Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו VS פיג'ו 208 אקטיב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף להמלצה על ה-208. בנוגע לטיפולים, ב-208 מרווח הטיפולים הוא גדול יותר, אם אני זוכר נכון זה כל 20,000 ק"מ. אז גם אם העלות גבוהה יותר, זה מתקזז עם המרווח.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הן אמנם שייכות לאותה קטגוריה, אבל אין מה להשוות. ה-208 מרגישה הרבה יותר מודרנית. היא חזקה וחסכונית משמעותית, מאובזרת יותר ונוחה יותר.

פורסם

+1 ריו חמודה, אבל 208 עדיפה. היא שקטה יותר, בעלת מושבים נוחים יותר וחסכונית בהרבה. תוספת האחריות של הריו לא מצדיקה את הרכישה במיוחד שב-208 אתה מקבל 5 שנים.

פורסם (נערך)
טיפול ראשון (שנה) 420 שקלים

טיפול שני (שנתיים) 611 שקלים

החלפת מגב אחורי בטסט 22 שקלים

סה"כ עלויות בקצת יותר משנתיים - 1053 שקלים.

האוטו עם קצת יותר מ 26,000 ק"מ.

זה מזכיר לי שהגיע הזמן לתדלק...

לא יודע מהיכן הבאת את המחירים האלה ,אבל טיפול ראשון (אני רושם לפי קילומטראז' ולא זמן ,דהיינו 15000 ק"מ ע"פי הוראת יצרן ) ,מגיע לכ-600 ש"ח ויותר.וזה היה עד לפני כשנתיים במוסך מורשה יבואן .

במרכזי- יותר.

מעניין שבמוסך השלושה היה פעם מחירון ע"פי דגמים ,והוא "נמחק".

http://www.hashlosha-center.co.il/serviceCentre.asp?wood=756&cat=804

אני לא חובב צרפתיות אבל ,בטח שלא אמליץ על קיה ריו ,אף על פי שאני מחזיק בטורבו דיזל

בברכה

מוטי

עריכה אחרונה על ידי MOTIOZ
פורסם

מוטי, אלו המחירים שאני שילמתי במוסך קיה רכטמן ביפו. ריו 1.2 ליטר ידנית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לדעתי דווקא הקיה ריאו עדיפה מ-208. גם כהשקעה כלכלית מבחינת ירידת ערך כשתרצה למכור, מחירי טיפולים ועלויות , אמינות הרכב והאחריות הארוכה יותר מטים את הכף אצלי לטובתה.(אישית הייתי הולך על EX ולא LS מבחינת דגם)

פורסם

איזה בעיות יש ב 208?

כמה עולים טיפולים ב208 לעומת הקיה שאתה אומר שהריו עדיפה מהבחינה הזאת?

להגיד על רכב שזה השקעה כלכלית זה הכי לא נכון.

אם אתה רוצה רכב שיחזיק מחיר בצורה טובה זאת היאריס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה לכולם על העיצות, המלצות ועל העזרה.

עשיתי סיבוב קצר על הריו וזה גרם לי להיסגר בצורה סופית על הפיג'ו.

אז שוב תודה. נשאר רק לחכות למבצע הקרוב בסוכנויות/ שסוויטצ' יפסיקו לעשות פאדיחות.

אעדכן

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
מוטי, אלו המחירים שאני שילמתי במוסך קיה רכטמן ביפו. ריו 1.2 ליטר ידנית.

אז טופלנו באותו מוסך,

והמחירים שציינתי הם המחירים ששילמתי במוסך קיה רכטמן ביפו .

רק לרקע כללי :

מונית מקבלת תעריף זול יותר לשעת עבודה (או לפחות אמורה הייתה) בגלל תדירות טיפולים גבוהה הרבה יותר.

אבל אם נעזוב לרגע מחירים ונדבר על שקיפות :

אני "מלא" עליהם ועל המוסך המרכזי בחולון שלא טרחו להסביר ולהמליץ על תופעת סולר בשמן או לפחות על המלצה ל"רגנרציה" .

אהבתי במוסך הזה את רמת השירות והייתי מוכן לשלם, ושילמתי יותר ,באהבה ,עד ה"מכה" הזו :cry:

מיותר לציין שכל זה קרה בתקופת ה"אחריות" ואין מדובר בתופעת יחיד ....

נו,טוף ,פסדר, אני לא ילד ,ככה בנוי העולם ...שהרי גם אתה לא טרחת/ רצית לענות לי באותו שרשור כשהיית בחו"ל ,במפעלי החברה,על הנושא .

בברכה

מוטי

פורסם

שלך דיזל ושלי בנזין. הגיוני שיהיו הבדלים במחירי הטיפולים. זה לא אותם שמנים, לא אותם פילטרים ולא אותן רוטינות טיפולים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

נו באמת ..בורג הקרטר אותו בורג והשמן 5/30 .. וגם הפילטר.. .אבל עזוב...לא ציפיתי לתשובה אחרת . הכל טוב גם לנוכח העובדה שהגבת רק למה שהתאים. בברכה מוטי

פורסם

ה208 אקטיב כרגע במבצע ב shopping il , עולה 69,900 שזה הכי זול שלובינסקי הציעו עד היום .

יש למבצע עוד 3 וחצי שעות.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
הכל טוב גם לנוכח העובדה שהגבת רק למה שהתאים. בברכה מוטי

סליחה שאני לא עובד אצלך, או אצל טלקאר.

אם יש לך השגות על התשובות של המוסך - תפנה לטלקאר.

אם יש לך השגות על התושבות של טלקאר - תפנה לקיה בדרום קוריאה. הם דוברי אנגלית מצויינת.

אם יש לך השגות על התשובות שלי (ויש לך) - אתה מוזמן לפנות לאישתי, אבל יש סיכוי שתקבל תשובה "מועדון המתלוננים על דיסקו שלום, זמני ההמתנה ארוכים מהרגיל".

בברכה דיסקו.

לשעבר:

פורסם

חזרתי עכשיו מהסוכנות. הזמנתי את ה208 הידנית בדגם אקטיב

תעלה על הכביש בינואר 16

תודה רבה לכולם על ההמלצות/ דיעות/ פרטים ועזרה באופן כללי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...