Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורם הנכבדים

אנו בתהליך של חיפוש רכב שני במשפחה שיהיה צמוד לאישתי לנסיעות בתוך העיר (מודיעין ) בעיקר .

התקציב שהעמדנו לעצמינו הוא גג 90k עבור רכב סופר מיני ידני אבל לא פוסלים אוטמאטי .

הדרישות מהרכב הן לפי הסדר הנל :

1.עלויות אחזקה נמוכות

2.אמינות

3.צריכת דלק

4.אבזור טוב

5.נוחות

כרגע מה שעומד על הפרק אלו המכוניות הללו :

1.הונדה גאז ידנית - בוצעה נסיעת מבחן

2.סיטרואן c4 cactus - בארוע שהיה בנתיב המהיר בוצעה נסיעת מבחן אבל מפאת קוצרה היה קשה להתרשם . היום תבוצע נסיעת מבחן רצינית יותר.

3.פורד פיאסטה 1.25 ידנית - עדין לא בוצעה נסיעת מבחן , יש אפשרות לרכוש אותה היום ב 69.500 דרך מבצע shoppingil - . לחבר שלי שברשותו הרכב כשנתיים סה"כ מרוצה ולמעט החלפת מצבר שהלך והוחלף במסגרת האחריות לא היו בעיות.

אשמח לשמוע עוד הצעות אם יש

עכשיו ללבטים:?::brickwall::?:

1. הגאז יותר מדברת להגיון - רכב טוב יחסית בטוח שישמור על הערך שלו אבל משעמם מבפנים ובחוץ.

2.הקקטוס מדבר אל הלב - אחד הרכבים המגניבים ביותר שיצאו לדעתי בשנים האחרונות במחיר הגיוני מאובזרת - רק מה ? מפחיד אותי שהערך שלה יצלול כמו טייס קמיקזה, אין לדעת כי הוא חדש בשוק.

3.פיאסטה - נראה לי דיל לא רע - פחות מרווחת מהגאז והקקטוס אולם בכל מקום שאני קורא הרכב תמיד מומלץ , לא יודע איך הוא מבחינת אמינות וירידת ערך .

עוד כיוון שיכול לעזור לי להוריד עלויות הוא קנית ע"י " ליסינג 0 ק"מ " - השאלה במידה ואחרי זה אני מעוניין למכור את הרכב כיצד השוק יתייחס אליו .

רכבים נוכחיים :Geely 350 Pro   , Tesla Model 3 SR

רכבי עבר:Alfa romeo Guilia 1.3 TI 1970,Lancia Beta 1.6 1982

Lancia Beta coupe 2.0 1984,Lancia Thema Turbo 2.0 16v 1994

Citroen Xsara picaso 2.0 2009,Fiat Punto 1.4 auto 2009

פורסם (נערך)

פיאסטה ב69 וחצי - מעניין ביותר הייתי אומר, ואולי אפילו היה הבחירה שלי בסכום הזה..

אם יש לך תקציב לג'אז זאת אולי הבחירה הכי לוגית שתוכל לעשות הרכב מרווח, סביר להניח שישמור על הערך שלו, וזוכה בכל מיני דירוגים בתור הרכב מהאמינים ביותר, והונדה בכללי נחשבים מאוד אמינים, אז זה די ללכת על בטוח פה.

לגבי הקקטוס, עולה כרגע 89, 90 על הכביש. נגיד ותצליח להגיע איתם ל85 אלף כמו שפרסמו בימי המבצע, זה מעולה, אבל מבחינת סחירות זה די טעות .. אחד, זה סיטרואן, גם ככה השוק שלו לא משהו (מוצדק לא מוצדק , נכון לא נכון, זה לא רלוונטי, זה המצב), שתיים, זה רכב ידני ורק ידני, זוגות \ משפחות שמחפשים רכב (שלקהל הזה הוא גם פונה אני מאמין כי ביצועים, על הנייר, אין שם יותר מדי) די יפסלו אותו כי האישה לא יכולה \ לא רוצה \ לא אוהבת לנהוג על ידני, רכב שגם ככה או שאנשים שונאים אותו או שמתים עליו, שזה די חותך את הקהל הפוטנציאלי שיקנה ממך בעתיד את האוטו, והכי גרוע, שיש גרסא של בדיוק אותו רכב עם מנוע 110 כ"ס בחו"ל (במקום 82 כ"ס כרגע) שאם וכאשר יחליטו להביא אותו לארץ, המחירון של מה שאתה תקנה עכשיו עוד יותר יפול לקרשים, פעם נוספת , הרכב הזה גם צפוי להיכנס לארץ שנה הבאה, בגרסא האוטומטית שלו, לשיקולך .. אני מציע לעשות טוב טוב שעורי בית.

מה עם האיביזה החדשה של ה 1 ליטר 110 כ"ס, שהתחילו החודש לספק אותן ?

המחירון שלהם הוא 78 לחדש, עם גרסאת האבזור הבינונית (ולא 75 לגרסא של ה1.2 ליטר שבקושי גלגלים נותנים לך) אבל אם תחכה כמה חודשים, בטוח יהיו אנשים שימכרו אותם, השוק של האיביזות גם ככה מוצף, איביזה יש בכל חור בארץ הזאתי, אז המחירים יהיו בהתאם, ב2016 תקנה רכב 2015, אחרי הירידת ערך הראשונית שלו, הרווחת מכל העולמות לא ?

מה אני אישית הייתי לוקח ? פיאסטה, (20 אלף שקל מהג'אז לא בא ברגל, תחשוב על זה כמו דלק חינם לשנתיים) אבל זה רק דעה שלי.

נסיעת מבחן בפיאסטה תסגור לך את הפינה לדעתי.

