Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו רכש מהם ?

האם המחיר סביר?

מתלבט אם לרכוש משם יד שניה פיריוס או 0ק"מ חדש מאוויס או אלבר.

המחירים בטויוטה סלקט:

[h=2]טויוטה פריוס החדשה 1800 סמ"ק 2012[/h]ק"מ:57500

יד:1

מקוריות יד:פרטי

מחיר:109000

צבע:כחול כהה מטאלי

נפח מנוע:1800

תיבת הילוכים:אוטומטי

טסט בתוקף עד:07.2016

במחיר כזה קנה רכב חדש עם 0 ק"מ ו 3 נשנים אחריות

http://www.toyota-mtm.co.il/used.htm

כנ"ל גבי טויוטה קורולה

http://www.toyota-select.co.il/cars-search-results/?atype=smartsave&models%5B % 5D=4908&search=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&low_year=2012&high_year=2014&low_price=&high_price=&km=&car_area=

פורסם

מה מומלץ ?

מבחינת מרווח , תא מטען גול וחסכוני בדלק ?

יש לנו כרגע ניסן טידה 2009

נקנה מקרסו יד 2 כשהיה 8 חודשים על הכביש עם 22,000 ק"מ

הגענו ל 140,000 ק"מ . נוסעים ברכב הרבה.

חוץ מטיפול שנתי במוסך המורשה אין בעיות עם הרכב

לכן חשבתי על טויוטה פיריוס יד 2 מטויוטה סלקט

פורסם

נראה שההיצע של טויוטה סלקט מרשים, (אומנם זה עיניין של טעם, אבל לא הייתי קונה רכב כחול כהה)

בכל אופן נסה להוריד במחיר ככל האפשר, בטויוטה הם עם הגב אל הקיר כשהפריוס 2016 החדשה, דור 4, בדרך, כשהיא תצא המחירים יחתכו חזק, נסה לנצל את זה לטובתך.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אני רכשתי מטויוטה סלקט פריוס לפני שנה וחצי. שלי ישנה יותר (12.2009) ולכן גם עלתה פחות.

הרכב אכן הגיע במצב טוב, יד ראשונה, פרטית, עם אחריות.

מכל הרכבים שהיו לי (והיו הרבה) זה אחד מהשניים האהובים יותר. רכב נוח למדיי, פרקטי, חסכוני.

השבוע היה לי העונג להחליף את הסוללה במסגרת הביטוח/אחריות שעושים אצלם. בוצע מבלי שהוצאתי אגורה ולא היה אפילו רמז להתחמקות.

יחד עם זאת, אם היו לי 109 אלף, יכול להיות שהייתי מעדיף רכב אחר. זה די הרבה לרכב בן למעלה מ-3 שנים ואכן צפויה ירידה של מחירים גם בעקבות כניסץ הדגם החדש.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...