Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על הבדיקה הזו של הונדה סיוויק 2013 עשתה 60 אלף

והאם משתלם להשקיע עלייה 93 אלף?

12243688_1030524780311872_874865658_n.jpg

תודה על העזרה

פורסם

נראה סביר, יש לבצע בדיקה מטעמך כפי שצויין.

רק אציין שקניית מכונית איננה "השקעה"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה מודע לזה שבתוספת של 10.0 אש"ח אתה יכול לקנות משפחתית חדשה מודל 2016 עם 0 ק"מ דרך מוטורי?

פיג'ו 301 בפחות מ 84.0 אלף שקל

ריו סדאן ב 91.0 אש"ח

קרוז ב 95.0 אש"ח

אימפרזה ב 98.0 אש"ח

פורטה ב 103 אש"ח

סיד סטיישן ב 106 אש"ח.

עכשיו תשווה את המכוניות האלה לסיביק שאתה מתעניין בה ב 93.0 אש"ח. במקומך בכלל לא הייתי מתלבט.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

האמת אני עם דיסקו,לשלם כזה סכום על רכב עם קמ לא נמוך,כבר שנתיים על הכביש לא מציאה גדולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוטוטו שלוש יוליאן, שלוש. שלוש שנים ו 60,000 ק"מ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
זאת בדיקה מטעם הסוחר, וכמו כל בדיקה שמוזמנת ע"י סוחר היא כמובן נראת טוב.

תקח את הרכב לבדיקה משלך.

זאת לא בדיוק בדיקת סוחר סטנדרטית.

הרי כלמוביל קנו את הרכב הזה ממישהו שעשה עסקת טרייד אין עבור יונדאי/מיצובישי/מרצדס.

האינטרס שלהם זה לקנות ממך את הרכב במחיר כמה שיותר נמוך, אז לא הייתי ממהר להכריז שהבדיקה הזאת מוזמנת.

אם זאת נראית לך מוזמנת, אני צריך להעלות לכאן צילום של הבדיקה שעשו לי בקליאו. הרכב יצא נקי למעט X בסעיף של מצבר (כי הוא מקורי) ופנסים דהויים.

אני מצטרף להצעה של יוליאן ודיסקו, לשלם כל כך הרבה על רכב בן 3 נראה לי מוגזם.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ממליץ להשקיע עוד קצת ולקנות רכב חדש. מבין כל הרשימה שציינו כאן, הפורטה והסיד טובות, כל השאר ממש לא קשורות ( קיה ריו סדאן ו-301 הם רכבים נחותים מאוד לעומת הסיוויק).

• תוכן חדש...