מה עם הדא'ציה סנדרו ? שקלתם ? רכב זול, מאובזר ודווקא בניגוד למה שאני אישית חשבתי הוא די מרווח ונוח.. הן יושבות כמו נעליים על המדף בסוכנות בפתח תקווה, אתה אשכרה יכול לבוא לשם, להעביר להם 75 אלף שקל (גרסא קצת יותר מאובזרת מהבסיסית, ואין אפשרות לטרייד איןף לפי מה שהמוכר שם אמר לי) ותוך שעתיים עושים לך ביטוח ואתה יוצא משם עם רכב.. שווה לקפוץ לבדוק.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

איביזה - כמו שאמרת המדינה מוצפת בהם, ומדובר במנוע חדש שאת אמינותו עדיין לא יודעים, ובנוסף ב2017 יוצא דגם חדש לגמרי, ושלישית לא קונה רכבי vag עקב פרשת דיזלגייט כעקרון.

לגבי הגאז - בתקציב נכנס רק ידנית, ואני יודע שזאת קניה בטוחה.

קקטוס- נאמר לי בארוע שהיה לפני שבועיים בנתיב המהיר שתוך כחודשיים בערך אמורה להגיע גרסת הטורבו ידנית! ותכלס אין לי בעיה לחכות.

היום בצעתי את נסיעת המבחן בקקטוס וסה״כ הרכב מאוד נוח ,בולע מהמורות יפה והמנוע סוחב סה״כ בקצב סביר את הרכב(אשתי לא תצטרך יותר מזה)

מענין אם בפורד ישראל מתכננים להביא את הפיאסטה 1.0 אקובוסט ידנית?

לזה כבר באמת שווה לחכות

מה לגבי סחירות של הפיאסטה

ומה עם ה 208 ידנית? האם הרכב סחיר?האם יש לו בעיות מיוחדות?

פורסם

עשיתי אתמול הזמנה על הפיאסטה 1.25 ידנית במסגרת מבצע shopping il - זה רק כדאי לשמור את המחיר של 69500 לפני אגרת רישוי.

האם זאת עסקה טובה.

מחפש חיזוקים :lol:

פורסם

חשוב לך חיזוק ? קח. לא יכול להיות רע הענין הזה של הפיאסטה, ודאי לא במחיר הזה, עם היכולות הדינמיות הטובות שלה, המוניטין הטוב למדי של היצרן והחשוב מכל עם גיר ידני נטול הפיקפוק שמתלווה לרובוטי שלה. רוצה חיזוק עם פלומבה ? לך עשה סיבוב על ה 208, תתרשם שהבחירה המקורית שלך עדיפה ? אתה מסודר.

פורסם

הפיאסטה מעולה . אחיזת כביש טובה , איכות הרכבה טובה והגה נפלא .

המערכת המקורית טובה מאוד כך שאל תתפתה להחליפה במולטימדיה .

איך קבלת מחיר כזה ? הרכב חדש מליסינג או מה ?

פורסם (נערך)
הפיאסטה מעולה . אחיזת כביש טובה , איכות הרכבה טובה והגה נפלא .

המערכת המקורית טובה מאוד כך שאל תתפתה להחליפה במולטימדיה .

איך קבלת מחיר כזה ? הרכב חדש מליסינג או מה ?

זה מן פרוייקט כזה שהיה למשך יומיים של 300 עסקים, בתמיכת גוגל ומאסטרכארד, שנועד להעלות את המודעות ולתמוך בקניות באינטרנט (...?) בו הם מכרו מלאנתלפים דברים בהנחות משמעותיות .. אחד מהם היה 20 יחידות של פורד פיאסטה ידנית מהסוכנות בתל אביב, ב69 וחצי (בטח מלאי שנשאר ל2015) .. חבל שלא עשו לזה קמפיין פירסומי טוב יותר... אם מתאים לך רכב, ויש לך את הסכום, שווה לקפוץ בימים הקרובים, לסוכנות בת"א לבדוק אם נשאר להם משהו

אחלה עסקה ד"א , הפיאסטה רכב מעולה

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

תודה לכל המגיבים מחזקים:wink:

כמו שכתבתי בפוסט המקורי הרכב לאשתי ולא לי, כך שחדוות נהיגה פחות מעניינת.

ממה שקראתי עד עכשיו מבחינת נוחות הפיאסטה עדיפה על ה 208 אבל כמובן אין כמו נסיעת מבחן בכדי לבדוק זאת.

לגבי המחיר - זה מבצע שהיה ליומיים דרך shopping il .

שאלה בנוגע למולטימדיה - מדוע להעדיף את המערכת המקורית על פני המולטימדיה?

פורסם (נערך)

המולטימדיה מפתה אותך להשתמש בה תוך כדי נהיגה .

אישית , איני אוהב התקנות מקומיות שנכנסים למערכת החשמל .

המערכת המקורית עם 6 רמקולים וצליל מעולה .

בעליות כשהרכב עמוס תרגיש בחוסר כוח אבל לא נורא , האוטו כמכלול מהווה עיסקה מצוינת .

מחיר האוטו קצת מחשיד . בדוק היטב בן כמה האוטו ומה הסיפור שלו .

הסוכן בפורד יודע מה תאריך ייצור האוטו .

עריכה אחרונה על ידי איילצבי
פורסם

לגבי המולטימדיה - אם אין בעיות עקב ההתקנה אני לא מודאג, אני לא שמעתי על בעיות מיוחדות בנושא.

לגבי התאריך יצור - כמובן שאבדוק ,אם אני לא טועה החוק לא מאפשר למכור רכב שיצורו בן יותר משנה , לא?

פורסם

תודה על הטיפ.

• תוכן חדש...