Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שמכרתי את הפאביה הידנית 2012, מתלבט בין שני הדגמים לקניה כרכב חדש מצ'מפיון,

ההבדל במחיר 30K שח.

בידנית המחיר כמובן יותר זול ואין אבזור, אין לי בעיה לנהוג על ידנית.

באוטומטית באבזור STYLE יש הכל, ובמנוע עוד 20 כ"ס, וגם גיר עם הסטוריה בעייתית. אני מוכן לשלם את ההבדל במחיר רק קצת פוחד להסתבך תקלות ב DSG.

אני מתכנן להחזיק את הרכב 4 שנים כרכב שני במשפחה, נוהג 15K ק"מ בשנה, רוב הזמן לנסיעה לעבודה.

אני די סגור על הפאביה, לא מועניין באיביזה או בצרפתיות.

מה אתם אומרים?

פורסם

לדעתי ההתלבטות שלך צריכה להיות בין 208\פאביה\מאזדה2.

הפאביה יותר מאובזרת מה-208 ומהמאזדה ברמת דיינמיק (מחירים פחות או או יותר באותו טווח) יש לה מערכות בטיחות אקטיביות (שאין לפיג'ו), יש גם כל מיני פיצ'יפקעס כמו כניסה והנעה ללא מפתח, והמנוע פשוט מעולה, חזק וחסכוני (לי יש אחת כזו, מרוצה מאוד, אשמח לפרט לך יותר על הרכב בפרטי אם תרצה), אבל בידוד הרעשים רק טוב ולא הרבה יותר, ונוחות הנסיעה סבירה. האמינות עד עכשיו טובה מאוד, ואני נוטה להאמין שבדור הזה של מנועי ה-TSI האמינות השתפרה. הפיג'ו יותר נוחה, אבל פחות מאובזרת ויותר זולה. לדעתי גם המנוע בה קצת פחות טוב מבסקודה. המאזדה יותר מהנה לנהיגה, מאובזרת מאוד בגרסת הפיור וויט, אבל המנוע שלה פחות טוב מבשתיים האחרות.

מבין כל הנ"ל אני הייתי בוחר בסקודה.

פורסם

ואם אתה מעוניין בגיר ידני, אני הייתי פוזל לכיוון התאומה האיביזה עם מנוע 1.0 TSI החדש ומקווה לטוב מבחינת אמינות (או חוסך סוסים וכמה פרוטות ולוקח את ה-1.2 המוחלש).

פורסם

מצטרף למשאמר bencl100 , ההתלבטות שלך צריכה להיות בין פאביה לבין אחותה מבית סיאט האיביזה . לאיביזה יש מנוע ליטר עם 110 כוחות סוס שזה הזוי ! נסעתי עם חבר על הסיאט חצי שעה והכל היה נראה ממש טוב אבל האיבזור יחסית דל וצריך לשלם על כל דבר בנפרד שזה מבאס .

פורסם

אני כרגע באותם הלבטים.. בין האיביזה לפאביה.. שילמתי מקדמה על שני הרכבים בשבוע המכירות שהיה בצ'אמפיונס..

משום מה בסוכנות בסיאט טוענים שכרגע הידנית לא זמינה בארץ למרות שהיא מופיעה באתר.. אני לא יודע למה זה ככה אולי הם בכח מנסים לדחוף את האוטומטית (למרות שהפרש המחירים בין הידנית לאוטומטית הוא רק 5000 ש"ח)

האיביזה אכן רכב חמוד מאוד, אבל כל תוספת שם אכן עולה המון (ג'אנטים וחבילת צבע שכוללת משענת יד, ריפודים מראות ועוד כל מיני קשקושים עולים 5000 ש"ח) צבע מטלי עוד אלף, מיגון עוד 1500, פתיחת מסך לGPS ומצלמת רוורס 4000 ש"ח.. כך שבסופו של דבר מרכב שמחיר הבסיס שלו הוא 83000 הגעתי ל 95000 על הכביש כולל אגרת רישוי.. פתאום העסקה כבר לא כזו משתלמת.. מה גם שמדובר במנוע חדש עם שלושה צילינדרים שלא ידועה אמינותו עדיין.. הייתי מוכן לקחת את הסיכון במחיר נמוך יותר.. אבל אם אני מוסיף להלוואה שגם ככה אני לוקח עוד 10000 ש"ח אני מקבל כבר רכב מאובזר קומפלט עם מנוע חזק יותר ו4 צילינדרים.. כמעט הייתי נעול על האיביזה אבל נראה לי שאני כרגע נוטה להוסיף עוד 10000 וללכת על הפאביה המאובזרת.. מקווה שבחרתי טוב... :)

פורסם

אמא שלי הלכה על הדגם הזה. היא מאוד מרוצה,

הנהיגה עליה נוחה מאוד ושקטה.

ד"א אמא שלי כבר 5-6 שנים עם DSG וחוץ מתיקונים (ייזומים!) לא היו לה שום בעיות.

אני חושב שזה עניין של מזל וטיפול נכון. חוץ מזה שיש 5 שנים אחריות

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

5 שנים?, לי ידוע שיש 2 אחריות על הרכב.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

הרחבת האחריות ל 5 שנים על הגיר היא רק למי שיש לו רכב עם DSG7 עד סוף שנת 2013 או תחילת 2014. על הפאביה יש לכם שנתיים אחריות בלבד!

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...