Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן דור 2 COMFORT EX אוט' 1.6

Klieber
שימו לב! השרשור הזה בן 3324 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בס"ד

חברים יקרים מה דעתכם על רנו מגאן דור 2 דור 2 - COMFORT EX אוט' 1.6?

מצאתי רכב יד 2 80 קילומ'.

האם הרכב הזה אמין?

מהי צריכת הדלק שלו?

אשמח לקבל עזרה זה ממש חשוב

יונתן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה שנתון? האם יש היסטוריית טיפולים מסודרת?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2008 מטופל במוסך מורשה כל השנים עם טסט קדימה לאורן זמן.

האם הרכב הזה אמין? מהיא צריכת הדלק שלו?

אשמח לשמוע מאנשים בעד ונגד.

הרכב אמור להיות רכב שני במשפחה לנסיעות מחוץ לעיר לעבודה וחזרה .

יונתן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הי. היתה לה אחת מודל 2007, עד לפני שנה ובמשך כשנה, הדגם הפשוט יותר. רכב מעולה! מאוד מומלץ. רק לקחת בחשבון שהאמינות היא לא כמו של יפנית ממוצעת. תמורה מעולה לכסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2008 זאת דווקא אחת מהשנים היותר מוצלחות של המגאן.

מנוע אמין, גיר AL4 שלא נחשב לשיא האמינות אבל השתפר.

תבדוק שהרכב עבר טיימינג בזמן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי דיברתי עם מוסכנים שאמרו לא להתקרב שהרכב עושה המון בעיות וללכת על יפני ואני ממש מתלבט כי יפני איכותי אני יכול להביא רק בשנים 2005-06

מה לעשות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוצה כלל גס ? אני מעריך שלרנו יהיו לך תקלות בשווי של 2,000 ש"ח לשנה יותר מיפנית אמינה, עכשיו תבדוק את הפער במחיר הקנייה ביניהם ותחשוב אם כדאי לך.

נוסע בפריוס 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטח המוסכניק הקבוע שלך קיבל חום כאשר דמיין שיצטרך לטפל במגאן ( גישה לא נוחה לכל מיני חלקים לעומת רכבים יפניים ). השאלה שלי - האם חוץ ממחיר זול, אתה מעריך את היתרונות של רנו מגאן, ועד כמה הם חשובים לך:

נוחות, בטיחות, מרחב פנים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוצה כלל גס ? אני מעריך שלרנו יהיו לך תקלות בשווי של 2,000 ש"ח לשנה יותר מיפנית אמינה, עכשיו תבדוק את הפער במחיר הקנייה ביניהם ותחשוב אם כדאי לך.

אתה ממש מגזים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא חושב שהגזמתי, דבר עם בעלי מגאן בנזין 2008, גיר בעייתי, טיימינג יקר, מפתח שלט שנוטה להתקלקל וכו' סדר גודל של 1500 2000 בממוצע לשנה זה סביר. עדיין, אני לא פוסל לקנייה לאור מחיר השפל של הרכב הזה.

לדוגמא: הוא יכול לקנות מגאן 2008 ב 15,000 ש"ח, או קורולה 2007 ב 30,000 ש"ח, מה עדיף ? לדעתי המגאן.

נוסע בפריוס 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מצב להשיג קורולה ב30000 שמורה ולצערי הרב אין לי את הסכום.

לי חשוב אמינות.

האם היונדאי אקסנט מנוע 1.4 חזק מספיק???

אשמח לקבל עזרה בפרטי למי שיכול לעזור לי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אקסנט 1400 ממש לא חזק, הרכב חלש בסחיבה איכות החומרים גרועה, מצד שני, הרכב זול והתחזוקה שלו זולה. אתה תקבל רכב עגלתי במחיר זול . תעשה סיבוב עליו ועל המגאן ואז תחליט.

לגבי קורולה 2007 ב 30,000, תוכל למצוא במצב סביר +, מה שכן תצטרך לעבוד קשה בחיפוש ולהתאזר בסבלנות.

נוסע בפריוס 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרנו שרשמתי ממש קורצת לי מתי עושים טיפולים ברכב? מה עלות האחזקה שלו? מה צריכת דלק שלו? באתר kml רשום 11.5.

משהו רשם לי בפרטי שבנסיעות מעל 120 קמש הרכב לא סוחב???

אשמח לקבל עזרה אני ממש בהתלבטות כי יפני במחיר שלי שהוא לא עם 200 אלף קילומ' קשה למצוא בשנים נורמלית. פה אני מקבל רכב 2008 עם 80 אלף קילומ' וטסט לשנה מטופל במוסך מורשה בלי תאונות .

תודה רבה לכל העוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3324 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...