד שנייה מקובל ואף עדיף.

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק שהיא לא עונה על סעיף 1.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איביזה החדשה?

שתיהן רובוטיות קלאץ' כפול. הוא לא רוצה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היי. תודה לכולם על הייעוץ. החלטתי ללכת על פיג'ו 208 חדשה.

שרשור התרשמות שלי מהרכב בעוד כמה שבועות :>

פורסם

תתחדש,בחירה מצוינת.

פורסם

אחלה רכב, תתחדש ותהנה!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
היי. תודה לכולם על הייעוץ. החלטתי ללכת על פיג'ו 208 חדשה.

שרשור התרשמות שלי מהרכב בעוד כמה שבועות :>

אז שילמת על רישוי 2016 או 15? כמה יצא?

• תוכן חדש...