Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב דיזל - תקציב 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה כסת"ח?

זה רכב שעבר תאונות.

מקודם הראו לך בדיקה אחרת, של רכב אחר, ללא סימני פגיעה, ללא חזית מעוך, קורת רוחב עקומה ומגן תחתון חסר?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לך הוכחה לכך שהראו לך בדיקה אחרת?

אם כן הייתי דורש לבטל את העסקה בגלל הקורת רוחב.

אם לא, תכניס את זה להוצאת שכר לימוד של האוניברסיטה של החיים שלא לקחת את הרכב לבדיקה משלך.

פורסם (נערך)

יש לי תצלום בטלפון של בדיקה שהסוכן שלח לי מעבר לזה אין.

האם קורת הרוחב ברת תיקון שאני יכול להוציא על חשבונם ?

אני מתחיל מאבק - זה הבדיקה שראיתי

IMG-20151026-WA0004.jpg

עריכה אחרונה על ידי gk01
פורסם

תתקשר לסוכן/ מנהל, תקליט אותם אומרים שהציגו לך בדיקה של רכב אחר.

עם זה תצא למאבק לביטול העסקה.

פשוט גועל נפש, התנהלות של סוחר רכב הכי נחות שיש

פורסם (נערך)

נשלחה לי תמונה בוואטסאפ של הבדיקה התקינה ואני כמו ילד תמים - ובלחץ כבד של אנשי המכירות והמנהל - ברח לי מהראש לוודא לפני התשלום!

מהשיחות שמוקלטות מצוין לי מטעם איש המכירות שהרכב ״במצב חדש״

מחר אלך למכון רישוי מ.מ.מ (אלא אם יש המלצה אחרת למכון בדיקה באיזור עכו חיפה) בתקווה אולי למצוא ממצאים חדשים (לטוב ולרע כבר לא יודע למה לצפות).

הראש שלי כל היום טרוד בזה וזה מאוד מפריע לי הן בהתנהלות היום יומית והן במצב הרוח.

עריכה אחרונה על ידי gk01
פורסם

עדכון

עד כה התשובות שליליות מאלבר - מנסה לעבור ממנהל למנהל.

הלכתי לבדיקה ב מ.מ.מ אך הם סירבו לבדוק משום שאין להם את המכשור לרכב דיזל מסוג זה.

הלכתי למכון אחר שהסכים לבדוק- טכנוטסט שמו. ביקשתי שיתעמק ויתמקד לעומק - וידאתי שהוא לא עובר עם חברת אלבר כמו קומפיוטסט. עלות הבדיקה 400 ש״ח עם קופון במקום 550.

לאחר כ 45 דק׳ הוא חזר אליי - הקלטתי אותו כדי אולי להוציא משהו וגם כדי להאזין בנחת בבית מה בדיוק עובר על הרכב.

סה״כ (אין לי ניסיון בתחום) היה נראה לי בחור רציני, לא צעיר, די קפדן וסבלני.

לטענתו - יש כיפוף קל מאוד (אמר מאוד פעמיים) בקורת הרוחב שאפילו לא היה צריך להחליף אותה - אמר משהו עם ברגים שלא בדיוק הבנתי ולכן זה עוד יותר שולי, משהו כזה.

אמר ושאלתי כמה פעמים - אין תאונות שלדה.

אמשיך המאבק אבל שוקל להוריד הילוך.

פורסם

אלבר אף פעם לא מאכזבים, מחויבים לתת רמה שלהם.

זה פשוט בזיון מה שקורה איתם, לדעתי, ההתנהלות שלהם גובלת בנוכלות לשמה.

מקווה שנפגעת באופן מינורי, ושהרכב בסה"כ תקין, מהם לא תוציא יותר מידי בדרכי שיח.

פורסם

פתחתי שרשור נוסף בתת פורום אחר כאן.

לכן זוהי ההודעה האחרונה פה כי זה הופך להיות פחות רלוונטי לכאן. אני מאוד מעריך את דעתכם.

אני סה"כ בן 21 וחסר ניסיון בתחום וגם תמים מאוד.

מה הייתם לו הייתי הבן או האח שלכם? ממשיכים להאבק על מנת לקבל את הרכב מהשכרה עם 37,000 ק"מ או להישאר עם הליסינג שלי 66,000 ק"מ עם מכה קטנה בקורת הרוחב?

• תוכן חדש...