Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב דיזל - תקציב 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני במסע חיפושים אחרי רכב חדש (משומש) לאחר שהג׳טה שלי עשתה טוטאלוס.

הדרישות שלי הן לא מטורפות.

רכב נאמן - דיזל !

תקציב 50K אם כי אני גמיש עד ל 60.

הייתי במגרש לפני זמן קצר - הציעו לי פלואנס 2012 שהייתה ליסינג עם 125,000 ק״מ ב 65 לפני התמקחות.

מה דעתכם ?

ראיתי ביד 2 המון דיזל שהן מוניות, עם ק״מ סביר (100-150) מה הפרוצדורה בלהפוך אחת כזו לפרטית והאם מומלץ מבחינה עתידית ?

תודה לכם

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מספיק מגאן/פלואנס דיזל בשוק, אני הייתי מוותר על ההפרתקה של מונית לשעבר, גם בשל העובדה שהרבה יותר קשה למכור אותן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יש מספיק מגאן/פלואנס דיזל בשוק, אני הייתי מוותר על ההפרתקה של מונית לשעבר, גם בשל העובדה שהרבה יותר קשה למכור אותן.

תודה על ההענות

כרגע שתי האופציות הן פלואנס וסיטרואן C4 (שתיהן ליסינג נכנסות בתקציב) שנת 2013 דיזל.

מה אתה/ אתם אומרים על שני הדגמים הנ״ל ?

אם שמים אותם ראש בראש ?

פורסם

הגיר של הפלואנס הוא רובוטי דו מצמדי והגיר של הC4 הוא רובוטי חד מצמדי, את ההבדל תרגיש בנסיעה כאשר בC4 כדי שהגיר לא יחבוט צריך להרים את הרגל מהגז בהעברת הילוך. הגיר של הפלואנס מתפקד כמו כל גיר אחר.

חפש עד כמה שאפשר את רמת הגימור הגבוהה (בקרת שיוט) ועם המולטימדיה.

לC4 גם רמת גימור גבוהה עם אבזור רב (אקסקלוסיב אם אני לא טועה).

הפלואנס רחבה משמעותית והבגאז' גדול, אבל הזרועות של הדלת של הבגאז' תופסות נפח ממנו בצורה מעצבנת.

פורסם

אני ובת זוגתי היחידים שינהגו על הרכב ככה שגודל ומרחב לא ממש מעניין כרגע (וגם לא בארבעת השנים הקרובות אני מקווה :lol:)

מבחינת אמינות, תקלות, עלויות טיפולים, בטיחות, שוק למכירה עתידית ושמירה על ערך - מי לוקחת ?

פורסם

חפש C3 פיקאסו 1.6.

אוטו הרבה יותר קטן, יפה, שימושי ומיוחד מפלואנס.

חסכוני באותה מידה ולא פחות אמין. רובוטי חד מצמדי כמו ב C4.

אבל יותר נפוץ, כך שיש יותר מבחר.

יש גם ידני רגיל בלי Stop&Start.

פורסם

בין ה-C4 לפלואנס/מגאן, היית בוחר באחרונה בשל העבודה שהיא הרבה יותר נפוצה, ולכן גם מחירי הטיפולים וחלפים כנראה יהיו זולים יותר בגלל שהשוק הפוטנציאלי הגדול גורם ליבוא של חלפים תחליפיים זולים (וחלק לפחות) איכותיים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
בין ה-C4 לפלואנס/מגאן, היית בוחר באחרונה בשל העבודה שהיא הרבה יותר נפוצה, ולכן גם מחירי הטיפולים וחלפים כנראה יהיו זולים יותר בגלל שהשוק הפוטנציאלי הגדול גורם ליבוא של חלפים תחליפיים זולים (וחלק לפחות) איכותיים.

אוף.....

כולם ממליצים על הפלואנס אבל פשוט בא לי על הסיטרואן.

הפלאונס מלפני 2013 ממש לוקה באבזור שלה, והכל נורא זול ופשוט - לעומת הסיטרואן שממש הרשימה אותי הן מבפנים והן מבחוץ (לא מחפש גודל ומרחב).

פלואנס החל מ 2013 אכן השתדרגה משמעותית ונראית יותר מתאימה אך זה חורג לי מהתקציב.

סיטרואן נכנסת לי בול בתקציב, קלומטראז׳ נמוך שנת 2013.

אבל אף אחד לא ממליץ עליה !!!!!!!!!!!!!!!!!

אז השאלה היא בעצם כזו - פלואנס 2012 (לפני מתיחת הפנים) או סיטרואן 2013.

פורסם

זה לא שהסיטרואן לא טובה, הרנו היא הימור יותר בטוח לאדם הסולידי. בא לך על הסיטרואן? - נהדר! - לך על זה :)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לפני שאתה קונה סיטרואן עם גיר רובוטי, תנהג על הרכב הזה. אם תרגיש שאתה מסתדר טוב עם הגיר, לך על זה, לא משנה כמה ממליצים על רנו. כל אחד והטעם שלו ( גם אני מעדיף רנו :lol: )

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מחר אנהג על שתי הרכבים הנ״ל ואעדכן.

שאלה אחרונה חביבה:

מוצע לי סיטרואן C4 דיזל שנת 2013 עם 50,000 ק״מ ב 65K מליסינג ש״ח אל מולה C4 מאדם פרטי שנת 2012 עם 63,000 ק״מ גם 65K ש״ח - מה אתם הייתם מעדיפים ?

לגבי הרנו - גם ליסינג בקושי נדחקת לי בתקציב כך שכאן אין לי ברירה אחרת.

פורסם

לאבא שלי היו את 2 הרכבים דיזל.

אם אתה מסתדר עם הגיר של ה C4 תלך עליה.

משמעותית יותר נוחה, יותר מאובזרת, מנוע יותר חזק ויותר יפה.

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

• תוכן חדש...