Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

b class או x1?

msigal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב - אני מתלבט בין שני הרכבים שבכותרת. מדובר במרצדס b180 מנוע 1600 122 כ"ס או x1 מנוע 2000 150 כ"ס) לא מוגדש(. שני הרכבים לא חדשים עם נתונים דומים מאוד ומחיר זהה. הרכב עבור אשתי + שלושה ילדים בני 3-10. עיקר הנסיעות בעיר (חיפה) בערך 6000 ק"מ בשנה. כרגע היא עם קשקאי+2 ולמרות שכבר התרגלה עדיין נזכרת בערגה בטיגואן המשופר שהיה לה. הקשקאי מעט מסורבל בשבילה וכרגע ה+2 לא ממש חיוני וודאי שלא ההנעה הכפולה או גג הזכוכית... מה דעתכם? צאו מהנחה שחשבתי על ג'יפון חדש בסביבות ה-140 אש"ח אבל רציתי משהו מפנק יותר. אני מתנייד על 320 חדשה כך שהעלויות של אחזקת רכב מסגמנט שכזה לא ממש מפריעות לי. תודה מראש.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

קח תה בחשבון כי ה3 החדשה נחשבת לרכב נוח מאוד בסגמנט שלה ואילו הX1 ממש לא, כרכב להתניידות עירונית היא תסבול מנסיעה קשיחה וקופצנית, המנוע הזה הינו מיושן ועדיף עם כל זה שהנסועה השנתית שלה נמוכה להסתכל על הדיזל המוצלח יותר.

הB קלאס היא מיניוואן כביכול ושונה מהבימר אם נקביל סגמנטים.

עלויות האחזקה גבוהות למדי כפי שאתה מבין והאמינות סבירה ןתלויה הרבה באיך טופל הרכב בעברו, אני הייתי בוחן אופציות נוספות אולי אפילו אינפיניטי EX37 או ג'יפ אמריקאי למרות שהוא ככל הנראה יהיה מסורבל

פורסם

X1 הוא רכב צפוף מאוד וקטן בתא הנוסעים שלו,מקום לרגליים כמעט שאן בשורה האחורית.

אצלי אם כיסא תינוק לילד בן שנתיים,רגליו ממש נוגעות בגב המושב הקדמי. ומה שנשאר

לשתי האחרות 12-8.5 הוא ממש קטן וצפוף בגלל הכיסא תינוק שתופס מקום גדול במושב.

לגמרי לא רכב משפחתי,מה שכן המנוע הגודש הוא די חלום ודיי דומה לטיגואן שהיה ברשותך,

והגיר בדגם הגודש הוא 8 הילוכים מבריק. בדגם הלא גודש יש 6 הילוכים והרכב די זריז בהתחלה

אחר כך מתמתן. שילדה חלומית (של הסדרה 3) והגוי מטורף בסגמנט שלו (ממכר) וביחד חלומו

של כל חובב הנעה אחורית וגודשת. לא מפואר ודי נחות מהמרצדס שנראית הרבה יותר גדולה

מבפנים ויותר מפוארת בשתי רמות ומרווחת,אבל עגלתית ומיניוואנית בהתנהלות,עשיתי נסיעת מבחן,

אחת בחיפה (B) במוסך BMW בצמוד לסוכנות BMW בנשר (אנשים מקסימים). הX פשוט קטן

מאוד וגם נמוך מאוד,לא יותר מרכב סטיישן מוגבה קל וממש לא מרגיש כג'יפון לא בנסיעה והתנהלות

הספורטיבית שלו ולא בגודלו,או נכון לומר קוטנו. קיצר מי שממש מחפש סידרה 3 מנוע ה 2 ליטר טורבו

הנאה אחורית ובפחות כסף והרבה פאן,הX הגודש בשבילו בפחות כסף,סידרה 3 מנוע 20 טורבו

עולה מ 270 אלף כחדשה. הנסיעה דווקא לא קשיחה וקופצנית בX ,היא יותר מרוסנת ומהודקת וחדה

מאוד ודי זורקת זנב בנסיעה קצת מהירה ומשלימה סיבוב בפסיעה קלה ללא דרמות מפחידות.

יש כאלה שזה מעייף אותם ומרתיע בדגם הSDRIVE והנעה אחורית,בXDRIVE העניין שונה לגמרי

ופחות פאן (4X4).

פורסם

תודה. אני משער שבתור משנע נוסעים המרצדס יהיה מוצלח יותר, אבל מצד שני לבימר מעין הילה של ג'יפון ואני די חושש מהשוק של המרצדס מבחינת סחירות. אין ספק שפנימית המרצדס יותר מרשים במיוחד בצבע שחור עם מושבים לבנים

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם (נערך)

ואגב רק אשתי נוסעת עליו כך שהנאה מנהיגה לא רלוונטית. היא אוהבת רכבים עם כוח אבל לא מנצלת את זה. לי יש את הבימר שלי כך שאת המנוע והגיר אני מכיר היטב. ואגב לטיגואן היה גיר פלנטרי עם 270 סוסים ומומנט מטורף...

עריכה אחרונה על ידי msigal

פורסם

בכל מקרה עדיף לרדת שנתון 2012-2013 בסביבות ה 140 ולקחת את הגודש.

אני יודע וזוכר את הטיגואן שלך,לשלי הוזמנו חלקים ומצפה להיות קרוב למה

לסוסים שרשמת ,לא יותר.

אגב עשה(האישה) סיבוב על ה 500X של פיאט בנוסף.

ההילה סביב הבמוו קצת מוגזמת,כי הX

לטעמי לא ממש פרמיום חוץ מהסמל,נראה מצוין בפנים אבל מרגיש קצת

שחסכו עליך לעומת האודי למשל.

אבל מתנהגת ומרגישה כמו ה320 שלך ואפילו הפנים דומה עד זהה.

כך בחשבון שאם הכיוון הוא ג'יפון ,אז אתם מחטיאים את המטרה.

פורסם

אולי הגזמתי בתיאור הלא פרמיום,סך הכל הכל מתאים בול לנהג ומרשים ויזואלית

ואיכות החומרים טובה פלוס בחלקו העליון של לוח השעונים מחוונים אבל בחלקו

התחתון זהו פלסטיק צבוע וחלול ללא דיפון ריפודי בכלל,מרגיש לי קצת זול אבל

יפה ונעים לעין הלא ממששת. שילוב הצבעים יפה ונעים בדגם הקרם בז של הבמוו,

הדגם השחור כהה קודר מאוד ולא לטעמי בכלל.

יש לציין כי דגם ביזניס אן בו כלום כולל כלום למעט דיבורית מובנית, AUX וזהו.

לא חלון בגג,לא USB ולא מערכת שמע איכותית,ללא IDRIVE והמפתח לא חכם,

זאת אומרת שאי אפשר להשאירו בתיק...כלום! יבש! גורנישט!

פורסם

גם לדעתי ה-x מרגיש עירום ופשוט מדי והוא ממש לא דומה פנימית לסדרה 3. למרות שהוא ארוך מהמרצדס הוא צפוף יותר ותא המטען קטן בגלל תא המנוע הארוך. המרצדס הרבה יותר אלגנטית מבפנים. נראה מה היא מעדיפה כי מבחינתה ההילה של ג'יפון חשובה יותר מהכל...

• תוכן חדש...