Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מחפש רכב לסטודנט בתקציב של 25000,

נתקלתי ברנו קליאו בשנים 2007 2008 , והמחיר שלהם ביד 2 עומד על 20K בערך.

רציתי לדעת למה המחיר כל כך נמוך?והאם הרכב באמת כל כך לא אמין/יקר מדי לטיפולים?

במידה והרכב יד 2 בבעלות פרטית בלבד,עם 100K קילומטר,זאת קניה משתלמת?

בנוסף אם יש לך מחלות מסוימות שכדאי לחפש טוב בבדיקה?

שאלה נוספת,במידה ולא בוצעה החלפה של הטיימינג ברכב אחרי 100K קילומטר,והרכב כבר בן 8,

זה יכול לגרום לנזק,או שרק אם היא נקרעת יש נזק?

תודה רבה

פורסם

1. השוק הישראלי עושה את שלו עם הסטיגמות שלו.

2. הרכב נותן תמורה טובה יחסית למחיר, מבחינת בטיחות ונוחות מדובר ברכב מצוין, האבזור קצת תמוה (יש מראות חשמל, חלונות חשמל מלפנים, בקרת שיוט ומגביל מהירות בחלק מהדגמים, אבל מערכת מקורית אין למשל [למרות שהיא גרועה זה נחמד שיש מערכת מקורית שמקשורת לצג העליון]).

3. בכללי - אם הרכב מתוחזק כראוי ושמור ויוצא טוב בבדיקה מדובר בעיניי ברכישה עדיפה על יונדאי גטס או דייהטסו סיריון מבחינת נוחות ובטיחות.

4. הסיפור של הטיימינג מחשיד ובעיניי מעיד על הזנחה מסוימת, מה שלא מומלץ בכלל ברכב צרפתי, על כן הייתי מחפש רכב שטופל בזמן לפי ההוראות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המנוע והגיר זהים לאלה של המגאן, הטיפולים לא זולים.

זה לא סתם שלא החליפו רצועת תזמון. החלפת רצועת תזמון ומותחנים לפי מפרט יצרן הכולל גם החלפת משאבת מים ונוזל קירור יכול לעלות יותר מ-3000 ש"ח.

כל עוד הרצועה לא נקרעה אין נזק, אבל אם תחליט לרכוש את הרכב יש להחליף רצועת ומותחנים, ולבדוק גם את משאבת המים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רגע, רגע, לפני שמדברים על העלויות של הטיימינג, צריך לדעת איזה מנוע יש בקליאו...

והעלות, במוסך שאינו מוסך רשת, לא עוברת 2,000 ש"ח.

זו מכונית מצויינת בכל מקרה (1,400 או 1,600), כשבשניה אכן הטיימינג יקר, ואם לא עשו והיא על 100,000, זה צריך להדליק אצלך נורית אזהרה.

מצא אחת שמורה מאוד ומטופלת כל ימיה במוסכי הרשת של קראסו, תמשיך לטפל בה טוב, ותהנה מאוד.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב אני לא יודע אם הייתי מתעקש על קרסו. אם הייתי מוצא קליאו כזאת במצב טוב שטופלה במוסך שמתמחה בצרפתיות כמו גבע/שאפט וכו' (המומלצים בפורום) אז לא הייתי פוסל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מוסך לא מורשה שמומחה לצרפתיות- טיימינג במגאן 2 שלי עם מנוע K4M (גם בקליאו יש את המנוע הזה) עלה 2700 ש"ח.

זה כלל החלפת משאבת מים, נוזל קירור.

בכלל לא זול, אבל שקט נפשי לשנים רבות.

פורסם
רגע, רגע, לפני שמדברים על העלויות של הטיימינג, צריך לדעת איזה מנוע יש בקליאו...

והעלות, במוסך שאינו מוסך רשת, לא עוברת 2,000 ש"ח.

זו מכונית מצויינת בכל מקרה (1,400 או 1,600)

אנחנו מדברים על קליאו דור 3 שהגיע לארץ החל משנת 2007.

בדור הזה בהתחלה יבואן צמצם את מבחר המנועים לאופציה אחת בלבד: 1600 עם 16 שסתומים ו110 כ"ס + גיר אוטומטי.

לא היה דגם 1400.

בשנת 2011 התחיל להגיע בנוסף הדגם הידני עם מנוע 1200, שנמכר יחסית בכמות יפה (הסופר מיני הראשונה ב 70.000 ש"ח). באותו זמן מכירות של גירסת ה 1600 אוט' שגם כך היו נמוכות, כמעט ירדו ל 0.

מחירים של המכוניות האלו היום מאוד נמוכים. אבל ממש. ולכן רכב שמור ומתוחזק נותן תמורה טובה.

אם לא עשה טיימינג - חובה לעשות מיד אחרי הקניה.

לא להתפשר על פחות ממכונית במצב מצויין יד ראשונה או שניה, רצוי פרטית. יש לא מעט כאלה.

בעיקרון מתאים למי שמוכן לתחזק אותו כמו שצריך במוסך מומחה ומבין שגם במכירה יתקשה לקבל מחיר שאיכשהו נראה סביר.

פורסם

יש לחבר כזאת שנת 2013, שדרג מ207.

לטענתו ה207 עדיפה בהכל.

הרכב מרגיש נורא פשוט בפנים ובכלל מרגיש די זול.

אני לא הייתי פוסל, אבל מכניס 207 למשוואה

• תוכן חדש...